Coccinela, fantastika, kaip pavydas užgraužė Labai labai Ir man parūpo iškarpa, pati susigalvojai ar kažkokią pritaikei sau?
p.s. panašu, kad aš jau vėl nėštukė tai jau vėl į sauskenyčių pasauly pasinersiu
Ačiū, merginos, už pagyras
Va, tik kvailystę padariau kažkada rudenį visus audinius susikirpau, kokiems metams į priekį, galvojau bus taip patogiau-greičiau, bet jau ir audiniai kiek atsibodo, ir gal iškarpą kitokią norėtųs išbandyt...
iš spaudžių plonąja kantavimo guma
Sakykim pačios, aš BabyKicks ir Itti Bitti hibridą padariau
Sveikinu!
Va, tik kvailystę padariau kažkada rudenį visus audinius susikirpau, kokiems metams į priekį, galvojau bus taip patogiau-greičiau, bet jau ir audiniai kiek atsibodo, ir gal iškarpą kitokią norėtųs išbandyt...
QUOTE(koveria @ 2012 01 24, 09:32)
O ten ta paskutine sausklene su kuom apkantuota?
iš spaudžių plonąja kantavimo guma
QUOTE(NAJA @ 2012 01 24, 11:56)
ir iškarpa kokia įdomi, čia pačios sugalvota?
Sakykim pačios, aš BabyKicks ir Itti Bitti hibridą padariau
QUOTE(gruodinuke @ 2012 01 24, 18:54)
p.s. panašu, kad aš jau vėl nėštukė tai jau vėl į sauskenyčių pasauly pasinersiu
Sveikinu!
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 23, 22:54)
OHO koks grožis šaunuolė Tokių prisižiūrėjus ir man įkvėpimas grįžta
QUOTE(gruodinuke @ 2012 01 24, 19:54)
Coccinela, fantastika, kaip pavydas užgraužė Labai labai Ir man parūpo iškarpa, pati susigalvojai ar kažkokią pritaikei sau?
Dideliausi sveikinimai, lengvo nešiojimo
Na, man dar toli iki tokių grožių kaip Coccinelos - siuvėja iš manęs amžinai pradedančioji
Ir gal nesupyksit už besikartojančius (greičiausiai) klausimus..
Nusprendžiau siūtis flanelines kišenines Wee Weka (truputį pamodifikuotas) sauskelnes, o pačiai pradžiai - flanelinius prefoldus.
Tai mano klausimai tokie:
1 - kokio dydžio rekomenduotumėt prefoldus ir ar tą storesnį variantą "4-8-4" ar plonesnį "2-4-2"?
2 - į prefoldų vidų, tarp flanelės sluoksnių, ketinu dėti frotinį rankšluostį, o pačius prefoldus vėliau naudoti kaip įklotus į kišenines sauskelnes. Ar jau nelabai jie tam bus panaudojami?
3 - Kaip manot, ar pakankamo storumo gausis mano kišeninės sauskelnės, jei jos viduj naudosiu prefoldus, o pati kišeninė sauskelnė bus iš trigubos flanelės? (aišku, ant viršaus, vilnonės kelnytės - šito gėrio jau prisimezgiau - pradedu ir negaliu sustot, kol siūlai nesibaigia )
Ir gal nesupyksit už besikartojančius (greičiausiai) klausimus..
Nusprendžiau siūtis flanelines kišenines Wee Weka (truputį pamodifikuotas) sauskelnes, o pačiai pradžiai - flanelinius prefoldus.
Tai mano klausimai tokie:
1 - kokio dydžio rekomenduotumėt prefoldus ir ar tą storesnį variantą "4-8-4" ar plonesnį "2-4-2"?
2 - į prefoldų vidų, tarp flanelės sluoksnių, ketinu dėti frotinį rankšluostį, o pačius prefoldus vėliau naudoti kaip įklotus į kišenines sauskelnes. Ar jau nelabai jie tam bus panaudojami?
3 - Kaip manot, ar pakankamo storumo gausis mano kišeninės sauskelnės, jei jos viduj naudosiu prefoldus, o pati kišeninė sauskelnė bus iš trigubos flanelės? (aišku, ant viršaus, vilnonės kelnytės - šito gėrio jau prisimezgiau - pradedu ir negaliu sustot, kol siūlai nesibaigia )
Meduolia, kaip greit jau antro sulaukei
Gruodinuke, gero laukimo
hm, o kaip flaneliniai kabinasi uz snapio? ar bande kas
Gruodinuke, gero laukimo
QUOTE(kurgiNe @ 2012 01 25, 12:40)
o pačiai pradžiai - flanelinius prefoldus.
hm, o kaip flaneliniai kabinasi uz snapio? ar bande kas
Meduolia, sveikinimai su sūneliu
Gruodinuke, gero laukimo
Crazy, kaip sekasi kraitelį krauti? Jau pampiai pasiūti? Mažu pasirodysi...
Kurgine, į kišenines gali dėt ką nori, kad ir tą patį rankšluostį sukarpytą, ar net vystyklą sulankstytą, o taip pat ir prefoldus. Dėl storumo tai jau pati nuspręsi pamačius kaip atrodo ant vaiko. Vaiko kūno sudėtis tiesiog skiriasi...
O prefoldai iš flanelės nzn ar pasiteisins... Gal geriau jau trikotažas ar bent marlė, čia iš pigesnių medžiagų... O sluoksnių skaičius labai priklauso nuyo medžiagos. Paimi medžiagą susilankstai ir matai - skysta ar ne.
Gruodinuke, gero laukimo
Crazy, kaip sekasi kraitelį krauti? Jau pampiai pasiūti? Mažu pasirodysi...
Kurgine, į kišenines gali dėt ką nori, kad ir tą patį rankšluostį sukarpytą, ar net vystyklą sulankstytą, o taip pat ir prefoldus. Dėl storumo tai jau pati nuspręsi pamačius kaip atrodo ant vaiko. Vaiko kūno sudėtis tiesiog skiriasi...
O prefoldai iš flanelės nzn ar pasiteisins... Gal geriau jau trikotažas ar bent marlė, čia iš pigesnių medžiagų... O sluoksnių skaičius labai priklauso nuyo medžiagos. Paimi medžiagą susilankstai ir matai - skysta ar ne.
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 25, 12:40)
Ačiū, Kvaki.
Aš jau irgi suspėjau rasti daug abejonių dėl flanelinių prefoldų. O iš kokios medžiagos jūs tada juos siuvat?
Jei iš marlės, spėju, tinka tik variantas 4-8-4. O iš kokių dar galima medžiagų?
Ir kaip dėl prefoldų dydžių?
Laba diena siuvejeles
As cia turbut ne visai i tema, bet niekur kitur nerandu, tai kreipiuosi pas jus. Tarp jusu juk turbut yra mamyciu kurios ne tik sau siuva, bet ir parduoda sauskelnes? Jei taip tai gal galit man i AZ, ar pasakyt kur ieskoti tokiu siuvejeliu, nes ten kur skelbimu lenta tai nei vienos tokios neradau...
As cia turbut ne visai i tema, bet niekur kitur nerandu, tai kreipiuosi pas jus. Tarp jusu juk turbut yra mamyciu kurios ne tik sau siuva, bet ir parduoda sauskelnes? Jei taip tai gal galit man i AZ, ar pasakyt kur ieskoti tokiu siuvejeliu, nes ten kur skelbimu lenta tai nei vienos tokios neradau...
QUOTE(kurgiNe @ 2012 01 25, 12:53)
Ačiū, Kvaki.
Aš jau irgi suspėjau rasti daug abejonių dėl flanelinių prefoldų. O iš kokios medžiagos jūs tada juos siuvat?
Jei iš marlės, spėju, tinka tik variantas 4-8-4. O iš kokių dar galima medžiagų?
Aš siuvu iš tokio storesnio pusiau kilpinio audinio. Tai 2-4-2 Per akis.
Audinių yra cia .
Dydžiai pirmam psl yra, tik reik įsivertinti dar ir kaip audinys traukiasi skalbiant. Todėl ir nerekomenduoju netrikotažinių audinių. Nes jie susitraukia ir nesitampo. O megzti - tamposi, tai ir geriau, gražiau apglunda...
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 25, 14:22)
kurie cia pusiau kilpiniai?
QUOTE(JulieTa @ 2012 01 25, 13:23)
kurie cia pusiau kilpiniai?
Tie patys kur nurodei. Tiesiog vienoj pusėj tokios simbolinės kilpelė, o kitoj jau mezgimo eglutės... Taip ir pavadinau