Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 12 21, 11:25)

Cloe Toe iškarpa Nr. 1

Mielosios sakykite o šitos iškarpos mokamos, ar aš ko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 10 26, 17:50)

as kiek supratau, tai sitas saitas yra parduodamas, todel ir nera cia jokiu iskarpu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 10 07, 08:54)
Labas mamos:)
Kokias patartumet pirkti reples spaudem?
Ir kiek jos mazdaug kainuoja?

gal galit pravalyt siek tiek AZ, negaliu issiut laiskelio.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 10 26, 17:50)

Jei reikia, aš ją turiu, parašyk savi email'ą.
Man ta iškarpa tokia keista, per pilvuka laisva, o kojytės aptempos. Gal su guma reikia pažaisti, kad atitaikyti. Aš įstrižai spaudes sudėjau, tai šiek tiek pagerino situaciją.
Atsakyti
Sveikos,
vel temute neaktyvi bigsmile.gif gal kiek prajudinsiu, prasydamas patarimo.
siuvu sauskelnes, ir nesupraantu, ar jos per dideles, ar siaip su iskarpa kazkas ne taip.
sonuose gumytes neprisispaudzia prie kojyciu, laisvoka, guma itempta kiek imanoma. ka patartumet daryt? gal sutrumpinti sauskelniu ilgi g.gif
gal vidini sluoksni reikia iskirpti siauresni, kad jis taip neissiverstu lauk g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 10 30, 17:00)
Sveikos,
vel temute neaktyvi bigsmile.gif gal kiek prajudinsiu, prasydamas patarimo.
siuvu sauskelnes, ir nesupraantu, ar jos per dideles, ar siaip su iskarpa kazkas ne taip.
sonuose gumytes neprisispaudzia prie kojyciu, laisvoka, guma itempta kiek imanoma. ka patartumet daryt? gal sutrumpinti sauskelniu ilgi g.gif
gal vidini sluoksni reikia iskirpti siauresni, kad jis taip neissiverstu lauk g.gif

Na... kaip čia dabar gražiau parašyt, kad nieko neįžeist blush2.gif

Gal ir gumytės mažai... t.y. nuo toliau iki toliau reikėjo ją siūt... arba tiesiog iškarpa didesniam vaikui...
bet pagrinde tai modelis manau ne tas... Kiek bandžiau... gražiai šie modeliai atrodo nuotraukose, ar kai naują imi ir pačiupinėji... bet... praktiškai man nepasiteisino schmoll.gif
Nors šiaip nuotraukose pas jus visai nieko.. atrodo prigludę.. nekaba...

Man arčiau širdies kantuotos guma, arba tokios, tik dar apsiūtos, kad gumytė "tuneliukyje" atsirastų... tada gražiau kojytes apglunda, mažiau pratekėjimui vietos lieka...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 10 30, 18:26)
Na... kaip čia dabar gražiau parašyt, kad nieko neįžeist  blush2.gif

Gal ir gumytės mažai... t.y. nuo toliau iki toliau reikėjo ją siūt... arba tiesiog iškarpa didesniam vaikui...
bet pagrinde tai modelis manau ne tas... Kiek bandžiau... gražiai šie modeliai atrodo nuotraukose, ar kai naują imi ir pačiupinėji... bet... praktiškai man nepasiteisino  schmoll.gif
Nors šiaip nuotraukose pas jus visai nieko.. atrodo prigludę.. nekaba...

Man arčiau širdies kantuotos guma, arba tokios, tik dar apsiūtos, kad gumytė "tuneliukyje" atsirastų... tada gražiau kojytes apglunda, mažiau pratekėjimui vietos lieka...

rašyk tiesiai šviesiai neįžeidinėdama mirksiukas.gif

Kadangi turiu dar vieną tokį modelį išsikirpus, tai pabandysiu gumytę ilgesnę įsiūti su "tuneliuku" cool.gif
Siuvau pagal sita modelį
siaip tikrai atrodo, kad jos didesniam vaikui, nes, kaip sakot, atrodo "kaba"
Kantavimo gumos šiek tiek turiu, bet galvoju ją pasilikti, neperšlampančiom tik iš pul'o. turiu tik 2m
Įdomu ar gautųsi jei tiesiog 1-2cm sumažinčiau iškarpą iš visų pusių g.gif

Kokį modelį siūlytumėt?
Atsakyti
Aš siūlyčiau tiesiog trumpinti klyniuko ilgį, nereikalingas tas kabantis maišas tarp kojų. Nebūtina viską mažinti, tik patrumpinti ir viskas.

Tuneliuko nesiuvu, man jo nereikia. Gumą prisiuvu įtempus prie siulės paprastais ilgais dygsniais. Man toks variantas labiausiai pasiteisino, ypač kai tenka ardyti, jei per mažai guma įsitempia biggrin.gif Zigzaginė speciali siūlė nepasiteisino, nieko labai blogo, bet pvz tada tenka siaurinti iklotukus, kuriuos į vidų prisiuvu. Ir "kvarbatkėlės" atsiranda, be jų man geriau kojas apspaudžia.
Esu išardžius kelias gamyklines sauskelnes, tai ten jie irgi gumą įsiuva palei pat kraštelį tiesia siūle.
Atsakyti
Butuke, tikrai "nenuimk" visur, nes negerai visai gausis.. proporcingai turi būt...
Ottobre iškarpą esu darius, ji kiek padidinta yra, visai nieko gaunas, tik gumytės reik nepagailėt įtempti ir ne pamažint o ppailginti.

Ir klyno nereikia per daug nutrumpinti... 50 cm manau turėtų būti. Kol dedi nedaug įklotų, tai taip, negražiai tas klynas atrodo.. kabo... bet jei norėsi daugiau įkoltų įdėti, tai dar blogiau bus, netilps, kris... Nuo poreikių priklauso smile.gif ko nori, grožio ar praktiškumo biggrin.gif
Atsakyti
na va. pasiuvau dar vienas

user posted image
user posted image

"tuneliuko" nedariau, nes nelabai ir supratau kaip tarp tu sluoksniu g.gif
pailginau gumytes siuvimo ilgi, be to, siuvau ja paprastu ilgu dyksniu ir man tikrai labiau patiko nei zigzagu, guma labiau susitraukia, slaunytes apspaudzia, zodziu super dabar viskas, kad ir didokos, bet vaikas gi auga biggrin.gif
tik nelabai patinka kad verciasi flanele is vidaus, bet reik palaukt pirmo plovimo. Tos geltonos flanelines po skalbimo siek tiek susitrauke.
Atsakyti
svarbiausia nepamirsti, kad kuo plonesnis iklotas, tuo greiciau dzius. jau geriau keli plonesni, nei vienas super storas.
paskaiciavau, kad paciai neapsimoka siuti paciu sauskelniu, jau geriau nusipirkti pasiutas kelias neperslampancias sintetines, o iklotu pasidaryti daugiau savo is iv, naturaliu pluostu. Juk vistiek DS daznai keiciamos. jei kam aktuali mano patirtis, rasykite i AZ, rekomenduosiu ka isbandeme.

QUOTE(Kvaki @ 2012 10 26, 07:48)
Įklotams, tai super veliūras bus... Gali net lankstomus daryt. t.y. dvisluoksnis, bet toks didesnis, kas sulenkus pusiau ar į tris dalis kaip įklotas būtųt, tada vieno jo užteks visoms sauskelnėms, nereikės daug skuduriukų dėt.
O su prefoldais... atsargiai su įsiūtom medžiagom... patirtis rodo, kad geriau nemaišyti medžiagų faktūrų. Jei jau marlė, tai marlė, jei frotas, tai frotas... po to skalbiant skirtingai medžiagos traukiasi ir deformuojasi gaminys. kai kada gerai, o kai kada gali suklysti. Net ir vieną kart išskalbti medžiagas prieš siuvant gali nepakakti, nes medžiagos pirmus kelis skalbimus vis traukiasi, keičiasi... nebent prieš siuvnat negailestingon programon į skalbyklę medžiagas sukišti, gal net pavirint.. kad nebesitrauktų...

Atsakyti
labai dailios DS. as nesisiuvai, naudoju pirktines. gal Jums praverstu sumazinimas, tai yra susegimas zemiau. nezinau ar aiskiai parasiau, idedu nuoroda is musu turimu pirktiniu universalaus dydzio
http://pupkis.lt/nep...oladas-su-idaru

QUOTE(Buttuke @ 2012 10 31, 21:58)
na va. pasiuvau dar vienas

user posted image
user posted image
"tuneliuko" nedariau, nes nelabai ir supratau kaip tarp tu sluoksniu g.gif
pailginau gumytes siuvimo ilgi, be to, siuvau ja paprastu ilgu dyksniu ir man tikrai labiau patiko nei zigzagu, guma labiau susitraukia, slaunytes apspaudzia, zodziu super dabar viskas, kad ir didokos, bet vaikas gi auga biggrin.gif
tik nelabai patinka kad verciasi flanele is vidaus, bet reik palaukt pirmo plovimo. Tos geltonos flanelines po skalbimo siek tiek susitrauke.

Atsakyti