Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(Kvaki @ 2012 04 04, 16:25)
Jei tik sau norit siūtis, ir nenorit pirkti, nuomuotis ar skolintis aparačiuko, tai siūlyčiau tokias plastikines spaudes, kur juostelėm parduodama galanterijos prekėse.

aciu paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
Kažkada gyriausi, kad turiu gražaus velveto, štai kas iš jo išėjo smile.gif
user posted image
Atsakyti
balla saunuole tikrai grazu wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
Si savaitgali buvau radusi dekucius 50% bambuko ir 50% medvilnes, pagalvojau kad tiks sauskelnem, labai mielas ir svelnus ir kainyte buvo 20 Lt nukainota berods nuo 75, bijau sumeluoti blush2.gif jai domina bekite, gal dar bus mirksiukas.gif o radau tai maximoi prie baziu Kaune
Atsakyti
Turiu klausimėlį - kiek sluoksnių pakanka bambuko-kanapės multino į daugiasluosknes sauskelnes įklotui? Galvoju siūt du sluoksnius, bet abejoju ar užteks, kažkaip trys gal jau per daug g.gif
Atsakyti
Turiu kišenines tokias, tai 2sl sauskelnių plius lankstomas į tris dalis įklotas - labai gerai laiko. Bet leliukui. Didesniam dar nedėjau...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 04 28, 18:28)
Turiu kišenines tokias, tai 2sl sauskelnių plius lankstomas į tris dalis įklotas - labai gerai laiko. Bet leliukui. Didesniam dar nedėjau...

ar tu apie ta storaji kalbi? jis labai gerai sugeria. nors siaip, kaip man - tai jis storokas smile.gif
Atsakyti
Aha apie storajį. Man tai superiškas, ypač nakčiai ar laukui, nes tikrai gerai sugeria. Ir nepasakyčiau, kad storas. Beje, nuskalbtas, net gražiau nei multinas atrodo... bent kol kas smile.gif
Atsakyti
Kur perkat multinus? Gatavus iklotus ar siuvat pačios? Ir apie kokius storuosius cia kalbate?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 04 28, 18:28)

Tai ir tie du sluoksniai sauskelnių irgi iš multino? Ar tik įklotas?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 04 30, 12:48)
Tai ir tie du sluoksniai sauskelnių irgi iš multino? Ar tik įklotas?

Viskas iš to storo kanapės-bambuko multino
Atsakyti
QUOTE(dalia_dalia @ 2012 04 29, 14:36)
Kur perkat multinus? Gatavus iklotus ar siuvat pačios? Ir apie kokius storuosius cia kalbate?

Apie šį storąjį multiną kalbam. Iš ten ir perku. Manau, čia daugiausia siuva pačios smile.gif
Atsakyti