Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Kvaki, siuvai velvetines sauskelnes- kap jos? Ar pasiteisino velvetas? Ir vidinį sluoksnį dėjai velvetą? Greitai sugeria?
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
As velveta tik i isore kaip grozi dejau.
Vidus, tai flanele mirksiukas.gif Gera ir patikima.
Visos maniskes kisenines - taupom elektra ir laika.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 09, 21:37)
As velveta tik i isore kaip grozi dejau.
Vidus, tai flanele  mirksiukas.gif Gera ir patikima.

Turiu gražaus ir aš velveto smile.gif O kišenes prieky - patogiau nei nugaroj?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 01 09, 21:37)

Ta prasme taupot laiką ir elektrą? Ar čia lyginant su daugiasluoksnėm viskas viename? Nes maniškės tai ne kišeninės, bet ir ne daugiasluoksnės, tai turbūt ir mes į taupiųjų sąvoką telpam ane? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 01 09, 21:03)

Man priekyje patogiau. Jei ka - pataisyt galima lengviau iklota. Iskratyt slapia nesunku - gerai krestelejai ir iskrito tiesiai i kibira. Nugarine sauskelnes dalis vis vien sausesne buna, nei priekine tongue.gif O ir gumu nugaroj maziau. Ir siuti lengviau, kisene prieky darant...
Zodziu, cia mano toks sprendimas. Kitos merginos kitu argumentu turi smile.gif

QUOTE(NAJA @ 2012 01 09, 21:11)
Ta prasme taupot laiką ir elektrą? Ar čia lyginant su daugiasluoksnėm viskas viename? Nes maniškės tai ne kišeninės, bet ir ne daugiasluoksnės, tai turbūt ir mes į taupiųjų sąvoką telpam ane? biggrin.gif

Su el.dziovykle dziovinam, tai atskirom dalim greiciau isdziuva, taip tauposi laikas ir elektra. O kisenines, tai jau mano pasirinkimas, jau daug kartu cia temoj savo nuome tuo klausimi sakiau, jauciu jau atsibodau tiem, kas nuolat skaito tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 01 09, 22:11)

O kokios tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 01 09, 21:03)

man asmeniskai patogiau prieky ax.gif

QUOTE(Kvaki @ 2012 01 09, 21:18)
Man priekyje patogiau. Jei ka - pataisyt galima lengviau iklota. Iskratyt slapia nesunku - gerai krestelejai ir iskrito tiesiai i kibira. Nugarine sauskelnes dalis vis vien sausesne buna, nei priekine tongue.gif O ir gumu nugaroj maziau. Ir siuti lengviau, kisene prieky darant...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį siuvančioms iš PUL ir INPREGNUOTOS MEDVILNĖS ax.gif Klausimas būtų toks: ar neissiskalbia inpregnantas po kurio laiko ir ar PUL nesutrukineja, nes kaip suprantu PUL tai audinys padengtas kažkokia tai plėvele?.. g.gif
Atsakyti
Man kišeninės prieky patogiau, vienareikšmiškai, ypač berniukams smile.gif

Atsakyti
Impregnuotos, tai greit susidevi. Bent jau man. Gal nelabai tausoju, skalbiu, dziovinu aukstesnej tempoj...

PUL'as dar nesusidevejo nei vienuose sauskelnese. N

Na tik tos spaudziu bambukinio pulo atsokinejo plevele, nes viena kart dziovyklen papuole. Bet nesutrukinejo. Vis dar laiko dregme.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 10, 00:05)

Tikriausiai ir mergaitėms tinka smile.gif
Nuspręsta - kišenės bus prieky.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 10, 00:05)

Pritariu tongue.gif , tada ir nugara graziau gaunasi su vienu sluoksniu gumos.
Atsakyti