Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Aciu, Linva mirksiukas.gif
supratau ka turit omeny. kadangi kitas sauskelnes darysiu su spaudem, tai pagalvosiu apie toki varianta, ir ta "pamazinima" kur jusu turimose sauskelnese yra. Beje, labai grazios.
Kokio dydzio spaudes naudojat? kaip suprantu 20, nes jos populiariausios? g.gif
Atsakyti
susikirpau prefoldų pagal pirmos žinutės pavyzdį, bet pažiūrėjau, kad iš vystyklinės marlės šoniniai trečdaliai kone permatomi. gal kurios išbandžiusios? ar sulanksčius neleis kakučio ties strėnomis ir pro šonus aplink įklotą? neteps vilnonių?
gal siūti dvigubus 4-6-4, bet sulanksčius priekyje ties klynu sluoksnių labai daug atrodo... g.gif jei dar įklotą bambukinį dėt... kiek to storio reikia? blush2.gif
Atsakyti
Aš dariau 4-10-4 iš tarybinės marlės. Viskas lyg ir gerai buvo kiek pamenu.

Esu prisikirpus sauskelnių, irgi bandžiau per vidury trumpint. Vienas 3 cm, kitas 1,5 cm. Susiuvus bus matyt ar pasiteisno.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 11 07, 09:16)
Aš dariau 4-10-4 iš tarybinės marlės. Viskas lyg ir gerai buvo kiek pamenu.

Esu prisikirpus sauskelnių, irgi bandžiau per vidury trumpint. Vienas 3 cm, kitas 1,5 cm. Susiuvus bus matyt ar pasiteisno.

kiek aš suprantu, tai ta tarybinė gerokai retesnė nei dabar vystyklinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 11 07, 12:54)
kiek aš suprantu, tai ta tarybinė gerokai retesnė nei dabar vystyklinė g.gif

Esu tik pardėj čiupinėjus dabartinę marlę - tai ji labai reta ir skysta, lyginant su ta, kurią aš turėjau. Tarybinė, kaip tik tankesnė.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 11 07, 13:39)
Esu tik pardėj čiupinėjus dabartinę marlę - tai ji labai reta ir skysta, lyginant su ta, kurią aš turėjau. Tarybinė, kaip tik tankesnė.

dabar yra paprasta marlė (labai reta) ir vystyklinė (labai tanki), manau siunant 4-6-4 iš vystyklinės tikrai turėtų užtekt ax.gif

nuotraukoj vystyklinė marlė, ji tokia kaip kvadračiukais kas centimetrą suskirstyta

user posted image

Papildyta:
Aš pati naudojau marlinius vystyklus ir man puikiai laikė, šonuose sluoksnių gaudavosi 2-4 kažkur, o per viduri susilankstydavo gal iki 8 g.gif reiks paskui net pabandyt jei nepamiršiu ax.gif
Atsakyti
sveiki,
puiku kad padejau. as sauskelnes pirkau, tai negaliu pasakyti kelinto dydzio. Sekmes. Kitam vaikuciui gal ir as siusiu, laukiu kol tetis siuvimo masina sutaisys ( tik metus taiso ...)

QUOTE(Buttuke @ 2012 11 06, 12:04)
Aciu, Linva mirksiukas.gif
supratau ka turit omeny. kadangi kitas sauskelnes darysiu su spaudem, tai pagalvosiu apie toki varianta, ir ta "pamazinima" kur jusu turimose sauskelnese yra. Beje, labai grazios.
Kokio dydzio spaudes naudojat? kaip suprantu 20, nes jos populiariausios? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 10 30, 18:00)
Sveikos,
vel temute neaktyvi bigsmile.gif gal kiek prajudinsiu, prasydamas patarimo.
siuvu sauskelnes, ir nesupraantu, ar jos per dideles, ar siaip su iskarpa kazkas ne taip.
sonuose gumytes neprisispaudzia prie kojyciu, laisvoka, guma itempta kiek imanoma. ka patartumet daryt? gal sutrumpinti sauskelniu ilgi g.gif
gal vidini sluoksni reikia iskirpti siauresni, kad jis taip neissiverstu lauk g.gif

grazios sauskelnytes jusu smile.gif as siunu pagal ta pacia iskarpa,bet a sjau eigoj tai pasimazinau tai pasididinau,db turiu issikirpus pagal save tris dydzius ir liuks.
foto nesimato,bet man rodos jus neidejus i vidu jokio ikloto tdl ir kabo gal klyniukas???
koki dydi siunat?
o guma siunu nuo vienos auseles iki kitos,ir padarau tuneliuka,tada viskas ciki,ir neskubeciau mazint klynuko,gal tiesiog sauskelne dar didoka,bet idejus kelis iklotus gali but viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2012 11 11, 02:05)
grazios sauskelnytes jusu  smile.gif  as siunu pagal ta pacia iskarpa,bet a sjau eigoj tai pasimazinau tai pasididinau,db turiu issikirpus pagal save tris dydzius ir liuks.
foto nesimato,bet man rodos jus neidejus i vidu jokio ikloto tdl ir kabo gal klyniukas???
koki dydi siunat?
o guma siunu nuo vienos auseles iki kitos,ir padarau tuneliuka,tada viskas ciki,ir neskubeciau mazint klynuko,gal tiesiog sauskelne dar didoka,bet idejus kelis iklotus gali but viskas gerai

dydis 62-74, sauskelnes be ikloto nuotraukoje. idejus atrodo geriau, bet jos per dideles dar siek tiek mano mazei. Na kuo toliau tuo graziau gaunasi pasiuti thumbup.gif
bet dar su nugarine kisene klausimu kyla, kaip graziau padaryt
Atsakyti
Kokia guma naudojama siuvant sauskelnes ( ne kantavimui), issitampe, galvoju bandyti keisti, nes nebeimanoma naudoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2012 11 15, 21:38)
Kokia guma naudojama siuvant sauskelnes ( ne kantavimui), issitampe, galvoju bandyti keisti, nes nebeimanoma naudoti sad.gif

reikia atsirinkti is patirties arba pardaveju klausti kuri geresnes kokybes.

Bet net ir geriausios kokybes gumos issitampo nuo per aukstos temperaturos. Jos viduje issilydo ir issitampo.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 11 16, 10:09)
reikia atsirinkti is patirties arba pardaveju klausti kuri geresnes kokybes.

Bet net ir geriausios kokybes gumos issitampo nuo per aukstos temperaturos. Jos viduje issilydo ir issitampo.

patirties tai as neturiu biggrin.gif pati nesiuvu sauskelniu, bet va gumeles gal ir sugebeciau pakeisti, jei ne is pirmo karto, tai gal is antro.
Atsakyti