Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

Gal zinote,kada bus sandelio papildymas.Nera paklausiausiu prekiu cesnako su ciobreliu,vaikisku papildu ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2013 04 08, 19:44)
Sveiki ,
kokias alaviju sultis patartumet 4,5 metu vaikui nuo refliukso?

aciu

Turiu patirti is aplinkos,lekit i Kauna refliukso operacijai pasidaryti wink.gif .Info galite pasiskaityti internete smile.gif .Cia jau yra rimciau,nes 4.5m vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 04 08, 17:44)
Sveiki ,
kokias alaviju sultis patartumet 4,5 metu vaikui nuo refliukso?

aciu

koks refliuksas? sultys čia nepadės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2013 04 08, 19:41)
Gal zinote,kada bus sandelio papildymas.Nera paklausiausiu prekiu cesnako su ciobreliu,vaikisku papildu ? g.gif
Papildyta:

Turiu patirti is aplinkos,lekit i Kauna refliukso operacijai pasidaryti wink.gif .Info galite pasiskaityti internete smile.gif .Cia jau yra rimciau,nes 4.5m vaikas.

Kad ji dar tik is akies nustate pries savaite... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 04 08, 19:37)
Kad ji dar tik is akies nustate pries savaite...  verysad.gif

kas gali ir kokį refliuksą iš akies nustatyt? tai dabar jau tiek medicina pažengė?
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2013 04 08, 20:55)
kas gali ir kokį refliuksą iš akies nustatyt? tai dabar jau tiek medicina pažengė?

Kyla rugstingumas, tai ir nusprende, kad refliuksas. Skrandzio turbut. tai o kaip jis nustatomas? Man gydytojus gal pamokinti? Nezinau as kaip...
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2013 04 08, 19:21)
patirtis rodo, kad skaniausiai geriamos spanguolinės smile.gif

Bet, kad spanguoles ir vitaminas c kelia rugsti, o jai butent rugstingumas padidejes, del to ir suabejojau kokias sultis, nes ir persikai gali sukelti. O grynu sulciu nesugirdysiu.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 04 09, 16:37)
Kyla rugstingumas, tai ir nusprende, kad refliuksas. Skrandzio turbut. tai o kaip jis nustatomas? Man gydytojus gal pamokinti? Nezinau as kaip...
Papildyta:

Bet, kad spanguoles ir vitaminas c kelia rugsti, o jai butent rugstingumas padidejes, del to ir suabejojau kokias sultis, nes ir persikai gali sukelti. O grynu sulciu nesugirdysiu.
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Gal ir sugirdysit. Kas vienam neskanu, kitam gali būti skanu. O vaikų skonis iš viso nepaaiškinams. Visiems nepatinka sultys sanariams, o man jos pačios skaniausios ax.gif O kitas geriu tik, kad reikia gerti.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 04 09, 14:37)
Papildyta:

kiek siekia mano žinios rūgštingumas ir refliuksas skirtingi dalykai. Žinoma, būna ir drauge, bet be jokių tyrimų nustatyt rūgštingumą g.gif Aš eičiau pas kitą daktarą. O šiaip rūgštingumą labai kelia saldumynai ir šviežios bandelės, bei duona.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2013 04 09, 21:04)
kiek siekia mano žinios rūgštingumas ir refliuksas skirtingi dalykai. Žinoma, būna ir drauge, bet be jokių tyrimų nustatyt rūgštingumą  g.gif Aš eičiau pas kitą daktarą. O šiaip rūgštingumą labai kelia saldumynai ir šviežios bandelės, bei duona.

Taip pat vandenuko reikėtų daugiau gerti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Naira, rūgštis tiek nekels sultys, kad ir su spanguolėmis, nei koks maistas, kurį ji kasdien valgo. Aš asmeniškai, kai pajaučiu, kad jau kyla rūgštingumas, pageriu sultis - bent vieną buteliuką ir jau keliems mėnesiams ramu.lio ma Būtina šarminti organizmą apskritai - kuo daugiau daržovių, žalio maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot papilda ARGI+ kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
taip, naudojom ir naudojam. smile.gif
Puikus papildas!!!!
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2013 05 20, 10:30)
Gal kuri naudojot papilda ARGI+ kokie atsiliepimai g.gif

Labai geras produktas. Prieš operaciją buvo atlikti tyrimai 60 metų moteriškei (mano pažįstamai) Gydytojas stebėjosi, kad lyginant su amžiumi puikūs kraujo tyrimo rezultatai (moteris turi viršsvorį). Atsimenu, kad sakė jog cholesterolis buvo norma, be jokių dietų vien su ARGI+. Buvo suvartojusi 2 dėžutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 gegužės 2013 - 21:58