Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

[CODE]
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 12, 13:31)
Labai džiaugiuosi, kad jūs čia visos išsigydot biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

ir Jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 12, 12:31)
Labai džiaugiuosi, kad jūs čia visos išsigydot biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

o mes ir tamstai linkime nesirgti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal turite alaviju sulciu sudeti pagal vitaminu ir mineralu dienos normas?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 12, 18:59)
merginos, gal turite alaviju sulciu sudeti pagal vitaminu ir mineralu dienos normas?

aloe 2go tai mačiau, o sulčių pačių, tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 12, 19:59)

ir as nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 01 12, 20:21)
aloe 2go tai mačiau, o sulčių pačių, tai  schmoll.gif

hmm, o man labai reikia - vartoju ir kitus vitaminus, tai nenoriu padauginti vit A, E ir dar kokiu g.gif
Atsakyti
O kokius vartojate?siaip nerekomenduojama daugiau kaip dvieju produktu vartoti schmoll.gif vienu metu
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 12, 21:26)
hmm, o man labai reikia - vartoju ir kitus vitaminus, tai nenoriu padauginti vit A, E ir dar kokiu g.gif

jeigu tai flp produktai (kitų nzn), todėl pertai jie yra natūralūs, todėl perteklius natūraliai pasišalina iš organizmo mirksiukas.gif Pvz C vit mano vaikai po 3-4 per dieną sulapnoja smile.gif))

QUOTE(okse0711 @ 2012 01 13, 08:57)
O kokius vartojate?siaip nerekomenduojama daugiau kaip dvieju produktu vartoti schmoll.gif  vienu metu

ne tris? g.gif
Atsakyti
Vit C neuzsilaiko schmoll.gif ,perteklius pasisalina su slapimu,atsargiai reikia su tais vitaminais kurie netirpus vandenyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 14, 10:09)
Vit C neuzsilaiko schmoll.gif ,perteklius pasisalina su slapimu,atsargiai reikia su tais vitaminais kurie netirpus vandenyje verysad.gif

sakai, klystu? g.gif
Ale kodėl aš taip įsitikinus? ax.gif Nuz reiks pagooglint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 13, 09:57)
O kokius vartojate?siaip nerekomenduojama daugiau kaip dvieju produktu vartoti schmoll.gif  vienu metu

As tik aloe vera sultis su spanguolemis ir Livol Multivitamin. Ir zuvu taukus
Bijau padauginti vitaminu, tirpiu riebaluose, kieki.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 12, 19:59)

Sveiki, pati vartoju šiuos itin veiksmingus produktus ir negaliu atsidžiaugti, tai praeitų metų atradimas. Dėl aloe sulčių, tų grynai aleo vera, nežinau ar to klausiate, bet sudėtis:96 proc. Aloe Vera želė, sorbitolis, askorbo rūgštis, citrinos rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzonatas, ksantano derva, tokoferolis (vit.E).vitaminai (A, visi B grupės, C, D, E) ir mineralai (geležis, kalcis, kalis, fosforas, kt.), taip pat labai retas vitaminas B12,taip pat yra dvidešimt amino rūgščių. smile.gif

Papildyta:
O dėl maišymo, tai jei vartojate viską iš foreverio aloe vera produkcijos, tuomet drąsiai galima maišyti. Na aišku ne dešimt papildų iškart. smile.gif
Pati šią produkciją esu aiškiai išsistudijavusi ir l.daug ką vartojanti, išbandžiusi, todėl kalbu iš asmeninės patirties ir draugų, pažįstamų nuomonės bei gydytojų rekomendacijų. Visus dalykėlius iš foreverio labai plačiai vartoja gydytojai.
Atsakyti