Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

QUOTE(Carollina @ 2012 02 13, 13:18)
Aciu mergytes uz pagyras mano kepurytei - jus visos tokios fainuoles!  friends.gif
Pristatau nerealiai patogu dalyka - boleriuka. Ideja 'pasigavau' bevartydama FB Bielros nuotraukytes. Aisku kazkiek pakeiciau ir gavosi kas gavosi:

gal gali papaskot kaip mezgei ir koks cia rastelis toks dar nematytas, pasaka tiesiog 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 02 13, 13:06)
Addi nepalyginamai geresni

4u.gif ačiū
Atsakyti
aha man irgi paknito ,kaip ten burbuliukai mezgami boleruko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 13, 14:59)
aha man irgi paknito ,kaip ten burbuliukai mezgami boleruko ax.gif

Aciu uz pagyras mergaites. Cia zinokit ant tiek paprasta.. Apneriau vaseliu..5 stulpeliai su dviem uzmetimais isnerti is vienos kilputes ir aisku virsuje irgi jie susineria i viena kilpute. Nu senbuves supratot ka norejau parasyti.. paskui 2 kilputes ir vel 5 stulpeliai su dviem uzmetimais i viena kilpute..ir t.t.t. Tikrai neblogai ziurisi naturoje. Pas Bielra panasu uzmaciusi buvau, tai ir nusibezdzioniavau, ai beja, tuos burbuliukus kaip jus sakote, reikia nerti apskus mezginy i isvirksciaja puse - tik tada jie atrodo pasipute.
Atsakyti
Atejau is as su savo turteliu, aisku jis labai menkas palyginus su jusu sedevrais, bet vis tiek smagu pasigirti. Mintyse darbas vyksta daug greiciau nei realybeje, kelis kartus teko ardyti atskiras dalis, nes dar neatmusiau akies tikslumui:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Miolanda, nors darbelis ir mazutis bet kantrybes manau prireike nemazos drinks_cheers.gif bent jau man su skirtingu siulu rastais taip buna smile.gif saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Suknutė nuostabi, La Perla 4u.gif
Atsakyti
kliente nesios ir su mankietais ir be smile.gif tik sagu pritrukom blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 02 14, 10:36)
kliente nesios ir su mankietais ir be  smile.gif tik sagu pritrukom blush2.gif

koks grazus! labai labai patiko.. tik linaule t man pasakyk - kas tie maknietai? kotais pirma karta girdziu toky reiskiny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2012 02 13, 20:28)
Atejau is as su savo turteliu,

Šiltas, gražus mezginys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 14, 10:56)
koks grazus! labai labai patiko.. tik linaule t man pasakyk - kas tie maknietai? kotais pirma karta girdziu toky reiskiny biggrin.gif

mankietai-tai rankogaliai berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 02 14, 11:19)
mankietai-tai rankogaliai  berods g.gif

taip taip rankogaliai,man kazkaip jie mankietai rusu kalboj ir jie taip vadinas smile.gif
Atsakyti