Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(Kvaki @ 2012 08 27, 17:16)

Papildyta:
Va dabar, tai viskas aišku ir superiškiausia - visiškai pritariu šiam variantui  thumbup.gif Daugiau žaidimo, bet gerai veikia ir nebrangu  thumbup.gif

Ir dar labai greitai dziuna thumbup.gif
Papildyta:
Tinka suvelta vilna iklotams labai  thumbup.gif
o aš kaip tik siūlyčiau iš mažesnio gabaliuko bandyt.. jei netik nepatiks, sunkiai siūsis ar dar kas.. vis mažesnės investicijos... O jei tiks ir patiks jau žinosi ko nori...

Na jo, geriau metra pirkti. As is savo dvieju metru 18vnt prikarpiau mirksiukas.gif vidiniam sluoksniui senus vystyklus naudoju. Is vieno 80x80 kvadrato man trys gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 08 27, 11:59)
.

1. dar toks klausimelis. Turiu nesuveltos vilnos, jei as ja suvelciau tarkim kaip iklotukus ir isiuciau i flanelines sauskelnes vidu, kaip manot, butu geras variantas slapimo pralaidumui sumazinti g.gif

2.kaip rengti kudikius su prefoldais ar perslampanciom sauskelnem, kad kiekviena karta keiciant sauskelnes nereiketu ir visu drabuzeliu perrenginet. vilnoniu kelnyciu irgi reikia daug tureti kaip ir sauskelniu?

Labas smile.gif
1.Vilna super tinka įklotams, tik įsiūti jų nerekomenduoju... Džius ilgiau, geriau įsukti į audinio skiautę ir įdėti į sauskelnes.
2.Uždedi prefoldą, ant viršaus vilnones kelnytes, kurios turėtų būti lanolizuotos. Dažnai užtenka 2-3vilnonių kelnyčių, vienas naudoji, kitos vėdinasi, trečios atsargai-jeigu kurias reiktų išskalbti... rolleyes.gif Paskui jau galima nusimegzti, pasisiūti ar nusipirkti dar... Jeigu reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2012 08 26, 23:02)
labas, kaip smagu, kad tema atsigavo thumbup.gif

dėl negražių siūlių ir trūkinėjančio PUL'o - nusiperkat tefloninę pėdelę mašinai ir problemų kaip nebūta  4u.gif Aš irgi vargau, kol nepatingėjau iki parduotuvės nulėkt  ax.gif  Kainos nepamenu, bet gal kiek daugiau nei 10 lt  g.gif  Seniai jau pirkau...

Oho, kaip pigiai gariūnuose spaudes galima nusipirkti  bigsmile.gif 

Beje, labai gražių sauskelniukų pridėjot  4u.gif Tik pamatau, kažką panašaus ir ima rankos niežtėt biggrin.gif Bėda ta, kad bijau dabar daug prisisiūti, nes pirmoji pana buvo tikra kūdena, o kaip bus su antrąja, dar nežinau, nesinori permažų prisigamint smile.gif Bet kokiu atveju, pirmaisiais mėnesiais ketinu tik vystikliukais iš marlės naudotis.

o kas čia per daiktas tefloninė pėdelė?.. g.gif

Aš beveik 6 mėn sūnui dar ir dabar marlinius vystyklus naudoju, tik nededu jokių papildomų įklotukų į vidų, jis pas mane toks jautruolis, vienas sysiukas ir jau triukšmauja, prašo pakeist doh.gif tai tuos 6 marlinius kartais greičiau nei per pusdienį susysina doh.gif Dėl to man neapsimoka dėt daug sluoksnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 08 27, 22:37)
o kas čia per daiktas tefloninė pėdelė?..  g.gif

Aš beveik 6 mėn sūnui dar ir dabar marlinius vystyklus naudoju, tik nededu jokių papildomų įklotukų į vidų, jis pas mane toks jautruolis, vienas sysiukas ir jau triukšmauja, prašo pakeist  doh.gif  tai tuos 6 marlinius kartais greičiau nei per pusdienį susysina  doh.gif  Dėl to man neapsimoka dėt daug sluoksnių  ax.gif

va, kaip ji atrodo, tokia lengvutė tarsi plastikinė, nežinau, kodėl teflonine vadinama smile.gif
user posted image
http://www.kasiulai....c2b78b317c30eb3

o vystykliukai man super bent jau pačioj pradžioj, nes ir sysioja vos ne kas 15 min, ir priglunda aplink kojytes labai gerai (kol dar mažutis ir kudutis vaikelis būna), ir džiūsta labai labai greitai smile.gif Aš naudojau gal kokius 3-4 mėn palaipsniui pereidama prie kišeninių smile.gif
Atsakyti
sakykit, o spaudes tik su replem galima pritaisyti ir niekaip kitaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 08 28, 11:59)
sakykit, o spaudes tik su replem galima pritaisyti ir niekaip kitaip? unsure.gif

Taip, spaudės tik su replėm...
Bet jei norit tik sau sauskelnes, ir tik kelias, tai neverta pirkti replių.. nebent pasiskolinti, ar išsinuomuoti... o gal kur nors tiesiog teikiama tokia paslauga...
Vilniuj Danesa tai tikrai muša metalines spaudes.. kaip su plastikinėms nežinau.. neteko matyt.

Bet yra ir kiti variantai, sagas dėt, lipukus..
Dar yra tokios prisiuvamos spaudės. Bet ne tos metalinės (tos tai silpnai labai laiko), o tokios galanterinės plastikinės įspaustos į audinio juostelę. Tai tą juostelę telieka prisiūt ir labai gerai spaudės laiko. Prie galanterijos prekių turėtų būt.. kokiam Dokle, ar toj pačioj Danesoj...
Atsakyti
Sveikos, auksarankės ax.gif

Noriu paklausti.. gal kuri turėtumėt laiko ir noro man padėti? blush2.gif

Gavau nemažai medvilnės.. iš dalies tos medžiagėlės susiorganizuosiu vystykliukus, o iš kitos dalies, galvoju, kad gal reikėtų pasisiųti įklotėlių į sauskelnes.. bet iš manęs ne kokia siuvėja, o ir siuvimo mašinos neturiu, tai sakau, gal Jūs kuri man padėtumėt (ne už ačiū, žinoma blush2.gif )?

Jei kuri man galėtumėt padėti, lauksiu žinutės AŽ 4u.gif
Atsakyti
As cia kol kas naujoke, vis skaitineju ir renkuosi info medziageliu jau turiu susikaupus tai dabar tik reikia imtis darberio ir suruosti kraiteli savo ateinanciam stebukleliui.

Bet ta uzmaciau nebloga psl kaip is prefoldo pasisiuti sauskelnes gal ir jums bus naudinga tai idedu nuorodele.
http://www.diapersew...d_to_fitted.htm
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, bet praeitoj žinutėj parašyt pamiršau, kad esu Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2012 08 27, 17:02)
PUL'o apsauginės iš vidaus:
user posted image

tai cia tas pul'as g.gif
turiu vienerias tokias.

Tinka suvelta vilna iklotams labai  thumbup.gif
o aš kaip tik siūlyčiau iš mažesnio gabaliuko bandyt.. jei netik nepatiks, sunkiai siūsis ar dar kas.. vis mažesnės investicijos... O jei tiks ir patiks jau žinosi ko nori...

as ir sakyciau pradziai uzteks ir 1 metro bei flaneles g.gif
beje, turiu daug drobeles atraizeliu, ar butu gerai jei vidine puse sauskelniu siuciau is jos?sauskeles be kisenes ar su kisene

QUOTE(Kvaki @ 2012 08 28, 13:18)
Taip, spaudės tik su replėm...
Bet jei norit tik sau sauskelnes, ir tik kelias, tai neverta pirkti replių.. nebent pasiskolinti, ar išsinuomuoti... o gal kur nors tiesiog teikiama tokia paslauga...

vadinasi bus su lipukais, bent jau kolkas

kaip tikrinat ar jau slapias iklotas?
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 08 29, 14:42)
beje, turiu daug drobeles atraizeliu, ar butu gerai jei vidine puse sauskelniu siuciau is jos?sauskeles be kisenes ar su kisene
vadinasi bus su lipukais, bent jau kolkas

kaip tikrinat ar jau slapias iklotas?

Drobelė nėra pats geriausias audinys dėti prie užpalaliuko... Nes sušlapus tampa šiurkšti. Geriau jau imti ką nors, kad šlapias yra švelnus. Pvz flanelė, frotas, bambukas... net sintetinis flysas ar mikropuoštas tinka...

Jei sauskelnės neperšlampančios - tai patikrini ategus ir matai,o jei peršlampančios, tai pačiupini ir jauti smile.gif Jei ant viršaus vilnonės kelnytės, tai jos šiek tiek būna drėgnoko.. silpnai labai, bet to užtenka, kad suprast kad viduj jau tikrai šlapia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 08 29, 15:17)
Drobelė nėra pats geriausias audinys dėti prie užpalaliuko... Nes sušlapus tampa šiurkšti. Geriau jau imti ką nors, kad šlapias yra švelnus. Pvz flanelė, frotas, bambukas... net sintetinis flysas ar mikropuoštas tinka...

Jei sauskelnės neperšlampančios - tai patikrini ategus ir matai,o jei peršlampančios, tai pačiupini ir jauti smile.gif Jei ant viršaus vilnonės kelnytės, tai jos šiek tiek būna drėgnoko.. silpnai labai, bet to užtenka, kad suprast kad viduj jau tikrai šlapia  rolleyes.gif

O as sakyciau atsargiau su frotu, jis gali dirginti oda, mano vaikui labai rausdavo uzpakaliukas ax.gif nuo jo
Atsakyti