Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

Ilamka, kostiumėlis nerealiai gražus wub.gif
Lusasita, pašvelgus į liemenę, jau pavasariu kvepia.. modeliukas ir spalvytė thumbup.gif

Ateinu pasigirti nesenai pabaigtu vyrišku megtuku
user posted image
Atsakyti
Visų darbeliai labai gražūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 10, 15:30)
Rodau "Šokoladinį komplektą" Šalikas, kepurė, riešinės, galvos juosta, surišamas diržas

user posted image

Lusasita, gal gali pasidalinti mane suzavejusiu skersuojanciu rasteliu? ax.gif
Atsakyti
ilamka ,nepaprastas kostiumelis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Atrodo,kaip is medziagos thumbup.gif Kas cia per rastukas?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 15, 20:26)
ilamka ,nepaprastas kostiumelis bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atrodo,kaip is medziagos thumbup.gif Kas cia per rastukas?

Prisijungiu ir prie tų cekavų, kurias domina raštukas ax.gif Nusipirkau siūlus kostiumėliui, buvau nusprendus megzti virbalais. Bet pamačius tokį šedevrą pagalvojau - o kodėl gi nepabandžius vąšeliu (šiaip tai aš daugiau virbalininkė blush2.gif ). Taip sakant - iššūkis pačiai sau.
Atsakyti
Melynas kostiumelis labai grazus thumbup.gif autorei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 02 15, 17:34)
Lusasita, gal gali pasidalinti mane suzavejusiu skersuojanciu rasteliu?  ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2012 02 16, 10:40)
Prisijungiu ir prie tų cekavų, kurias domina raštukas  ax.gif Nusipirkau siūlus kostiumėliui, buvau nusprendus megzti virbalais. Bet pamačius tokį šedevrą pagalvojau - o kodėl gi nepabandžius vąšeliu (šiaip tai aš daugiau virbalininkė  blush2.gif ). Taip sakant - iššūkis pačiai sau.

aciu merginos uz pagirimus,labai malonu ax.gif
siulu i sita kostiumeli suejo tikrai nemazai 1400 g. rasteli prisegu ,pagal kuri mazdaug dariau user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2012 02 14, 18:12)
senai as jau cia buvau   ax.gif ateinu su  nertu melynu kostiumeliu   ax.gif

Visu darbeliai grazus, bet vat sitas kostiumelis mane ypac suzavejo . Labai elegantiskas ir puikiai atliktas thumbup.gif

O cia mano vienas is naujienu ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 16 vasario 2012 - 14:41
QUOTE(villyte @ 2012 02 16, 15:40)

ziuriu salio jums krastas isejo lygus, as bandymeliu mezgiau tai man vienas lygus, o kitas kreivaliojo, idomu tada ka as ne taip dariau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 16, 20:35)

ziuriu salio jums krastas isejo lygus, as bandymeliu mezgiau tai man vienas lygus, o kitas kreivaliojo, idomu tada ka as ne taip dariau g.gif rolleyes.gif

As visada megzdama visus mezginius abiejuose krastuose mezgu po pora krastiniu akiu smile.gif, tada krastelis lygus gaunasi
Atsakyti

pagaliau sulaukiau wub.gif jetau kaip gražu, jau buvot pradingę su savo grožiais.
Atsakyti