ilamka, viliuteee, labai gražūs mezginukai.
Viliuteee, turiu kalusimuką jums, ar mezgant mocheriukas visos akutėės lygios jums gaunasi? na man nelygios jos, pykstu
[quote=mazge1979,2012 01 02, 15:30]
Viliuteee, turiu kalusimuką jums, ar mezgant mocheriukas visos akutėės lygios jums gaunasi? na man nelygios jos, pykstu
[/qu
ne visada ir man lygiai gaunasi.priejau isvados,kad norint laisvesnio mezginio,reikia imti storesnius virbalus ir megzti ne laisvai,o jei megzt plonesniais virbalais ir laisvai,gaunasi labai nevienodos akys.
zinoma tam daug reiksmes turi ir darbo su plonais siulais igudziai-kuo toliau,tuo lygiau gaunasi.
Ir nuo siulu rusies pruiklauso.kid mocheris su silku lygiau mezgasi
[/qu
ne visada ir man lygiai gaunasi.priejau isvados,kad norint laisvesnio mezginio,reikia imti storesnius virbalus ir megzti ne laisvai,o jei megzt plonesniais virbalais ir laisvai,gaunasi labai nevienodos akys.
zinoma tam daug reiksmes turi ir darbo su plonais siulais igudziai-kuo toliau,tuo lygiau gaunasi.
Ir nuo siulu rusies pruiklauso.kid mocheris su silku lygiau mezgasi
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 02, 15:40)
man visada patardavo viena moteris, jog reikia imti numeriu mažesnius virbalus nei nurodyta ant pakuotės, bet pastebėjau, kad ne visiems siūlams tai galioja. o dabar laisvas mezgimas madinga. ačiū už ats.
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 02, 18:50)
man visada patardavo viena moteris, jog reikia imti numeriu mažesnius virbalus nei nurodyta ant pakuotės, bet pastebėjau, kad ne visiems siūlams tai galioja. o dabar laisvas mezgimas madinga. ačiū už ats.
man graziau puresnis mezgimas, bet kad labai greit issitampo tai as megstu kietesni mezgima daryt, bent jau sau kai darau, nebent tai laisvesnio kritimo mezginys, tada imu didesnius virbalus, bet jei koks iliemenuotas ir prigludes tada darau kietesni. Visokius gaminius is silk ar kid mocheros dazniausiai 3 nr mezgu virbalais, angora irgi, nors esu mezgus ir 4, bet kazkaip man graziau mazesnes akytes
QUOTE(neringosele @ 2012 01 02, 17:31)
keletas ir darbeliu:)
Jau tie kačiukai virš tvoros
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 02, 17:50)
Siaiop tai nuo siulu labai priklauso ir nuo to kokio mezginio nori. Jei moherine suknute megzt plonesniu virbalu - gaisis veilokiukas... Jei pusvilne storesniais virbalais - skyletas tysalas...
Be to dar reikia ziuret kaip pati mezgi, laisviau ar kieciau.
Labutes,
o jau darbeliu grazumas
ateinu su klausimu. Imeciau netycia 100 proc vilnos kepure i dziovykle ir siek tiek ji man susitrauke. Gal kas kokiu nors budu bande grazint pradines formas? Ar jau cia viskas?
o jau darbeliu grazumas
ateinu su klausimu. Imeciau netycia 100 proc vilnos kepure i dziovykle ir siek tiek ji man susitrauke. Gal kas kokiu nors budu bande grazint pradines formas? Ar jau cia viskas?
QUOTE(SoJa @ 2012 01 03, 10:06)
..ateinu su klausimu. Imeciau netycia 100 proc vilnos kepure i dziovykle ir siek tiek ji man susitrauke. Gal kas kokiu nors budu bande grazint pradines formas? Ar jau cia viskas?
Manau, kad jau viskas
QUOTE(Ligvita @ 2012 01 03, 00:12)
Siaiop tai nuo siulu labai priklauso ir nuo to kokio mezginio nori. Jei moherine suknute megzt plonesniu virbalu - gaisis veilokiukas... Jei pusvilne storesniais virbalais - skyletas tysalas...
dėkui už nuomones, man jos l. praverčia. mezgu vidutiniškai, nei pr kietai, nei per laisvai.
QUOTE(ilamka @ 2011 12 31, 14:22)
Gyriuosi dar vienu nertu vyrisku megztuku
Ilamka, superrrr Dar mano mintyse tavo pilkas vyriškas nertinis - o čia šast ir naujas Pagarba, nė nenumanau kaip tokį nunert
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 02, 15:10)
pirmas siu metu darbelis,tiksliau pradetas buvo pernai
Viliuteee, gražu