Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(Dollzz @ 2012 10 07, 07:54)
Labas mamos:)
Kokias patartumet pirkti reples spaudem?
Ir kiek jos mazdaug kainuoja?

Ziurint kokias spaudes desit, jei KAM, tai rekomenduociau pirkti originalias KAM reples.

siuo metu Akcja ir kainuoja 49 Lt + kazkiek spaudziu dovanu.
cia
Atsakyti
Dekui uz nuoroda, parasiau jiems laiskuti.
O kas turite KAM reples spaudem ar nesigailit? Ar jos geros? Tvirtai spaudes laikosi?
Atsakyti
Gal kas galite iš patirties pasakyti kaip dėvisi bambuko-kanapės multinas? Kokį otpimaliausią variantą patartumėt įklotams?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 09 03, 10:48)
Išklausius visų jūsų patarimus, šiek tiek papildžiau savo arsenalą daugkartinių ir prefoldų, tai va parodau ką jau turiu

Smagiai padirbėta thumbup.gif

QUOTE(ryyd @ 2012 10 05, 19:19)
bambuko veliuras, tai labai  thumbup.gif  svelnus islieka.

Ačiū, jau išbandyta - super !

QUOTE(Dollzz @ 2012 10 07, 21:32)
O kas turite KAM reples spaudem ar nesigailit? Ar jos geros? Tvirtai spaudes laikosi?

Turiu, ir nesigailiu nei kiek. Man jos labai geros, ir spaudės tvirtai laikosi. O spaudes dedu visur, ne tik į sauskelnes smile.gif

Ilja, aš viduj įsiuvau įklotukus iš bambuko ir kanapės multino, sugeria tikrai geriau nei flanele, ar seni rankšluoščiai. O kaip ten dėvis, tai nematau smile.gif
Atsakyti
Paskaita apie daugkartines sauskelnes Kaune

http://www.nuogimimo...slis-kaune.html

Gal kam aktualu?
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 10 15, 17:33)
Paskaita apie daugkartines sauskelnes Kaune

http://www.nuogimimo...slis-kaune.html

Gal kam aktualu?

kaip gaila, kad pražiopsojau šitą žinutę doh.gif

aš kaip tik nusipirkus bambuko veliūro, tai džiaugiuosi, kad geri atsiliepimai biggrin.gif siūsiu švelnius įklotus

gal galit patart, kokio dydžio geriausia siūtis prefoldus, jeigu pirmą mėnesį nežinia ar naudosiu. mano dukros gimė mažiukės (3000-3200g), ir dabar didelis vaikas turbūt nebus. nežinau, ar siūt pirmo dydžio, ar iškart antro. nesu tikra, ar bus jėgų su skalbimais pirmą mėnesį, kai namie trys pypliai g.gif o siūt daiktą vienam mėnesiui neatrodo verta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 25 spalio 2012 - 11:44
Teple, labai didelio skirtumo tarp pirmo ir antro dydžio nėra mirksiukas.gif

O prefoldai, tai iš vis gėris, jie neišaugami. Nes jei nebesegi kaip prefoldų, tai naudoji įklotams. Stori ir geri įklotai lieka. Dar dabar dičkėms nakčiai dedu prefoldus kaip įklotus.

Tik va ar tiks veliūras prefoldams... g.gif Kažkaip nebandžiau ar gerai snapiai laikosi, ar neišpeša plaukelių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 25, 12:41)
kaip gaila, kad pražiopsojau šitą žinutę doh.gif

aš kaip tik nusipirkus bambuko veliūro, tai džiaugiuosi, kad geri atsiliepimai biggrin.gif siūsiu švelnius įklotus

gal galit patart, kokio dydžio geriausia siūtis prefoldus, jeigu pirmą mėnesį nežinia ar naudosiu. mano dukros gimė mažiukės (3000-3200g), ir dabar didelis vaikas turbūt nebus. nežinau, ar siūt pirmo dydžio, ar iškart antro. nesu tikra, ar bus jėgų su skalbimais pirmą mėnesį, kai namie trys pypliai g.gif o siūt daiktą vienam mėnesiui neatrodo verta...

pas man prefoldai 1 dydžio.. kaip prefoldus segiau iki kokiu 4 mėn, bet mano vyrukas ir gimė 4,5 kg doh.gif Dabar naudoju kaip įklotus, tinka ir M ir L dydžio sauskelnėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 10 25, 12:16)
Tik va ar tiks veliūras prefoldams...  g.gif Kažkaip nebandžiau ar gerai snapiai laikosi, ar  neišpeša plaukelių... g.gif

aš bambuko veliūrą norėjau naudoti tik įklotams. turiu įv. sauskelnių, tai jų įklotai dvisluoksniai. tai galvoju panašius pasidaryti, nes trūksta. be to, malonūs prie odos.

prefoldai bus iš marlės su įsiūtu frotu arba flanele g.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 25, 22:59)
aš bambuko veliūrą norėjau naudoti tik įklotams. turiu įv. sauskelnių, tai jų įklotai dvisluoksniai. tai galvoju panašius pasidaryti, nes trūksta. be to, malonūs prie odos.

Įklotams, tai super veliūras bus... Gali net lankstomus daryt. t.y. dvisluoksnis, bet toks didesnis, kas sulenkus pusiau ar į tris dalis kaip įklotas būtųt, tada vieno jo užteks visoms sauskelnėms, nereikės daug skuduriukų dėt.

O su prefoldais... atsargiai su įsiūtom medžiagom... patirtis rodo, kad geriau nemaišyti medžiagų faktūrų. Jei jau marlė, tai marlė, jei frotas, tai frotas... po to skalbiant skirtingai medžiagos traukiasi ir deformuojasi gaminys. kai kada gerai, o kai kada gali suklysti. Net ir vieną kart išskalbti medžiagas prieš siuvant gali nepakakti, nes medžiagos pirmus kelis skalbimus vis traukiasi, keičiasi... nebent prieš siuvnat negailestingon programon į skalbyklę medžiagas sukišti, gal net pavirint.. kad nebesitrauktų...
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 25, 21:59)

jei lankstomas tai dvisluoksniai super, bet jei susiuti - tai manau reiketu bent triju sluoksniu. na nebent jusu veliuras kazkoks kitoks - ypatingai storas.
Atsakyti
ačiū už info 4u.gif
Atsakyti