Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

Marmaledas
suknele tai superine smile.gif
Atsakyti
Marmaledas, suknutė thumbup.gif wub.gif ir modeliukas nematytas good.gif
Iš kokių siūlų mezgėte suknutę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 29 sausio 2012 - 19:16
Diudas, giriu auksines rankas, tokie kruopstus darbai, ir tiek ivairiu menu ivaldyta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Marmaledas, lututė, jūsų abiejų darbeliai nuostabūs wub.gif

Labai labai dėkoju už liaupses mano darbams 4u.gif . Na, o dabar dar pristatau ir riešines prie šio megztuko http://diudas.blogsp...-megztukas.html. Kadangi liko dar šiek tiek siūlų nuo megztinio, o ir megztinio rankovės nėra ilgos, todėl per vakarą numezgiau ir riešines prie jo. Tiktai niekaip su fotoaparatu nepagaunu tikrosios siūlų spalvos - nei megztinį fotografuojant, nei fotografuojant riešines. Bet ji man tikrai nenusakomai labai graži.

user posted image
Atsakyti
Marmaledas, kokia graži suknelė, laabai wub.gif
diudas, megztukas labai mielas smile.gif

Atsakyti
Sveikos, darbstuoles 4u.gif

Saunus Jusu darbai thumbup.gif As irgi narplioju daug, tik giriuosi retai... Keleta sio sezono parodysiu ax.gif

Medaljoninis mane sildo jau nuo spalio, nepakeiciamas darbe, namo ne nesinesu...
user posted image
Dukra papuosiau tunikute su blauzdinemis ir saliku-apykakle
user posted imageuser posted image
Briedziai siemet "ant bangos", tai ir musu seimos galva nesipriesina kumstinems smile.gif(nevienodo dydzio tik nuotraukoj, is sono fotografuota, speju todel)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 01 29, 19:06)
Marmaledas
suknele tai superine smile.gif

Ačiū už gerą žodį. Stengiausi labai. Siūlai Teksrena 90 proc. vilna, 10 proc. poliamidas (su žalia etikete). Suėjo 4 matkiukai po 300 metrų, 38-40 dydis čia. Idėja ir raštas
http://public.fotki....-ir/00b-vi.html
http://public.fotki....-medium2-1.html
Biski patiuninguota pagal save, nemoku tiksliai kopint, man reikia savaip nors ką nors perdirbt ax.gif Megzta apvaliai, rankovės irgi, tad siūlės tik dvi- rankovės prie korpuso prisiūtos, ir kalnieriaus nugarinė dalis prisiūta, nes pratęsiau pynę aplink visą kaklą. Tiek tų ypatumų iš mano pusės.
Vis pažiūrinėdavau foto, nu gražiai, kruopščia visos dirbat, net pavydas suėmė- nu negi negaliu ir aš cool.gif Taip kad įkvėpėja-SM auksarankės, ir patarimus noriai dalinat, ir gero žodžio negailit- ačiū 4u.gif Ir visoms mezgėjėlėms- kad siūlų kamuoliukai greitai baigtūsi, ir akis galėtumėt naujais stebuklais pradžiuginti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://public.fotki....-medium2-1.html
Biski patiuninguota pagal save, nemoku tiksliai kopint, man reikia savaip nors ką nors  perdirbt  ax.gif Megzta apvaliai, rankovės irgi, tad siūlės tik dvi- rankovės prie korpuso prisiūtos, ir kalnieriaus nugarinė dalis prisiūta, nes pratęsiau pynę aplink visą kaklą. Tiek tų ypatumų iš mano pusės.

Na žinai, mieloji, tavo "patiuninguota" suknytė man asmeniškai daug gražesnė už tą iš pavyzdžio. bigsmile.gif O kad savaip darai tai šaunuolė, 4u.gif taip neteks tokios pat sutikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2012 01 30, 00:54)

blush2.gif man mano darbas irgi gražesnis. Realiai tai ne aš ją turėjau megzt, o sesė, nes labai jau tokios užsimanė, modelį ji išsirinko, o man tik reikėjo pradžią padaryt- tai vat, pradžia užsitęsė iki pat siūlo galo ( liko 0,70 cm siūlo). Siūlai smagiai mezgasi, tai smagu ir krutint virbalus. Dabar galvoj jau kirba naujos mintys, gal vaikams, gal sau, bet jau vasarai kirbyt. Idėjas renkuos, paskui chaltūrinsiu vėl kokį naujadarą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 01:59)

Oi įsivaizduoju kaip ėmė nervas mezgant blink.gif Vis galvoji užteks ar teks pirkt. Kai tiek siūlo liko tai tikra laimė, likučiai nesikaupe. Pikčiausia, kai dėl poros eilučių tenka pirkti naują motkelį ir jis lieka beveik pilnas, o tos spalvos jau kaip ir nenori. Galvos skausmas schmoll.gif doh.gif.

Sėkmės taip ir toliau. Lauksim kito "naujadaro" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 30 sausio 2012 - 01:10
QUOTE(anetera @ 2012 01 30, 01:08)
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 01:59)

: Vis galvoji užteks ar teks pirkt.

nepatikėsit- liko cieli 6 nepraimti, tai dar iš tokių galiu megzt ir megzt doh.gif doh.gif doh.gif . Šitoji sesei iškeliavo šiandien, tai dabar iš likusių siūlų sau , dukrai ir sūnui reikės ką nors rampulyt. Būsim šokoladiniai visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 02:14)
nepatikėsit- liko cieli 6 nepraimti, tai dar iš tokių galiu megzt ir megzt  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Šitoji sesei iškeliavo šiandien, tai dabar iš likusių siūlų sau , dukrai  ir sūnui reikės ką nors rampulyt. Būsim šokoladiniai visi  biggrin.gif

Nieko spalvytė graži, skaniai atrodysit lotuliukas.gif
Atsakyti