Ilamka, kostiumėlis nerealiai gražus
Lusasita, pašvelgus į liemenę, jau pavasariu kvepia.. modeliukas ir spalvytė
Ateinu pasigirti nesenai pabaigtu vyrišku megtuku
Visų darbeliai labai gražūs
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 10, 15:30)
Rodau "Šokoladinį komplektą" Šalikas, kepurė, riešinės, galvos juosta, surišamas diržas
Lusasita, gal gali pasidalinti mane suzavejusiu skersuojanciu rasteliu?
ilamka ,nepaprastas kostiumelis Atrodo,kaip is medziagos Kas cia per rastukas?
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 15, 20:26)
ilamka ,nepaprastas kostiumelis Atrodo,kaip is medziagos Kas cia per rastukas?
Prisijungiu ir prie tų cekavų, kurias domina raštukas Nusipirkau siūlus kostiumėliui, buvau nusprendus megzti virbalais. Bet pamačius tokį šedevrą pagalvojau - o kodėl gi nepabandžius vąšeliu (šiaip tai aš daugiau virbalininkė ). Taip sakant - iššūkis pačiai sau.
Melynas kostiumelis labai grazus autorei
QUOTE(Tajka @ 2012 02 16, 10:40)
Prisijungiu ir prie tų cekavų, kurias domina raštukas Nusipirkau siūlus kostiumėliui, buvau nusprendus megzti virbalais. Bet pamačius tokį šedevrą pagalvojau - o kodėl gi nepabandžius vąšeliu (šiaip tai aš daugiau virbalininkė ). Taip sakant - iššūkis pačiai sau.
aciu merginos uz pagirimus,labai malonu
siulu i sita kostiumeli suejo tikrai nemazai 1400 g. rasteli prisegu ,pagal kuri mazdaug dariau
QUOTE(ilamka @ 2012 02 14, 18:12)
senai as jau cia buvau ateinu su nertu melynu kostiumeliu
Visu darbeliai grazus, bet vat sitas kostiumelis mane ypac suzavejo . Labai elegantiskas ir puikiai atliktas
O cia mano vienas is naujienu
QUOTE(villyte @ 2012 02 16, 15:40)
ziuriu salio jums krastas isejo lygus, as bandymeliu mezgiau tai man vienas lygus, o kitas kreivaliojo, idomu tada ka as ne taip dariau
QUOTE(ingauk @ 2012 02 16, 20:35)
ziuriu salio jums krastas isejo lygus, as bandymeliu mezgiau tai man vienas lygus, o kitas kreivaliojo, idomu tada ka as ne taip dariau
As visada megzdama visus mezginius abiejuose krastuose mezgu po pora krastiniu akiu , tada krastelis lygus gaunasi
pagaliau sulaukiau jetau kaip gražu, jau buvot pradingę su savo grožiais.