Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Asve, tavo pasiudintos sauskelnytes labai grazios 4u.gif

As nestuke.gif ir labai noreciau savo busimam mazyliui pasiuti sauskelniu pati. Daug info perksaiciau/video perziurejau. Nieko sudetingo nera. Kadangi gyvenime esu siuvus, tai telieka prisiruosti 4u.gif (na, jei nesigautu, pirksiu is siuvanciu mamyciu ax.gif )

Tad auksarankiu mamyciu nori pasiteirauti, kur geriausia isigyti kokybisku medziagu sauskelniu siuvimui Vilniuje ( be Gariunu). Kur perkate spaudes (ar tik per eBay?), lipnias juosteles sauskelnems, gumytes. Kiek reiktu medziagu nusipirkti ir pan?
Atsakyti
QUOTE(asvi @ 2012 02 01, 11:05)
tai paskaiciau, kad merino vilnos kaskart skalbt nereikia, tai padedu prasivedina ir vel gali naudot, bet cia tik tos, kur su merino vilna, nes tos kur PUL'as ir bambuko veliuras, tai sudreksta ir tas sluoksnis ant kurio segasi iklotelis.

O! tai kai kurios kelnytės su interlocku prie kūnelio ir iš išorės - medvilnė? bigsmile.gif labai įdomu, kaip su priežiūra sukiesi, turiu omeny skalbimą ir lanolizavimą. Nes aš irgi taip galvojau, bet suabejojau ir nebeišbandžiau....

O sauskelnės pačios tikrai gražios thumbup.gif
ir dėl to "vargo" tikrai pritariu, man nei kiek nepasirodė sudėtingiau nei vienkartinės, gal tik kad ir rūbus dažniau plaut tekdavo (nes aš niekad prilaikančių nedėdavau). Bet iš kitos pusės, kai dažnai rūbus plaudavau, tai ir mažesnių jų kiekio užtekdavo (neužsilaikydavo purvini skalbinių dėžėj) smile.gif

QUOTE(crazy woman @ 2012 02 01, 11:05)

ojetus, aš irgi į liniuotę pažiūrėjus užuojautos bangą nusiunčiau blush2.gif bet tikrai susitvarkysi 4u.gif
Atsakyti

user posted imageuser posted image[img]

Kaip grazu, labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour22: 01 vasario 2012 - 21:40

QUOTE(Coccinela @ 2012 02 01, 21:34)

ojetus, aš irgi į liniuotę pažiūrėjus užuojautos bangą nusiunčiau  blush2.gif bet tikrai susitvarkysi  4u.gif

dėkui 4u.gif

Kol dukrytė miegojo susikirpau vienas sauskelnytes.. Jei prie kompo neužsisėdėsiu, tai gal šiandien ir užbaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 01, 14:04)
ačiū už palaikymą  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Kaip nors susitvarkysiu  blush2.gif
Kad labai jau noriu siūti tai tik ir suku galvą, bet nieko nedarau  lotuliukas.gif Dažniausiai kai mažoji miega ir galėčiau siūti, tai ir aš einu prie šono poguliuko  blush2.gif

na zinok as pagrandukui sauskelnes siuvau likus 4 dienom iki termino ir sakiau dar negaliu gimdyti biggrin.gif viena diena prisedau ir pasisiuvau per savaitgali 4u.gif nes iki tol rinkausi informacija ,o auginti su daugkartinem apsisprendziau tik paskutini men tongue.gif nors jei mano vaikai butu buve pametinukai tai kazin kaip buciau suspejusi tongue.gif na pradzia bus sunki auginant du, bet paskui jie susilygins ir bus lengviau nei su vienu, nes zais karu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 01, 20:34)
O! tai kai kurios kelnytės su interlocku prie kūnelio ir iš išorės - medvilnė?  bigsmile.gif labai įdomu, kaip su priežiūra sukiesi, turiu omeny skalbimą ir lanolizavimą. Nes aš irgi taip galvojau, bet suabejojau ir nebeišbandžiau....

O sauskelnės pačios tikrai gražios  thumbup.gif
ir dėl to "vargo" tikrai pritariu, man nei kiek nepasirodė sudėtingiau nei vienkartinės, gal tik kad ir rūbus dažniau plaut tekdavo (nes aš niekad prilaikančių nedėdavau). Bet iš kitos pusės, kai dažnai rūbus plaudavau, tai ir mažesnių jų kiekio užtekdavo (neužsilaikydavo purvini skalbinių dėžėj) smile.gif

QUOTE(crazy woman @ 2012 02 01, 11:05)

ojetus, aš irgi į liniuotę pažiūrėjus užuojautos bangą nusiunčiau blush2.gif bet tikrai susitvarkysi 4u.gif

Taip, 5 su interloku viduj, o isorej medvilne, o kitos 3 su pul isorej ir viduj bambuko veliuras. Zinok, ir as abejojau ar taip daryt, bet ai galvoju pabandysiu, nu ir neblogai. Pirma kart,kai lanolizavau buvo baisu, kaip cia bus, ar medvilne nesusigadins. Nu bet viskas gerai. Nors as nezinau net ar gerai ir lanolizavau, as tiesiog merkiau i karsta vandeni su isleistu lanolino, pamirko koki pusvalandi ir tada idejau i skalbykle ir uzstaciau ant spin(grezimo), nu ir viskas. Kolkas nepraleidzia, bet as ir nelaikau ten po n valandu. Bet nakti bijau det biggrin.gif nors ir tas vilnos kelnytes isigijau, bet as bijau, kad jai paciai bus slapia.. Dar galvojau, gal nupirkt kokios fleece medziageles, kuri praleistu viska, bet suteiktu sausumo jausma prie kuno, nu bet gi tie fleece sintetiniai g.gif Idomu kaip kitos mamytes nakti tvarkosi.. g.gif
Atsakyti
Kokių gražių sauskelnių prikėlėt wub.gif

Kažkada diskutavot apie siūlus prilaikančiom kelnytėm - ir buvo užsiminta apie extra fine siūliukus, kiek pamenu iš nerekomenduojama megzti - kodėl? Kas blogai?

Aš jau kaip turiu iš jų numezgus, kolkas dar mums praleidžia. Tai ir galvoju, ar čia laiko klausimas kada sustiprės vilna, ar čia siūliukai kalti.. g.gif
Atsakyti
Extra Fine kokie? Merino? Jei taip tai šie siūlai pagaminti iš geriausios kokybės merinosų vilnos, manau tai tik pliusas. Nesugerti gali, nes labai šviežias mezginys, "neužsigrūdinęs" arba nelanolizuotas.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 02 04, 13:55)
Extra Fine kokie? Merino? Jei taip tai šie siūlai pagaminti iš geriausios kokybės merinosų vilnos, manau tai tik pliusas. Nesugerti gali, nes labai šviežias mezginys, "neužsigrūdinęs" arba nelanolizuotas.

Taip - merino. Parašiau, o paskui pagalvojau, kad siūlai negali būti kalti. Mano atveju, gal dar neužsigrūdinęs smile.gif Lanolizavau jau kokius tris kartus, maty maža. n anieko kantrybės, ir žiūrėsim kas bus.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles. Labai grazios jusu sauskelnes siutos thumbup.gif
Tik va man klausimelis toks, kaip jus jas skalbet tokes spalvotas taigi nelabai aukstoj temperaturoj tinka skalbt tai ka darot, kad demiu nebutu.
Atsakyti
Kokias dar galima naudoti prilaikancias dregme sugeriancias kelnaites apart megztu vilnoniu? Turiu kelias nusimezgusias, kurias uzmaunu ant vystyklu, bet norisi kazko kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2012 02 06, 18:34)
Kokias dar galima naudoti prilaikancias dregme sugeriancias kelnaites apart megztu vilnoniu? Turiu kelias nusimezgusias, kurias uzmaunu ant vystyklu, bet norisi kazko kito  g.gif

Drėgmę sulaiko:
PUL sluoksnis, kuris tik sulaiko drėgmę,
vilna, sulaiko ir sugeria drėgmę,
flisas, tam tikros rūšies,sulaiko drėgmę ir prilaiko vystyklus.
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrolija: 07 vasario 2012 - 10:27