QUOTE(crazy woman @ 2012 01 10, 23:12)
kad greičiau gandrai atskristų
O aš dar klausimėlį turiu... kuo įpatingas interlokas?..
O aš dar klausimėlį turiu... kuo įpatingas interlokas?..
Cia tiesiog toks mezgimo budas, uztat taip ir vadinasi. tiesiog megzta ratu. Buna ir trikotazo medvilninio tokio pirkt. Abi puses vienodos, nera nei gerosios, nei blogosios.
QUOTE(asvi. @ 2012 01 11, 01:31)
Ir dar turiu klausima, pas mane berniukas 2 metuku, siaip mes jau puse metu kaip be pampiu, bet nakti buna dar kad prisisysina, tai nakciai dedu pampi, galvoju, jeigu as jam pasiuciau tas atprastuke is pirmo psl (wee wekos berods) tai man vienguba tos merinos vilnos medziaga naudot, plius ikloteli koki, ar ten is dvigubo siut, plius iklotelis?.. Nu sunku patiket, kad ta vilna nepraleidzia nieko..
Tokiam vaikui geriau jau ne is vilnos, o is PUlo siut. Pasiuk triusikelius, su isiutais sluoksniais. Kad pats uzsimaut galetu. O sluoksniu, tai irgi reiktu isiut kokius 3-4 froto, kad sugertu avarija.
Mano dicke, pati apsimauna, maziau reikia prieziuros kai triusikeliai. O kai su spaudem, tai bent jau maniske pati neuzsisega - reikia pagalbos.
Vilna nera toks stebuklai kaip kartais kitos issivaizduoja. Tai naturalus audinys, kuris sugeria dregme ir nepuola praleisti per save kiaurai. Bet jei daug pris... vaikas, tai bet kokia medziaga praleis. juk ne gumines zvejo kelnes, kurios visiskai nic nieko nepraleidzia. Tiesiog ji sulaiko kazkiek dregme, ir svarbiausia pirmiau pati i save viska sugeria, ir tik krastutiniu atveju perduoda dregme tolimesniems rubams.
Kai kurios mamos isivaizduoja, kad ir PULas visiskai nieko turi nepraleisti, bet jei daug skyscio, tai kur jam detis - aisku, kad teketi pro bet kokias skylutes.