Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Man irgi gumos kažkiek prasitampė.

Va ir timpas pasiuvau iš seno megztuko - labai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos,

dalinuosi ir savo medziaginiu sauskelniu siuvimo pamokele: http://www.raudonosa...ch/label/Vaikui

blogas dar kuriamas, bet ilgainiui bus ir daugiau mano kuriamu ir gyvenamu dalyku smile.gif

aciu uz demesi!
sekmes besiunant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 11 26, 13:38)
Man irgi gumos kažkiek prasitampė.

Va ir timpas pasiuvau iš seno megztuko - labai  thumbup.gif
user posted image

wow... mano zuikiui irgi tokių reikia. kur galima gauti iškarpą? kaip tik turiu susitraukusį šiltą, švelnų ir šiltą megztinį. labai prašau pasidalinti:)
Papildyta:
čia kažkas tokio?
http://netobulas.blo...-megztinio.html
ar jūs ne iš rankovių siuvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murdeko: 28 lapkričio 2012 - 20:48
thumbup.gif buciau radus anksciau sia temele,buciau ir as ismeginus,visad masciau pamegint toki dalyka,bet vis pagailedavau pinigeliu,o kad paciai pasidaryt net i galva nesove doh.gif .Saunuoles mamytes darbstuolytes thumbup.gif
Atsakyti
Aš pagal popierinę iškarpą siuvau, bet galima ir turima timpas prisidėti ir iškirpt detales. Siuvau iš priekio ir nugaros, rankovės dar liko, bet ir iš jų žadu siūt.
Šiaip čia ir čia ir čia ir dar čia labai labai aiškiai ir suprantamai parašyta, papaišyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 11 30, 13:15)
Aš pagal popierinę iškarpą siuvau, bet galima ir turima timpas prisidėti ir iškirpt detales. Siuvau iš priekio ir nugaros, rankovės dar liko, bet ir iš jų žadu siūt.
Šiaip čia ir čia ir čia ir dar čia labai labai aiškiai ir suprantamai parašyta, papaišyta smile.gif

ūūū, ačiū, jau siuvu:)
Atsakyti
Lauksim pasirodant su vaizdais smile.gif

A6 tai pul'ines sauskelnes siuvu ir vis pabaigos nematau smile.gif
Atsakyti
Noriu slėpt spaudes. Su paprastu PUL prisiuvau dar vieną medžiagos gabaliuką, kad tvirčiau spaudės laikytų. O kaip su minky PUL ? Kaži ar bus gerai jei spaudžių vietą dvigubinsiu, tas pūkas storina. O jei viengubą palikčiau g.gif Gal kas bandė taip daryt, ar laikosi spaudės, neišplyšta? Privėliau, bet gal suprasit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 01 gruodžio 2012 - 18:05
Tema apmire g.gif Reikia nauju ideju biggrin.gif
Mano mazius jau baigia isaugt mano siutas sauskelnes. Dabar galvoju apie atprastukes, bet dar tokias storesnes, su isiutu frotu per klynuka ir PUL neperslampamu sluoksniu, kad apsaugotu nuo netiketu avariju. Daug schemu perziurejau, bet noretusi paprastucio kazkokio, nes mano masina siuva tik tiesiai ir kelis zigzagus daro. Tos atprastukes, kaip puslapio pradzioj 2variantas su ale manketukais man netinka, labai negraziai apmetys. Gal sakau aplink kojas ir liemeni kantavimo guma apkantuot? g.gif Kas siuvot, pasidalinkit idejom ir gal kokia kitokia iskarpa 4u.gif pasidalinti galetumet?
Kaip dar aplink kojas ir liemeni pasiut galima?
Turiu pirma blyna pasiuvusi, bet gal nerodysiu blush2.gif negrazus man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2013 01 02, 22:55)
Tema apmire  g.gif Reikia nauju ideju  biggrin.gif
Mano mazius jau baigia isaugt mano siutas sauskelnes. Dabar galvoju apie atprastukes, bet dar tokias storesnes, su isiutu frotu per klynuka ir PUL neperslampamu sluoksniu, kad apsaugotu nuo netiketu avariju. Daug schemu perziurejau, bet noretusi paprastucio kazkokio, nes mano masina siuva tik tiesiai ir kelis zigzagus daro. Tos atprastukes, kaip puslapio pradzioj  2variantas su ale manketukais man netinka, labai negraziai apmetys. Gal sakau aplink kojas ir liemeni kantavimo guma apkantuot?  g.gif Kas siuvot, pasidalinkit idejom ir gal kokia kitokia iskarpa 4u.gif pasidalinti galetumet?
Kaip dar aplink kojas ir liemeni pasiut galima?
Turiu pirma blyna pasiuvusi, bet gal nerodysiu blush2.gif negrazus man doh.gif

sweika,as darau paprastai kaip ir paprastas "slapiukes",guma nezigzazuoju,bet tiesia siule prisiunu,vidine puse kur lieciasi su odele dedu flanele/medvilne/bambuka,i vidu isiunu irgi ta pati tik iklotas platesnis ir gerokai ilgesnis.
visa isverciu ir apsiunu tiesia siule
Atsakyti
beje,cia daug siunanciu..gal kuri turi ar gali parduot pusmetri medvilninio pulo??? greit prisireike o kanapinis neturi sad.gif gal kuri nepagailes puses metro,nes tikrai lb reik...arba bent pasiulykit kur dar galiu isigyt tokios medziagos??????
rasykit i az
Atsakyti
O gal kuri turi pasidalint schemute, kaip siūti atprastukes su spaudėm šonuose?
va tokių va 4u.gif
http://www.bilder-up...-1352026685.jpg
Atsakyti