Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(crazy woman @ 2012 01 11, 00:12)
4u.gif  kad greičiau gandrai atskristų  4u.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O aš dar klausimėlį turiu...  blush2.gif  kuo įpatingas interlokas?..  blush2.gif

Interlokas toks pynimo budas, gaunasi kaip dvipusis, lyg du sluoksniai tarpusavyje perpinti.
Atsakyti
pati nebandžiau, bet gal neblogos iškarpos sauslenėms g.gif

http://sewsalabim.bl...kuspopokus.html
Atsakyti
juraciuxzx[SIZE=7][COLOR=blue] kaip galeciau su jumis susisiekti? gal galite man i AZ parasyti. Noreciau isigyti jusu parduodamu sauskelniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOZZENA: 17 sausio 2012 - 14:11
Sveikos mergaites! Va ziuriu jau iesko ir cia juraciuxzx'o gal kas zinote kur ji prapuolusi? Gal kas artimiau bendraujate? Turejau su ja reikaliuku, bet kaip dingo po kaledu, taip dingo... a.z. nuolat pilna... i el.laiskus neatsako, cia irgi jau simta metu nebuvo prisijungus.. itariu, kad kazkas negerai... gal zinote ar kas nutiko ar serga ar dar kas? jei ka i i az mangalite parasyti, aks turi kokios info, aciu.. sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 20 sausio 2012 - 17:22
Merginos, labai reikia jūsų pagalbos. Ieškau sauskelnėms užsegimui lipdukų juostos. Plačios ir lanksčios. Idealu būtų, kad būtų spalvota. Bet nebūtina. Jei žinot kokį internetinį puslapiuką -būčiau dėkinga.
Atsakyti
Galima, pasimaivysiu? blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Na, ir vilnonių su kantavimo guma neberodysiu, nieko blatno ir spalvoto smile.gif

Čia prieš porą savaičių įkvėpimas pagavęs buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 23 sausio 2012 - 22:50
Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Wow, Coccinela, kokie grožiai bigsmile.gif wub.gif Man tie rusvi su lapiukais ir jenotais fainiausi rolleyes.gif
Atsakyti
Coccinela, tikra pamaiva, bet taip jau viskas gražu wub.gif
Atsakyti
Grazumelis smile.gif O ten ta paskutine sausklene su kuom apkantuota?
Gal zinote kur Kaune buna trikotazines kantavimo juostos?
Atsakyti
Coccinela...> labai gražu smile.gif

ir iškarpa kokia įdomi, čia pačios sugalvota?
Atsakyti
coco, kaip visada wub.gif pamaiva tongue.gif bet yra dėl ko
Atsakyti