Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(JulieTa @ 2012 01 25, 13:30)
hm, o kaip flaneliniai kabinasi uz snapio?  g.gif ar bande kas  g.gif

Aš flanelinius vystyklus susegu su snapiais. Tai man kabina. Prefoldus siuvau iš trikotažinės didelės maikės smile.gif Tai ir pasitempia kiek reikia, ir snapiai gerai kabina smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

man flanel4s snapiai nei kiek nelaikė schmoll.gif
o dėl atprastukių, tai mes peršokom šį etapą, geriau buvo su pėdkelnėm, apsisioja ir eina išsiskėtus ir nepatenkinta biggrin.gif tada sako bala ir puola į vonią skuduro ieškot, parneša, balą pavalo biggrin.gif Man atrodo,kad kai mato, greičiau suvokia, kad negerai kažką padarė, o su atprastukėm toliau sau šlapia vaikščiotų smile.gif
Atsakyti
Neturiu jokio supratimo apie tas daugkartines sauskelnes? Noreciau bent vienas nusipirkti gatavas ir turint gyvai jas, gal ir man iseitu jas pasisiuti. Tik vat kokias jas pirkti, kur butu aiskiausiai iziurima kaip jos pagamintos?
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2012 01 30, 13:32)
Neturiu jokio supratimo apie tas daugkartines sauskelnes? Noreciau bent vienas nusipirkti gatavas ir turint gyvai jas, gal ir man iseitu jas pasisiuti. Tik vat kokias jas pirkti, kur butu aiskiausiai iziurima kaip jos pagamintos?

Visur aišku, kai siūles visas išardai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
na ir as baigiau siut sauskelnes ir jau sekmingai 2 savaites naudojam. Nu as is tikro negaliu asidziaugti. Kitos sako, vajei privargsi, greit mesi, nu nemanau, kad mesiu. Ar eini pampi i siuksline ismest, ar iklotelius imeti i skalbianke. Ir kodel anksciau nesusiprotejau pasisiut as tu sauskelniu. biggrin.gif
user posted image

pabandziau vienas pasiut pagal ottobre iskarpa, tai ten medium toks didelis gavosi, kaip kitu Large. Visgi man labiausiai patiko iskarpos is cia (irgi free):
Cloth Revoliution Diaper Pattern & Instruction
jeigu mokat skaityt angliskai, tai cia visai zalioms labai gerai viskas isaiskinta ir parodyta. Pasiuvau vienas sauskelnes medium, tai mano 8kg mergai nemazos, bet noretusi biski didesniu, tai kitas dariau large ir labai patenkinta likau smile.gif Ai, ir spaudes segiau kitaip nei parodyta, bet man taip patogiau. Ir iklotus dariau su spaudem, tai kiekvienom sauskelnem isejo po 6 sluoksnius bambuko veliuro, nu per akis mums. Nakti dar vistiek dedu vienkartines, bet isigijau tas megstas merino vilnos kelnaites, tai bandysiu kada det ir nakti.. Tik bijau, kad neparaustu.. O jus keiciat nakti? Nes as su vienkartiniu, tai nekeiciu, nu kazkaip mazai ji sysioja nakti, o ir isbudint bijau, jei zurza tai uzsimerkus dazniausiai.. Tai va taip del nakties blaskaus biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, as dar pirkau dvejas kisenines, tai man patinka ir tos, bet jos gaunasi kaip all-in-one, nes prisysiojo ir visas sauskelnes meti, o kuo man patiko su spaudem ant virsaus, kad tarkim pasysina tik karta, ikloteli nusegei, o sauskelnes pacios sausos arba tik vos vos sudreke, tai paskaiciau, kad merino vilnos kaskart skalbt nereikia, tai padedu prasivedina ir vel gali naudot, bet cia tik tos, kur su merino vilna, nes tos kur PUL'as ir bambuko veliuras, tai sudreksta ir tas sluoksnis ant kurio segasi iklotelis.
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2012 02 01, 04:26)
user posted image

fainuoliskos, saunuole wink.gif labai smagios medziageles, is kur tiek daug skirtingu gavote? g.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2012 02 01, 03:26)

Labai gražios 4u.gif O aš deja neturiu laiko nei siūti nei megsti.. verysad.gif Pilvas nosį remia, dukrytė 4 dantukus iškart augina ir dar ant dietos pasodinta (dėl alergijos) verysad.gif

Bet vos tik pasitaikys proga prisijungsiu prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 01 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(JulieTa @ 2012 02 01, 09:15)
fainuoliskos, saunuole wink.gif labai smagios medziageles, is kur tiek daug skirtingu gavote?  g.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Medziageles tai visas pirkau, kai kurias UK ebay, kitas is Amerikos, bet man pasiseke tas, kad MB sesuo Amerikoj gyvena, ir lanke mus per sventes, tai tas siuntimas visai nekainavo.. tai kai kuriu emiau biski po daugiau, nei tik vienoms sauskelnems, tai galvoju, gal kokia pizamyte ar maikute pasiusiu. Kazkaip is pradziu galvojau palikt viena merino vilna, nu bet man taip blankiai atrode, ai galvoju mergaite, vasara suknelytes nesios, tai galesiu tik su sauskelnem po suknyte palikt..
Atsakyti
crazy, jetus pažiūrėjus į tavo liniuotę man šiurpas pagaugais nueina blush2.gif dar tavo pirmėlė tokia nedidelė, o dar gimdymas blush2.gif lotuliukas.gif nenoriu gąsdinti, bet man tai jau uhhh užtenka ir vargelio ir džiaugsmelio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Asvi. ... > na medžiagėlių smagumas, net pavydu, pas mus tokių sunku rasti, o ir tos dažnaiusiai sintetinės.

Labai gražu, o va dėl pačių sauskelnių tai pritariu, geriausios ir man tos, į kurias įklotukas tiesiog įtiesiamas. Aš labai nemėgstų all in one, man jų džiūvimas tai labai jau ilgas net džiovyklę naudojant. skalbi, džiovini igliausiai, paskui vienas systelėjimas ir vėl savaitę tos sauskelnės nematai biggrin.gif

Aš nakčiai segdavau vienkartines, nes labai bijojau prižadinti mažiukę, išsibudinusi labai sunkiai užmigdavo. Va dabar jau ir naktį užsegu kai jaučiu, kad nebus baisiai sunku keltis ir pačiai. Susiruošiu visas sauskelnes iš vakaro, pasidedu prie lovelės ir paskui tik persegu, bet būna, kad per dienos darbus tiek nuvargstu, kad tiesiog iškarto segu vienkartinę, nes žinau, kad bus sunku keltis. O va jei sugalvoju knygą paskaityti prieš miegą tai drąsiai segu vysyklą, nes skaitydama tiesiog nemokus sustoti ir varau iki kokių 3 val nakties, tai dar prieš užmigdama pakeičiu ir ramu iki ryto biggrin.gif

Va merino vilnos kelnytės tai man labai pasiteisino, naktį padeda nesušlapinti čiužinių.

Crazy woman...> na tu dar turi kada galvą sukti dėl sauskelnių siuvimo su tokiu pilveliu ir mažiuke, linkiu atsipalaiduoti ir ramiai, jei tik mažoji leis, atpuškuoti paskutines dienas.
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2012 02 01, 12:15)
crazy, jetus pažiūrėjus į tavo liniuotę man šiurpas pagaugais nueina  blush2.gif dar tavo pirmėlė tokia nedidelė, o dar gimdymas  blush2.gif  lotuliukas.gif nenoriu gąsdinti, bet man tai jau uhhh užtenka ir vargelio ir džiaugsmelio  blush2.gif  biggrin.gif

ačiū už palaikymą lotuliukas.gif thumbup.gif Kaip nors susitvarkysiu blush2.gif

QUOTE(NAJA @ 2012 02 01, 12:50)

Crazy woman...> na tu dar turi kada galvą sukti dėl sauskelnių siuvimo su tokiu pilveliu ir mažiuke, linkiu atsipalaiduoti ir ramiai, jei tik mažoji leis, atpuškuoti paskutines dienas.

Kad labai jau noriu siūti tai tik ir suku galvą, bet nieko nedarau lotuliukas.gif Dažniausiai kai mažoji miega ir galėčiau siūti, tai ir aš einu prie šono poguliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 02 01, 11:50)

nu zinok, ir mano tokia pati, jei jau pradesiu keist nakti, tai labas rytas bus biggrin.gif as jauciu darysiu kaip tu, palauksiu kol biski paaugs, kad prizadinta vel uzmigt sugebetu ir tada irgi naudosiu ir nakti smile.gif

QUOTE(crazy woman @ 2012 02 01, 12:04)
Kad labai jau noriu siūti tai tik ir suku galvą, bet nieko nedarau  lotuliukas.gif Dažniausiai kai mažoji miega ir galėčiau siūti, tai ir aš einu prie šono poguliuko  blush2.gif

tau ir priklauso salia prigult smile.gif o dar pirma tokia maza, tai tikrai nuvargt turi.. Mano kai gime antroji, tai pirmam buvo metai ir 9 menesiai, tai sakyciau jau savarankiskas vaikas, nes paduodi gert, pats geria, paduoti sauksta - pats valgo, paduodi piest - piesia, paguldai pietu miego ir miega, migdyt nereikia, ir is pampiu mes jau buvom islipe visiskai (na tik naktinis likes buvo), tai pats ir ant puodo ejo, bet vistiek kai atsirado maziuke man buvo ka veikt biggrin.gif na dabar jau apsipratau su rutina, tai tik db ir pasiuvau tas sauskelnes, nors pagalvoju butu faina nuo anksciau turet, bet as kazkaip irgi i nestuma gala labai pamiegot megdavau, o kai gime,tai jau laiko nebuvo.. Nieko - susitvarkysi 4u.gif Kaip sakoma, vienu vargu atvargsi. biggrin.gif

As tai dar turiu to merino vilnos interloko, tai galvoju dickiui triusikelius pasiut nakciai, tiesiog uzmaunamus, bet kad pampio nereiktu, nes kartais buna pas mus dar slapiu naktu. Ar siuvot kazka panasaus kuri? Kazin man 2 sluoksnius det to interloko? Ir gal kaip ikloteli koki padaryt jeigu nakti pasysiotu? Jauciu ta atprastukiu schema tikta man?
Atsakyti