QUOTE(NAJA @ 2012 02 01, 11:50)
nu zinok, ir mano tokia pati, jei jau pradesiu keist nakti, tai labas rytas bus
as jauciu darysiu kaip tu, palauksiu kol biski paaugs, kad prizadinta vel uzmigt sugebetu ir tada irgi naudosiu ir nakti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 01, 12:04)
Kad labai jau noriu siūti tai tik ir suku galvą, bet nieko nedarau
Dažniausiai kai mažoji miega ir galėčiau siūti, tai ir aš einu prie šono poguliuko
tau ir priklauso salia prigult
o dar pirma tokia maza, tai tikrai nuvargt turi.. Mano kai gime antroji, tai pirmam buvo metai ir 9 menesiai, tai sakyciau jau savarankiskas vaikas, nes paduodi gert, pats geria, paduoti sauksta - pats valgo, paduodi piest - piesia, paguldai pietu miego ir miega, migdyt nereikia, ir is pampiu mes jau buvom islipe visiskai (na tik naktinis likes buvo), tai pats ir ant puodo ejo, bet vistiek kai atsirado maziuke man buvo ka veikt
na dabar jau apsipratau su rutina, tai tik db ir pasiuvau tas sauskelnes, nors pagalvoju butu faina nuo anksciau turet, bet as kazkaip irgi i nestuma gala labai pamiegot megdavau, o kai gime,tai jau laiko nebuvo.. Nieko - susitvarkysi
Kaip sakoma, vienu vargu atvargsi.
As tai dar turiu to merino vilnos interloko, tai galvoju dickiui triusikelius pasiut nakciai, tiesiog uzmaunamus, bet kad pampio nereiktu, nes kartais buna pas mus dar slapiu naktu. Ar siuvot kazka panasaus kuri? Kazin man 2 sluoksnius det to interloko? Ir gal kaip ikloteli koki padaryt jeigu nakti pasysiotu? Jauciu ta atprastukiu schema tikta man?