Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Coccinela, fantastika, kaip pavydas užgraužė lotuliukas.gif Labai labai 4u.gif Ir man parūpo iškarpa, pati susigalvojai ar kažkokią pritaikei sau?

p.s. panašu, kad aš jau vėl nėštukė wub.gif tai jau vėl į sauskenyčių pasauly pasinersiu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyras blush-anim-cl.gif
Va, tik kvailystę padariau kažkada rudenį visus audinius susikirpau, kokiems metams į priekį, galvojau bus taip patogiau-greičiau, bet jau ir audiniai kiek atsibodo, ir gal iškarpą kitokią norėtųs išbandyt... doh.gif

QUOTE(koveria @ 2012 01 24, 09:32)
O ten ta paskutine sausklene su kuom apkantuota?

iš spaudžių plonąja kantavimo guma

QUOTE(NAJA @ 2012 01 24, 11:56)
ir iškarpa kokia įdomi, čia pačios sugalvota?

Sakykim pačios, aš BabyKicks ir Itti Bitti hibridą padariau mirksiukas.gif

QUOTE(gruodinuke @ 2012 01 24, 18:54)
p.s. panašu, kad aš jau vėl nėštukė  wub.gif  tai jau vėl į sauskenyčių pasauly pasinersiu  thumbup.gif

Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 23, 22:54)

OHO koks grožis thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif Tokių prisižiūrėjus ir man įkvėpimas grįžta 4u.gif

QUOTE(gruodinuke @ 2012 01 24, 19:54)
Coccinela, fantastika, kaip pavydas užgraužė  lotuliukas.gif  Labai labai  4u.gif  Ir man parūpo iškarpa, pati susigalvojai ar kažkokią pritaikei sau?

p.s. panašu, kad aš jau vėl nėštukė  wub.gif  tai jau vėl į sauskenyčių pasauly pasinersiu  thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai, lengvo nešiojimo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, man dar toli iki tokių grožių kaip Coccinelos - siuvėja iš manęs amžinai pradedančioji lotuliukas.gif
Ir gal nesupyksit už besikartojančius (greičiausiai) klausimus.. ax.gif
Nusprendžiau siūtis flanelines kišenines Wee Weka (truputį pamodifikuotas) sauskelnes, o pačiai pradžiai - flanelinius prefoldus.

Tai mano klausimai tokie:
1 - kokio dydžio rekomenduotumėt prefoldus ir ar tą storesnį variantą "4-8-4" ar plonesnį "2-4-2"?
2 - į prefoldų vidų, tarp flanelės sluoksnių, ketinu dėti frotinį rankšluostį, o pačius prefoldus vėliau naudoti kaip įklotus į kišenines sauskelnes. Ar jau nelabai jie tam bus panaudojami?
3 - Kaip manot, ar pakankamo storumo gausis mano kišeninės sauskelnės, jei jos viduj naudosiu prefoldus, o pati kišeninė sauskelnė bus iš trigubos flanelės? (aišku, ant viršaus, vilnonės kelnytės mirksiukas.gif - šito gėrio jau prisimezgiau - pradedu ir negaliu sustot, kol siūlai nesibaigia lotuliukas.gif )

4u.gif
Atsakyti
Meduolia, kaip greit jau antro sulaukei bigsmile.gif
Gruodinuke, gero laukimo wink.gif

QUOTE(kurgiNe @ 2012 01 25, 12:40)
o pačiai pradžiai - flanelinius prefoldus.

hm, o kaip flaneliniai kabinasi uz snapio? g.gif ar bande kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 25 sausio 2012 - 12:50
Meduolia, sveikinimai su sūneliu 4u.gif 4u.gif

Gruodinuke, gero laukimo 4u.gif

Crazy, kaip sekasi kraitelį krauti? Jau pampiai pasiūti? bigsmile.gif Mažu pasirodysi...

Kurgine, į kišenines gali dėt ką nori, kad ir tą patį rankšluostį sukarpytą, ar net vystyklą sulankstytą, o taip pat ir prefoldus. Dėl storumo tai jau pati nuspręsi pamačius kaip atrodo ant vaiko. Vaiko kūno sudėtis tiesiog skiriasi...

O prefoldai iš flanelės nzn ar pasiteisins... Gal geriau jau trikotažas ar bent marlė, čia iš pigesnių medžiagų... O sluoksnių skaičius labai priklauso nuyo medžiagos. Paimi medžiagą susilankstai ir matai - skysta ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 25, 12:40)
O prefoldai iš flanelės nzn ar pasiteisins... Gal geriau jau trikotažas ar bent marlė, čia iš pigesnių medžiagų... O sluoksnių skaičius labai priklauso nuyo medžiagos.  Paimi medžiagą susilankstai ir matai - skysta ar ne.

Ačiū, Kvaki.
Aš jau irgi suspėjau rasti daug abejonių dėl flanelinių prefoldų. O iš kokios medžiagos jūs tada juos siuvat?
Jei iš marlės, spėju, tinka tik variantas 4-8-4. O iš kokių dar galima medžiagų?
Ir kaip dėl prefoldų dydžių? ax.gif
Atsakyti
Laba diena siuvejeles 4u.gif

As cia turbut ne visai i tema, bet niekur kitur nerandu, tai kreipiuosi pas jus. Tarp jusu juk turbut yra mamyciu kurios ne tik sau siuva, bet ir parduoda sauskelnes? Jei taip tai gal galit man i AZ, ar pasakyt kur ieskoti tokiu siuvejeliu, nes ten kur skelbimu lenta tai nei vienos tokios neradau...
Atsakyti
QUOTE(kurgiNe @ 2012 01 25, 13:53)
O iš kokių dar galima medžiagų?

mes is spec prefoldam medziagos: cia ir bambukine - Cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 25 sausio 2012 - 13:22
QUOTE(kurgiNe @ 2012 01 25, 12:53)
Ačiū, Kvaki.
Aš jau irgi suspėjau rasti daug abejonių dėl flanelinių prefoldų. O iš kokios medžiagos jūs tada juos siuvat?
Jei iš marlės, spėju, tinka tik variantas 4-8-4. O iš kokių dar galima medžiagų?
Ir kaip dėl prefoldų dydžių?  ax.gif

Aš siuvu iš tokio storesnio pusiau kilpinio audinio. Tai 2-4-2 Per akis.
Audinių yra cia .

Dydžiai pirmam psl yra, tik reik įsivertinti dar ir kaip audinys traukiasi skalbiant. Todėl ir nerekomenduoju netrikotažinių audinių. Nes jie susitraukia ir nesitampo. O megzti - tamposi, tai ir geriau, gražiau apglunda...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 25, 14:22)
Aš siuvu iš tokio storesnio pusiau kilpinio audinio.

kurie cia pusiau kilpiniai? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 01 25, 13:23)
kurie cia pusiau kilpiniai? ohmy.gif

biggrin.gif
Tie patys kur nurodei. Tiesiog vienoj pusėj tokios simbolinės kilpelė, o kitoj jau mezgimo eglutės... smile.gif Taip ir pavadinau smile.gif
Atsakyti