o mes sauskelnes laikom kibire su dangciu ir jokio vandens nepilam , bandziau tai kvapelis o sunaudojam gan nemazai apie 10 per diena ir skalbiam kas antra diena
va del laikymo kibire susisiotas net nepagalvojau reikes praskalauti pries imetant i ji , aciu, kvaki , uz patarima
Ačiū pasisakiusiom, dėl skalbimo
Išklausius visų jūsų patarimus, šiek tiek papildžiau savo arsenalą daugkartinių ir prefoldų, tai va parodau ką jau turiu (nėra tik kelių vnt bambukinių sauskelnių) Patiesaliukas su PUL ir flanele, geltonos PUL su sausuoju sluoksniu, žalios su PUL ir flanele, 4 bambuko prefoldai, ir du bambukiniai/flaneliniai įklotukai (viduje susiuviu likusias įvairias atraižas flanelės, ir gaunasi puikūs įklotukai)
Prefoldai iš bambuko trikotažinio audinio tokie kreivoki gaunas, siuvant galai nusitampo, bet savo paskirtį manau atliks puikiai, savo darbo yra visada maloniau naudoti bet jie džiūsta gan gerai lyginant su bambuko sauskelnėm, va išskalbiau vakar, tai vakare beveik sausi buvo po džiuvimo balkone
Išklausius visų jūsų patarimus, šiek tiek papildžiau savo arsenalą daugkartinių ir prefoldų, tai va parodau ką jau turiu (nėra tik kelių vnt bambukinių sauskelnių) Patiesaliukas su PUL ir flanele, geltonos PUL su sausuoju sluoksniu, žalios su PUL ir flanele, 4 bambuko prefoldai, ir du bambukiniai/flaneliniai įklotukai (viduje susiuviu likusias įvairias atraižas flanelės, ir gaunasi puikūs įklotukai)
Prefoldai iš bambuko trikotažinio audinio tokie kreivoki gaunas, siuvant galai nusitampo, bet savo paskirtį manau atliks puikiai, savo darbo yra visada maloniau naudoti bet jie džiūsta gan gerai lyginant su bambuko sauskelnėm, va išskalbiau vakar, tai vakare beveik sausi buvo po džiuvimo balkone
Majaj, šaunuolė
Ir prefoldai šaunūs. O jei dar iš trikotažinio bambuko froto, tai iš vis liuks. Su juo labai sunku dirbti, ypač jei su paprasta siuvimo mašina. Bet pamatysi kaip smagu dėvėti bus
Ir prefoldai šaunūs. O jei dar iš trikotažinio bambuko froto, tai iš vis liuks. Su juo labai sunku dirbti, ypač jei su paprasta siuvimo mašina. Bet pamatysi kaip smagu dėvėti bus
o kodel man nuotrauku nerodo?..
QUOTE(Kvaki @ 2012 09 03, 12:20)
Majaj, šaunuolė
Vienas iš trikotažinio froto, pats pirmas foto, į jį labai gerai kimba snapis Ir vienas sauskelnes pasiuvau iš jo, dar liko gabaliukas, galvoju ar sauskelnes ar pefoldą siūti
Foto turėtų rodyti
Majaj super darbeli atlikai
QUOTE(Buttuke @ 2012 09 03, 19:14)
Majaj super darbeli atlikai
Aciu bet dar nebaigiau
Sveikutes Kai auginau savo pirmagimi tai skaitinejau jusu temele, pasiuvau kelias sauskelnes. Dabar vel susidomejau jomis mano mazajai 7menesiai, naudoju daugkartinukes kur isore PUL, o viduj flisas. Man labai patogu, beveik kaip vienkartines Tik vat reiktu man ju daugiau, sumasciau gal pasisiuti, bet o kur dar galima internetu gauti pirkti siu medziagu? kanapinisirbambukinis tai nieko beveik neturi, visur tik uzrasas isparduota (net susinervinau apsilankius ju puslapy, toks vaizdas kad nieko isvis jie ten nebeturi). Aciu uz informacija
sveikos
žadu pasisiūti prefoldų. domina, kokie audiniai geriausiai tinka. norisi, kad snapis gerai laikytų, nepasimestų. kol kas turi tik medvilninės flanelės ir vystyklinės storesnės marlės, froto gabalą pastarieji panašūs į tinkamus snapiui kibti. o kaip su flanele, trikotažu? ar nepasimeta?
ir dar. jeigu siūčiau iš vystyklinės marlės, o į vidurį dėčiau ką nors gerai sugeriančio, pvz. bambuko, ar nebūtų bėda dėl per plonų šoninių trečdalių?
žadu pasisiūti prefoldų. domina, kokie audiniai geriausiai tinka. norisi, kad snapis gerai laikytų, nepasimestų. kol kas turi tik medvilninės flanelės ir vystyklinės storesnės marlės, froto gabalą pastarieji panašūs į tinkamus snapiui kibti. o kaip su flanele, trikotažu? ar nepasimeta?
ir dar. jeigu siūčiau iš vystyklinės marlės, o į vidurį dėčiau ką nors gerai sugeriančio, pvz. bambuko, ar nebūtų bėda dėl per plonų šoninių trečdalių?
Vienus prefoldus siuvau iš trikotažo, kitus iš tarybinės marlės, tai į pastarąją geriau kibo. Flanelės vystyklus irgi su snapiu kabinau, kibo, gal ne taip puikiai, kaip į marlę, bet man laikė.
Man nebuvo per ploni tie šoniukai, visvien kažkiek jie dar susigarunkšliuoja.
O man dabar klausimas - ar veliūras gerai viduj prie užpakaliuko? Kaži kai šlapias nedirgina odos?
Man nebuvo per ploni tie šoniukai, visvien kažkiek jie dar susigarunkšliuoja.
O man dabar klausimas - ar veliūras gerai viduj prie užpakaliuko? Kaži kai šlapias nedirgina odos?
QUOTE(balla @ 2012 10 05, 17:19)
bambuko veliuras, tai labai svelnus islieka.
Labas mamos:)
Kokias patartumet pirkti reples spaudem?
Ir kiek jos mazdaug kainuoja?
Kokias patartumet pirkti reples spaudem?
Ir kiek jos mazdaug kainuoja?