ar esate ką nors girdėję apie biorezonansinį tyrimą?
Mano rėmėja turi ir pritaiko flp papildus - jie išties geri.
Kaip jums patinka,kliuvo ir forever kampanijai.Realiai uzuodziu antireklama
http://www.delfi.lt/...i.d?id=61724737
gal galit paaiškint kaip dėl tų papildų vitolize man. Pirko vyras, gėrė, kokios dabar pasekmės?
QUOTE(Dusetelle @ 2013 06 29, 23:06)
Kaip jums patinka,kliuvo ir forever kampanijai.Realiai uzuodziu antireklama
skaičiau

QUOTE(NOKIA @ 2013 07 04, 10:57)
gal galit paaiškint kaip dėl tų papildų vitolize man. Pirko vyras, gėrė, kokios dabar pasekmės?
o kaip suprast pasekmės?

taigi juos išėmė iš apyvartos.
http://vz.lt/article...ze-ir-lipo-rush
http://vz.lt/article...ze-ir-lipo-rush
QUOTE(NOKIA @ 2013 07 04, 18:14)
jau radau, paskaičiau, pakalbėjau su rėmėja. Mano vyras juos taip pat geria. Žodžiu, galite būti rami, tai nėra kenksmingas priedas. Tiesiog jo nėra ES sąraše ir tiek

Sveiki, gal man gali kas plačiau/aiškiau paaiškinti vieną dalyką. Forever maisto papilde Forever A-Beta-CarE yra nurodyta tokia sudėtis ir dozės:
Kiekis vienoje Rekomenduojama paros
kapsulëje: norma %
Vitaminas A 4,5 mg 250%
(100% beta karotino)
Vitaminas E 134 μg 667%
Selenas 25 μg 36%
REKOMENDUOJAMA: po 1 kapsulę
per dieną kaip maisto papildą.
Žiūrint į nurodytus procentus, gaunasi, kad vitamino E viršiji virš 6 kartų, o A viršiji 2 su puse kartų...nesu aš ten žinovė didelė, bet užkliuvo tai.
Dabar jeigu nežiūrint į procentus, randu tokias normas:
Beta karotinas
Rekomenduojama dienos norma - nenustatyta
Maksimali norma - 600 mg
Vitaminas A
Rekomenduojama dienos norma - 5,000 mg
Maksimali norma - 30,000 mg
Kadangi nelabai žinau į kur žiūrėti, tai sukėliau ir vitamino A ir beta karotino normas. Jeigu žiūri į jas, tada tų 250 proc nu niekaip nesigauna...
Su vitaminu E man išvis mistika. Tą μg į mg kompas man kovertuoja, kad vitamino E yra 0,134 mg. Norma - 13 mg. Arba tas ženkliukas netikslus ir turima omeny visai kas kita, arba aš tų 600 proc nerandu niekaip...o ir šiaip...kaip išvis gali būti tie 600 proc dienos norma...paaiškinkit man, neišmanėlei
Kiekis vienoje Rekomenduojama paros
kapsulëje: norma %
Vitaminas A 4,5 mg 250%
(100% beta karotino)
Vitaminas E 134 μg 667%
Selenas 25 μg 36%
REKOMENDUOJAMA: po 1 kapsulę
per dieną kaip maisto papildą.
Žiūrint į nurodytus procentus, gaunasi, kad vitamino E viršiji virš 6 kartų, o A viršiji 2 su puse kartų...nesu aš ten žinovė didelė, bet užkliuvo tai.
Dabar jeigu nežiūrint į procentus, randu tokias normas:
Beta karotinas
Rekomenduojama dienos norma - nenustatyta
Maksimali norma - 600 mg
Vitaminas A
Rekomenduojama dienos norma - 5,000 mg
Maksimali norma - 30,000 mg
Kadangi nelabai žinau į kur žiūrėti, tai sukėliau ir vitamino A ir beta karotino normas. Jeigu žiūri į jas, tada tų 250 proc nu niekaip nesigauna...
Su vitaminu E man išvis mistika. Tą μg į mg kompas man kovertuoja, kad vitamino E yra 0,134 mg. Norma - 13 mg. Arba tas ženkliukas netikslus ir turima omeny visai kas kita, arba aš tų 600 proc nerandu niekaip...o ir šiaip...kaip išvis gali būti tie 600 proc dienos norma...paaiškinkit man, neišmanėlei

QUOTE(rucike555 @ 2012 06 25, 13:06)
Sveika, aloe vera produktai sveikatos tikrai nepablogins, bet tikrai tikrai tikrai sustiprins
Kaip aš stiprinu savo vaikų imuninetą, kurių amžius beveik toks pat, kaip taviškių - duodu alavijų ir persikų sulčių, Forever kids vitaminus, Absorbent -C (vitam. c). Juos vartoja nes tie minėti dalykai skanūs, o vat kas dar jiems būtų labai gerai, tai vaikai neima (nes neryja tabletyčių, nors kai kurias ir galima sutrinti)- tai čiobrelių ir česnakų kapsulės, Forever Lycium (l. gerai dėl kvėpavimo takų), Forever Bee Propolis (tai bičių pikis) ir būtinai Forever Probiotikas.

Kaip aš stiprinu savo vaikų imuninetą, kurių amžius beveik toks pat, kaip taviškių - duodu alavijų ir persikų sulčių, Forever kids vitaminus, Absorbent -C (vitam. c). Juos vartoja nes tie minėti dalykai skanūs, o vat kas dar jiems būtų labai gerai, tai vaikai neima (nes neryja tabletyčių, nors kai kurias ir galima sutrinti)- tai čiobrelių ir česnakų kapsulės, Forever Lycium (l. gerai dėl kvėpavimo takų), Forever Bee Propolis (tai bičių pikis) ir būtinai Forever Probiotikas.
Sveikutės,
Labai puiki tema ir labai daug informacijos joje radau

Tiesa, pati irgi galvoju pradėti stiprinti imunitetą ir kartu nervinę sistemą, ar tiktų Bičių pienelis imunitetui?

QUOTE(gretutia @ 2013 08 01, 12:24)
Sveikutės,
Tik noriu susikonkretinti viską dėl Forever vitaminų
Norime ir mes su šeima išbandyti šiuos preparatus, galvoju jau pradėti stiprinti vaikučio (5metai) prieš darželį. Rucike minėjo kad vaikučiams duoda alavijų ir persikų sulčių, Forever kids vitaminus, Absorbent -C (vitam. c). Ar tikrai juos reikia duoti vienu metu??? Nuo ko geriausia pradėti ir ką po ko įvedinėti toliau, būčiau labai laiminga ir dėkinga jei kas galėtu atsakyti
Jau pajutus pirmuosius simptomus supratau kad reikia duoti bičių pikį, C vitaminą, galima čiobrelio kapsules, tepti šildomuoju geliu ir pan, tai šitus įsisamoninau jau paskaičius temą, bet ką vartoti ir nuo ko pradėti norint stiprinti imunitetą prieš rudenį? Planuoju nuo alijošiaus ir persikų nektaro, ką dar duoti, ir ką po ko įvesti? Tarkim kada tikslingiausia būtų įvesti probiotiką ir c vitaminą, ar kolkas užtektų tik sulčių? Labai laukčiau Jūsų komentarų
Tiesa, pati irgi galvoju pradėti stiprinti imunitetą ir kartu nervinę sistemą, ar tiktų Bičių pienelis imunitetui?
ar pradėti nuo kažko kito, tarkim Lycium, ar kitų preparatų?

Pasakysiu kaip aš darau. Palyginu vitamino C kiekį paros normoje, tai tiek ir vartoju vitaminų. Neatsimenu kiek vitamino C yra alijošiaus sultyse, bet man atrodo, kad jo turėtų užtekti. jeigu gersit papildomai dar vitamino C vistiek jį iš organizmo išplaus, kam persistengti. dažniausiai naudoju vieną kurį produktą, nebent viename produkte nėra tų medžiagų kaip kitame, tuo pačiu metu vartojamame. Na juk negersit vaikiškų vitaminų kartu ir vitamino C arba vitaminų akims, nes tai jau būtų sviestas sviestuotas, nebent ypatingu atveju, kada tikrai reikia padidintos dozės. Manyčiau prie kokių sulčių tiktų liuks gerti, kad ir čiobrelio česnako kapsules ar kažką kito be vitaminų, rudeniop gerčiau probiotikus, nors man taip patinka alijošių sultys, kad atrodo, kad ir jų vienų turėtų užtekti. Svarbu tik, kad ilgesnį laiką jas pagerti.
Dėl Bičių pienelio, tai liuks produktas, ne tik suaugusiams, bet ir vaikams. Stiprina ir imunitetą, ir jėgų priduoda ir kraujas liuks, žodžiu 10 balų su pliusu. Nieko geriau ir negali būti. Mano vaikai "ant" estiško bičių pienelio užaugo (foreverio nebuvo), tikrai liuks produktas. Nors dabar vaikams neberekomenduoja bičių pienelio, bet tada tokių normų nebuvo, europėjam gi

QUOTE(Para @ 2013 08 01, 13:04)
Mano vaikai "ant" estiško bičių pienelio užaugo (foreverio nebuvo), tikrai liuks produktas. Nors dabar vaikams neberekomenduoja bičių pienelio, bet tada tokių normų nebuvo, europėjam gi
Sveikatinkitės

o dėl vaikučio, tai esu bandžius iš bitininkų nusipirkti pikio ir paduoti tai pamenu kad pabėre apie lūpas jam, tai nebedaviau daugiau

kąč geriau duoti 3 metų vaikui,kad sustiprėtų imunitetas forever pomesteen ar persikų sultis?