Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(JulieTa @ 2012 05 18, 10:09)
o kam ta sistentika?  g.gif man ir paciai su sintetiniu rubu labai nemalonu, kam vaiku ji det?  g.gif

kai nera naturalaus atitikmens, kodel gi ne? mirksiukas.gif

sintetika ne visada yra blogiau smile.gif
kokybiska sintetika nebutinai yra nemaloni prie kuno, nelaidi orui ir pan.
Visi siuolaikiniai sportininku rubai yra 100 proc sintetiniai.
nezinau ar tokius kada nors devejote, bet savo savybemis jie stipriai pralenkia paprastus naturalios medvilnes marskinelius. Komfortas juos devint nerealus thumbup.gif

ir dar man keista, kai mamos rinkdamosis medziagines sauskelnes siekia 100 proc naturaliu audiniu, net vos keli proc poliesterio jas gasdina, bet vis tik nakti, i lauka ir pan naudoja NEekologiskas, paprastas vienkartines sauskelnes.

nesivaikykime mados, rinkimes SAMONINGAI smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 05 18, 12:28)
nesivaikykime mados, rinkimes SAMONINGAI smile.gif

ne, nesu as pamisusi 100proc del naturalumo. kai tik esu manau samoninga, bet manau, kam ta sistetika, kai galima ir kitu puikiu audinuku turet. tik tiek. mes daug turejome virsutiniu kelnyciu is Pul, ir tame nedariau tragedijos, tai vis tiek geriau, nei verkartines, bet laikui begant pasidariau bambuko fane, tai man jis tikrai atrodo nepakeiciamas smile.gif
Atsakyti
Tragedijos nėr nei ten, nei ten

Bet aš dedu flysą. Dar ir tą kanapinio plonajį sausąjį išbandžiau. Kuris geresnis kol kas neišsiaiškinau. Ga, tik, kad flysas pats savaime storesnis...

Bet dedu tam, kad nebūsų šlapumo jausmo. Ir bent jau noriu tikėti, kad pats šlapimas nubėga tuo fysu žamyn ir jo prie užpakaliuko nelieka, arba bent jau mažiau.

Maniškei merginai labai jau dažnai vulvitai kartojasi, tai reikia kažkaip spręsti tą buvimo šlapime klausimą... O naktį keltis nenori doh.gif

Kažkaip man nesiderina sakyt, kad flysas sintetika ir todėl blogis, o PUL'as jau tinka... net nesvarbu, kad nesiliečia tiesiogiai su užpakaliu. Su kitom kūno vietom vis vien jau liečiasi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 05 18, 10:09)
o kam ta sistentika?  g.gif man ir paciai su sintetiniu rubu labai nemalonu, kam vaiku ji det?  g.gif

bambuko pluostas yra viskoze - t.y. sintetika smile.gif
per TV girdejau, o ir raso, cia vienas pasitaikes straipsnis:
http://rizikoskapita...atyva-medvilnei

taip kad... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2012 05 18, 14:48)
ne, nesu as pamisusi 100proc del naturalumo. kai tik esu manau samoninga, bet manau, kam ta sistetika, kai galima ir kitu puikiu audinuku turet. tik tiek. mes daug turejome virsutiniu kelnyciu is Pul, ir tame nedariau tragedijos, tai vis tiek geriau, nei verkartines, bet laikui begant pasidariau bambuko fane, tai man jis tikrai atrodo nepakeiciamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 18 gegužės 2012 - 19:59
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 18, 20:58)
per TV girdejau, o ir raso, cia vienas pasitaikes straipsnis:
http://rizikoskapita...atyva-medvilnei

taip kad... doh.gif
Papildyta:

Kaip tiktai norejau klausti, kas daugiau zinote apie bambuka, nes as taip pat girdejau, kad norint ji perdirbti iki medziagos jis stipriai apdorojamas chemiskai.
Nepaisant to, vis gi turiu pora sauskelnyciu su bambuko pluostu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 18, 20:58)
Papildyta:

Na čia jau pavarėte, straipsnyje kalbama apie nesertifikuotus bambuko audinius, nereikia visko sumalti į krūvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 05 19, 08:46)
Na čia jau pavarėte, straipsnyje kalbama apie nesertifikuotus bambuko audinius, nereikia visko sumalti į krūvą doh.gif

taigi viskas ok 4u.gif zmones turi zinoti kad buna ir taip, ir taip.
ne vien tik "geras" bambukas pardavime, reikia skaityti ka perkam mirksiukas.gif

mano pypliukas (1m6men) tai su paprasciausiu medvilnes ranksluosciu klynuke rolleyes.gif
tikrai daugiau sugeria, nei medvilnes palutes.

O dabar gal ir nusausit, rolleyes.gif nes tas ranksluostukas iguldytas i pampers virsutini sluoksni, t.y. as is panaudotu keliu iskirpau tas granules su vata ir pasilikau tik virsutini neperslampama sluoksni, i kuri ir dedu palutes rolleyes.gif
neperslampa, puikiai laikosi ant dupces, lenkva plauti ir greitai dziuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 21, 14:22)
O dabar gal ir nusausit, rolleyes.gif  nes tas ranksluostukas iguldytas i pampers virsutini sluoksni, t.y. as is panaudotu keliu iskirpau tas granules su vata ir pasilikau tik virsutini neperslampama sluoksni, i kuri ir dedu palutes rolleyes.gif
neperslampa, puikiai laikosi ant dupces, lenkva plauti ir greitai dziuna  thumbup.gif

Nereik šaudyt, mes už nusiginklavimą mirksiukas.gif
Bet tų vienkartinių gal nenaudokit, o negriau plonas vilnones pasisiūkit, tokios pat iskarpos kaip kad vienkartiniai. Tik lipukus dar prisiūkit. Ir natūralu, ir sausa taip pat bus mirksiukas.gif Net kokį seną megztuką galima paimti ax.gif
Atsakyti
kvailas klausimas gal,bet pirmame psl pavaizduota schemutė,tai ten gaunasi sauskelnės segamos smeigtukais specialiais? blush2.gif
Atsakyti
fifux'e jei neprisiusi lipduku ar neidesi spaudziu tai bus su specialiu segtuku mirksiukas.gif
na o mes tai augame taip, jei vaziuojam i svecius ilgesne kelione ,tai maunames sauskelnes su PUL, jei salta diena tai bunam su medvilninem sausklenem ir bambukiniais iklotukais + vilnones kelytes, Jei diena silta tai uzmaunu tik medvilnines kelnytes su iklotuku, aisku tada bunam tik su maikute ,nes sauskelnes padreksta, o mazylis ant zemes zaidzia, tad jo zaidimo aplinka lengvai valoma, balu nepadaro ,bet su dregnom sauskelnem vistik nubraukia grindis tongue.gif
o mamytei kuri laukia dvynuku tai linkiu istvermes ir kantrybes 4u.gif silpnumo minutem pagalvok kaip tu vaikstai visa diena su sauskelnem biggrin.gif ir silpnumas praeis 4u.gif na reikia prisiruosti ir pasidemonstruoti ka mes pasigaminom tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 21, 14:22)
taigi viskas ok 4u.gif  zmones turi zinoti kad buna ir taip, ir taip.
ne vien tik "geras" bambukas pardavime, reikia skaityti ka perkam mirksiukas.gif

mano pypliukas (1m6men) tai su paprasciausiu medvilnes ranksluosciu klynuke rolleyes.gif
tikrai daugiau sugeria, nei medvilnes palutes.

O dabar gal ir nusausit, rolleyes.gif  nes tas ranksluostukas iguldytas i pampers virsutini sluoksni, t.y. as is panaudotu keliu iskirpau tas granules su vata ir pasilikau tik virsutini neperslampama sluoksni, i kuri ir dedu palutes rolleyes.gif
neperslampa, puikiai laikosi ant dupces, lenkva plauti ir greitai dziuna  thumbup.gif

niekas nieko nesaudo biggrin.gif kiekviena auginam kaip mum atrodo geriau mirksiukas.gif o va del nesertifikuoto bambuko tai gerai, kad pasidalinai informacija, nes va kelnaites ,kojines ir dar bala zino kas parduodama su bambuko paveiksleliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2012 06 05, 11:24)
fifux'e jei neprisiusi lipduku ar neidesi spaudziu tai bus su specialiu segtuku  mirksiukas.gif

supratau smile.gif

o aš turiu bėdą-gyvatukas nešyla ir neturiu kur džiovinti unsure.gif kiek man tada reikia turėti,kad galėčiau laisvai vien su daugkartinėm laikyti verysad.gif doh.gif kai bus šilta,išnešiu ant saulės ir valio,bet db šakes verysad.gif
Atsakyti
Fifux'e, jei problemos su džiovinimu, tada reikia kuo plonenesnes medvilnines kišenines ir lankstomus įklotus, arba iš vis flanelinius vystyklus naudoti.

Vystyklas lankstomas į daug dalių, dedamas į kišenę, ar šiaip prie užpakaliuko, o ant višraus sauskelnės greit džiūstančios, arba tiesiog vilnoninės kelnytės.
Vilnones galima tiesiog vėdinti, o vystyklai greičiausiai džiūsta...
Tiesa, kol oras lietingas, namie teks gyventi vystyklų džiunglėse...

O kelionėms ir naktims PUL kišeninės sauskelnės su sausuoju sluoksniu. Jos gryna sintetika, bet užtat labai greit džiūna.
Atsakyti