Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(crazy woman @ 2012 02 14, 21:53)
gal dar išeis ir dvejas sumeistravot: ilgaklešnes ir trikampio varianta  mirksiukas.gif

Man is vieno megztuko gaunasi 2 trikampio ir vienas megztukas leliui, arba 2 trikampio ir vienos ilgaklesnes wink.gif kaip atrodo ant modelio, galite pamatyti cia: http://gyventi-smagu...patirtis-1.html
Mano dideliam naujagimiui trikampines kelnytes iki pazastu gaunasi, darau pagal viso megztinio ploti, neatsizvelgiant i nurodytus dydzius, manau tokiu uzteks labai ilgam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuduk @ 2012 02 16, 19:16)
Man is vieno megztuko gaunasi 2 trikampio ir vienas megztukas leliui, arba 2 trikampio ir vienos ilgaklesnes wink.gif kaip atrodo ant modelio, galite pamatyti cia: http://gyventi-smagu...patirtis-1.html
Mano dideliam naujagimiui trikampines kelnytes iki pazastu gaunasi, darau pagal viso megztinio ploti, neatsizvelgiant i nurodytus dydzius, manau tokiu uzteks labai ilgam  blush2.gif

Ir dar, tam kad liemuo butu platesnis, trikampi reikia braizyti ne nuo pat megztinio apacios, o auksciau (net auksciau gumos), t.y. pamatuojat kokio aukscio norite tureti liemeni, o po to nuo tos vietos braizot lygiabriauni trikampi.
Atsakyti
QUOTE(Liuduk @ 2012 02 16, 19:16)
Mano dideliam naujagimiui trikampines kelnytes iki pazastu gaunasi, darau pagal viso megztinio ploti, neatsizvelgiant i nurodytus dydzius, manau tokiu uzteks labai ilgam  blush2.gif

oho kaip šauniai thumbup.gif na, aš ten du jau kaip minimum ėmiau, pati niekad dar nesivau iš megstinio, tik iš akies primečiau... Be to gal kiek ir nuo megstinio dydzio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 16, 21:35)
oho kaip šauniai  thumbup.gif  na, aš ten du jau kaip minimum ėmiau, pati niekad dar nesivau iš megstinio, tik iš akies primečiau... Be to gal kiek ir nuo megstinio dydzio priklauso mirksiukas.gif

Nepamirskyt suvelti megztinius pries siuvant wink.gif As tiesiog isskalbiu standartiniame rezime su kitais drabuziais. Svarbu: skalbti ne su skalbimo miltelem, o su muilu/muilo drozlem. Be to, yra tokiu labai svelniu megztuku, paciupinejus kuriuos, nepasakytum kad tai vilna, tai va tokie megztukai nesusivelia. Suvelta vilna geriau sugeria dregme ir kelnytes ne skystos, o tankios gaunasi.

Is priekio gaunasi vienos kelnytes, is nugaros antros trikampines, o is rankoviu ilgaklesnes wink.gif Kas lieka is priekio ir nugaros iskerpat juostele ir padarot klesnytes trikampinem kelnem.
Atsakyti
QUOTE(Liuduk @ 2012 02 16, 21:03)
Ir dar, tam kad liemuo butu platesnis, trikampi reikia braizyti ne nuo pat megztinio apacios, o auksciau (net auksciau gumos), t.y. pamatuojat kokio aukscio norite tureti liemeni, o po to nuo tos vietos braizot lygiabriauni trikampi.

Super, ačiū už patarimus, Liuduk thumbup.gif
Man deja išeis tik vienos trikampinės, nes megztukas gan nedidelis ir priekyje užsegamas. Bet vilna manau bus gera.
Atsakyti
thumbup.gif
Na ir as tada pasirodau. Pasiuvau is vyro megztinio dvi kelnaites.
user posted image
cia priekis
user posted image
o cia nugara
Antros gavosi trumpaklesnes, nes vietoj rankogaliu panaudojau kakla blush2.gif deje nuotraukos nepadariau, bet jei idomu, galesiu po to ikelt. Ir liko labai placios rankoves. Kazkaip gaila buvo jas ismest, tai paemiau nukirpau ir susiuvau. Va kas gavos. Dvigubos, labai siltos beklesnes prilaikancios kelnaites
user posted image
cia nukirpau
user posted image
pamatavau, patampiau, primeciau is akies iki kur reikes susiut
user posted image
susiuvau. Aplink kojytes isvis nieko nedariau, labai graziai gavosi
user posted image
ant modeliuko
user posted image
kita puse
O kaip su liemeniu, nesugalvoju. Gal gumytes reiktu, gal virvutes, o gal tiesiog primegzti. Kol kas uzlenkiau ir apsiuvau doh.gif
Atsakyti
Tos pirmos labai smagios thumbup.gif

Liuduk...> labai šaunus dienoraštis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o kaip jūs atmatuojate gumos ilgį sauskelnės nugarytėje? kaip ir prie šlaunyčių, vienos ilgis per pusę, ar paliekate ilgesnę gumą? ax.gif
Atsakyti
Aš pagal gumos tamprumą sprendžiu. Tiesiog pradedi siūti ir tempi. nes priklauso ir nuo atkarpos ilgio ir nuo gumos tipo. O kad vienodai būtų, tai reik ranką atmušt, arba žiūrėt ir lyginti...
Atsakyti
Aš nesu patyrusi siuvėja, todėl darau veriamą ir puikiai apie šlauniukus gavosi smile.gif Žodžiu čia reikės verti ir žiūrėti tempiant, nes, kaip suprantu, bendros formulės nėra smile.gif Siuvu pagal wee weka iškarpą blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gal biskuti ir ne i tema, bet norejau paklausti is kokios vilnos geriausiai megzti prilaikancias kelnytes? nes man visa vilna asocijuojasi su nepakenciamu "kandimu", o nesinoretu kad mazyliui kelnytes kandziotusi ax.gif
Atsakyti
Ar susisiekėt kuri su Juračiuku, jau tiek laiko praėjo g.gif

Bandžiau ir aš vakar su įveriama guma daryt. Eina sau, kiek terlionės, na, gal kad pirmas bandymas buvo, bet 2 val tik prie gumos prasikrapščiau, nes tai žiogelis išsprūdo, tai guma, ardžiau, siuvau, ardžiau... wacko.gif nusispjoviau, siūsiu toliau kaip pripratus buvau: 18cm viena tiesiai siūle įtemptą gumą prisiuvu iš karto apsiūdama sauskelnę ir tada išvertus apsiuvu auseles, kartais ir palei gumą tą paraukimą..
Atsakyti