Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

QUOTE(La Perla @ 2012 02 12, 14:17)

o vaikyyyyti kokia suknele swoon.gif swoon.gif swoon.gif ka cia daugiau bepasakysi - GRAZUUUUU!!!
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 12, 13:24)

o vaikyyyyti kokia suknele swoon.gif swoon.gif swoon.gif ka cia daugiau bepasakysi - GRAZUUUUU!!!

aciu wub.gif man ji irgi labai patinka, bet... ji ne man smile.gif
Atsakyti
LaPerla, linkim pasveikt riesiniu savininkui 4u.gif
Suknute nereali! Gal turit schema? ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles
Vis uzsuku pas jus akiu paganyti ir seile pavarvinti blush2.gif
QUOTE(smilte1212 @ 2012 02 01, 18:05)
Šią staltiesę nuneriau prieš kelis metus, kai dar turėjau vieną vaikelįsmile.gif

user posted image

Nu bet pamaciusi tokia staltiese, tai amo netekau, nesusilaikau nepagyrusi ... thumbup.gif thumbup.gif supernis darbelis...
Ir visi megztukai, sukneles, kepurytes ir kt. darbeliai labai grazus, visoms darbstuolems daug pagyru siunciu 4u.gif
Atsakyti

na ir toms, kurios galbut nesilanko sukneliu temoje, giriuosi nauja suknute. kas jau matet sukneliu temoje tiesiog neziurekit  tongue.gif 

Kaip neziuret i sitoki grozi,mano akys baigia iskrist nuo ziurejimo.Superine.......... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 02 12, 14:25)
LaPerla, linkim pasveikt riesiniu savininkui  4u.gif
Suknute nereali! Gal turit schema?  ax.gif

aciu smile.gif schema turiu tik pyniu o visa kita - is galvos... sioj temoj esu idejusi pyniu schema ir pavyzdi pagal ka mezgiau..
QUOTE(norwa @ 2012 02 12, 15:52)
Kaip neziuret i sitoki grozi,mano akys baigia iskrist nuo ziurejimo.Superine..........  wub.gif

aciu aciu aciu wub.gif
Atsakyti
[quote=Asta M,2012 02 04, 19:00]
Noreciau ir as pasigirti savo mezginiais. blush2.gif blush2.gif
user posted image

gal galima butu gauti sito megztinio schema?
Atsakyti
La perla- griūk negyvas nuo suknės grožio

Smilte- thumbup.gif
Carollina- nepaprastai gražus kepuriukas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 13 vasario 2012 - 09:22
zinau, kad as labai ne i tema, abai atsiprasau 4u.gif cia rasau nes noriu skubiau (kasiuluose nemokamas pristatymas 1-2dieni), o cia lankomiausia tema 4u.gif

kurios firmos virbalai su valu geresni Addi ar Prym? virbalai

Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 02 13, 12:50)
zinau, kad as labai ne i tema, abai atsiprasau  4u.gif cia rasau nes noriu skubiau (kasiuluose nemokamas pristatymas 1-2dieni), o cia lankomiausia tema  4u.gif

kurios firmos virbalai su valu geresni Addi ar Prym? virbalai

Addi nepalyginamai geresni
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyras mano kepurytei - jus visos tokios fainuoles! friends.gif
Pristatau nerealiai patogu dalyka - boleriuka. Ideja 'pasigavau' bevartydama FB Bielros nuotraukytes. Aisku kazkiek pakeiciau ir gavosi kas gavosi:

user posted image
Atsakyti
Carollina labai grazus is patogus dalykelis drinks_cheers.gif
Atsakyti