Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

QUOTE(jautiena @ 2012 03 08, 05:12)
ojoj koks grozis! o virsutine dalis cia atskira ir nusiima? labai puiki ideja.

aciu smile.gif taip, virsutine dalis atskirai. kazkaip per kukliai man pasirode lygus suknios virsus, karoliu niekaip neprisiderinau, tai gime ideja tuo paciu rastu numegzt dar papildomo kazka... nesigailiu, nes darbe ziema nebuna labai silta, tai ir ta problema issprendziau smile.gif tik reikia dar ta virsu isskalbti, nes tik nuotraukoj pamaciau skirtuma tarp jau skalbtos suknios ir dar neskalbtos virsutines dalies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juki @ 2012 03 08, 10:52)
Rasa32-nerealaus grožio siūlai ir megztinis,gal tiksliau-tunika smile.gif  thumbup.gif Kiek reikėjo siūlų?Čia iš Casa lanos tur būt?

Oi,jis tikrai paprastas,tiesa,tikroveje,spalvos grazesnes smile.gif Sumezgiau 400g,5nr.virbalais.Siulus pirkau ''Gerose akyse''

praeive,labai puikus sukneles patobulinimas thumbup.gif thumbup.gif suknele be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
praeive, nuostabi ir originali suknelė bigsmile.gif , aš taip pat tokią pačią esu nusimezgusi, tik, žinoma, be viršutinės dalies kaip pas tave, o tai tavo suknelę daro tikrai išskirtinę thumbup.gif
Atsakyti
aciu, mergaites smile.gif tikrai dziaugiuosi, kad pastebejot, bet perdaug negirkit, nes dar yra, kur tobuleti... beje, mezgiau is isardytu ~ 10 metu senumo vernito vilnos siulu, kazin kokio rezultato nesitikejau, o dabar kuo toliau, tuo labiau ji man pradeda patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2012 03 08, 13:38)
aciu, mergaites smile.gif tikrai dziaugiuosi, kad pastebejot, bet perdaug negirkit, nes dar yra, kur tobuleti... beje, mezgiau is isardytu ~ 10 metu senumo vernito vilnos siulu, kazin kokio rezultato nesitikejau, o dabar kuo toliau, tuo labiau ji man pradeda patikti  smile.gif

Bet atrodo tikrai labai gerai. ir spalva tokia maloni
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2012 03 07, 23:02)
Nors ziema baigesi... bet juk ateis kita smile.gif

Gera viršaus idėja thumbup.gif

Pasigirsiu ir aš ax.gif
user posted image
Atsakyti
Praeive, grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 03 07, 20:16)

Ligvita ,labai pavasariska,miela wub.gif  wub.gif Tik nelabai suprantu fasono g.gif cia tokie ilgesni skvernai,o nugara trumpesne,ar kaip g.gif

nusiziureta is ci, tik truputi pakoreguota.
user posted image
Atsakyti
Ristina, labai spalvu derinys geras wub.gif koks siuliukas?

Ligvita, tai cia ir sijonas yra blink.gif o as niekaip nesupratau, kas ten ilgo... grazu, nauja, nematyta thumbup.gif
Atsakyti
tikiuosi sulaukt nuotrauku ant modelio, tada matysis tikrasis vaizdas smile.gif
Atsakyti
[quote=Ristina,2012 03 08, 14:16]
Gera viršaus idėja thumbup.gif

Pasigirsiu ir aš ax.gif

Va čia tai grožis wub.gif
Atsakyti
Ristina,koks gražus megztukas, labai wub.gif
rasa32, labai jau dailu 4u.gif
praeive, graži suknutė smile.gif
Atsakyti