Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Sveikos gyvos vystyklų gerbėjos ir siuvėjos smile.gif

Kadangi pati stengiuosi neatsilikti nuo daugkartinių sauskelnių madų ir naujienų, užtikau įdomų renginį, tiksliau visą savaitę vykstančius renginius apie vystyklus "Vystyklų dienos" balandžio 15-20d., o svabiausia, vyks ir vystyklų turgus, kuriame, kaip supratau, gali dalyvauti visos turinčios daugkartinių sauskelnių, ar jau išaugtų, ar pačių siuvamų. Visai nebloga galimybė "realizuoti" savo turtą ir su bendramintėmis susipažinti, pabendrauti. Aš jau užsiregistravau, manau įdomus bus renginys thumbup.gif

Beje ir konkursai yra, ypač įdomus apie menišką vystyklą, manau čia besirenkančioms kūrybiškoms mamoms labai tinkamas smile.gif aš jau beveik susukau mintį, reiks tik greit realizuoti ir sudalyvauti, gal kokį prizą laimėsiu ax.gif

o visa info apie renginius, konkursus ir registracijas čia http://prieraisiojitevyste.lt/node/771

manau labai šaunu, kad vystyklai "lenda į viešumą" lotuliukas.gif kuo daugiau vystyklinių vaikučių, tuo pasaulis bus gražesnis ir švaresnis wub.gif
Atsakyti
sveiki,
norejau paklausti, kur jus perkate flanele bei medvilne pigiau Kaune? smile.gif Be urmo bazes gal dar yra kokius nebrangiu audiniu parduotuviu?

dekui 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes, norejau pasiklausti ka naudojat nakciai? as bandziau isiuti bambuka ir vilna i flysini iklota kad taip nesijaustu dregme maziui, bet visvien ne tas, kelias jis ir verkia kad slapias... nu nebeisivaizduoju ka dar daryt, as taip nenoriu tu pampersu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiageles vaikas: 23 balandžio 2013 - 11:48
QUOTE(rugiageles vaikas @ 2013 04 23, 11:43)
labas mamytes, norejau pasiklausti ka naudojat nakciai? as bandziau isiuti bambuka ir vilna i flysini iklota kad taip nesijaustu dregme maziui, bet visvien ne tas, kelias  jis ir verkia kad slapias... nu nebeisivaizduoju ka  dar daryt, as taip nenoriu tu  pampersu.....

o kas kiek laiko keičiat naktį? man išeina kas 2,5-3 val pakeisti naktį, tai visai ramiai miega...užtenka tokio intervalo...
Atsakyti
o kiek laiko jusu kleckui? mano beveik 5 men, ir mazdaug panasiai buna, bet buna ir po puses val... o ka jus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(rugiageles vaikas @ 2013 04 23, 13:20)
o kiek laiko jusu kleckui? mano beveik 5 men, ir mazdaug panasiai buna, bet buna ir po puses val... o ka jus naudojat?

maniškiui 2 mėn. aš dedu du įklotus nakčiai, storą bambuko naktinį ir po apačia vilnonį, tada sauskelnes bambuko veliūro, arba frotinį dvigubą įsuku į bambukinį vystykliuką ir dedu į sauskelnę - man išlaiko...na, bet gal dėl to, kad jis pas mane mažesnis... g.gif unsure.gif
Atsakyti
matyt maniskiui labai dregme nepatinka. o frotinius iklotus pirkotes ar siuvotes? as nerandu kur pirkt frote medziagos. ir kkaaipp ta labas reklama isjungt? biggrin.gif spaudziu x bet nieko,vidury ekrano biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiageles vaikas @ 2013 04 23, 16:10)
matyt maniskiui labai dregme nepatinka. o frotinius iklotus pirkotes  ar siuvotes? as nerandu kur pirkt frote medziagos. ir kkaaipp  ta labas reklama isjungt? biggrin.gif spaudziu x bet nieko,vidury ekrano  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pati siuvausi iš rankšluosčio...

aš F5 spaudžiu, tada atsinaujina puslapis ir dingsta ji.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
O kur jus perkate spaudes ar lipuckas. Ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
dainienie, aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėje ''Danesa'' Panevėžyje. Tai manau bet kurioje kt. rastumėte. Kaina priklauso nuo velcro pločio - 2,5 cm tiksliai nepamenu apie 2lt. Buvo kažkada čia: http://www.kanapinis...roller=category - bet šiuo metu jie neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antakine: 16 sausio 2014 - 10:12
QUOTE(antakine @ 2014 01 16, 11:10)
dainienie, aš pirkau siuvimo reikmenų parduotuvėje ''Danesa'' Panevėžyje. Tai manau bet kurioje kt. rastumėte. Kaina priklauso nuo velcro pločio - 2,5 cm tiksliai nepamenu apie 2lt. Buvo kažkada čia: http://www.kanapinis...roller=category - bet šiuo metu jie neturi.

Aciu, bandysiu ieskoti!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, iš kokios medžiagos geriausia siųtis prefoldus kūdikiui? kas pigiau ir kas geriau domina visi būdai blush2.gif
Atsakyti