Marmaledas
suknele tai superine
Marmaledas, suknutė ir modeliukas nematytas
Iš kokių siūlų mezgėte suknutę?
Iš kokių siūlų mezgėte suknutę?
Diudas, giriu auksines rankas, tokie kruopstus darbai, ir tiek ivairiu menu ivaldyta
Marmaledas, lututė, jūsų abiejų darbeliai nuostabūs
Labai labai dėkoju už liaupses mano darbams . Na, o dabar dar pristatau ir riešines prie šio megztuko http://diudas.blogsp...-megztukas.html. Kadangi liko dar šiek tiek siūlų nuo megztinio, o ir megztinio rankovės nėra ilgos, todėl per vakarą numezgiau ir riešines prie jo. Tiktai niekaip su fotoaparatu nepagaunu tikrosios siūlų spalvos - nei megztinį fotografuojant, nei fotografuojant riešines. Bet ji man tikrai nenusakomai labai graži.
Labai labai dėkoju už liaupses mano darbams . Na, o dabar dar pristatau ir riešines prie šio megztuko http://diudas.blogsp...-megztukas.html. Kadangi liko dar šiek tiek siūlų nuo megztinio, o ir megztinio rankovės nėra ilgos, todėl per vakarą numezgiau ir riešines prie jo. Tiktai niekaip su fotoaparatu nepagaunu tikrosios siūlų spalvos - nei megztinį fotografuojant, nei fotografuojant riešines. Bet ji man tikrai nenusakomai labai graži.
Marmaledas, kokia graži suknelė, laabai
diudas, megztukas labai mielas
diudas, megztukas labai mielas
Sveikos, darbstuoles
Saunus Jusu darbai As irgi narplioju daug, tik giriuosi retai... Keleta sio sezono parodysiu
Medaljoninis mane sildo jau nuo spalio, nepakeiciamas darbe, namo ne nesinesu...
Dukra papuosiau tunikute su blauzdinemis ir saliku-apykakle
Briedziai siemet "ant bangos", tai ir musu seimos galva nesipriesina kumstinems (nevienodo dydzio tik nuotraukoj, is sono fotografuota, speju todel)
Saunus Jusu darbai As irgi narplioju daug, tik giriuosi retai... Keleta sio sezono parodysiu
Medaljoninis mane sildo jau nuo spalio, nepakeiciamas darbe, namo ne nesinesu...
Dukra papuosiau tunikute su blauzdinemis ir saliku-apykakle
Briedziai siemet "ant bangos", tai ir musu seimos galva nesipriesina kumstinems (nevienodo dydzio tik nuotraukoj, is sono fotografuota, speju todel)
QUOTE(linaule @ 2012 01 29, 19:06)
Ačiū už gerą žodį. Stengiausi labai. Siūlai Teksrena 90 proc. vilna, 10 proc. poliamidas (su žalia etikete). Suėjo 4 matkiukai po 300 metrų, 38-40 dydis čia. Idėja ir raštas
http://public.fotki....-ir/00b-vi.html
http://public.fotki....-medium2-1.html
Biski patiuninguota pagal save, nemoku tiksliai kopint, man reikia savaip nors ką nors perdirbt Megzta apvaliai, rankovės irgi, tad siūlės tik dvi- rankovės prie korpuso prisiūtos, ir kalnieriaus nugarinė dalis prisiūta, nes pratęsiau pynę aplink visą kaklą. Tiek tų ypatumų iš mano pusės.
Vis pažiūrinėdavau foto, nu gražiai, kruopščia visos dirbat, net pavydas suėmė- nu negi negaliu ir aš Taip kad įkvėpėja-SM auksarankės, ir patarimus noriai dalinat, ir gero žodžio negailit- ačiū Ir visoms mezgėjėlėms- kad siūlų kamuoliukai greitai baigtūsi, ir akis galėtumėt naujais stebuklais pradžiuginti
http://public.fotki....-medium2-1.html
Biski patiuninguota pagal save, nemoku tiksliai kopint, man reikia savaip nors ką nors perdirbt Megzta apvaliai, rankovės irgi, tad siūlės tik dvi- rankovės prie korpuso prisiūtos, ir kalnieriaus nugarinė dalis prisiūta, nes pratęsiau pynę aplink visą kaklą. Tiek tų ypatumų iš mano pusės.
Na žinai, mieloji, tavo "patiuninguota" suknytė man asmeniškai daug gražesnė už tą iš pavyzdžio. O kad savaip darai tai šaunuolė, taip neteks tokios pat sutikti
QUOTE(anetera @ 2012 01 30, 00:54)
man mano darbas irgi gražesnis. Realiai tai ne aš ją turėjau megzt, o sesė, nes labai jau tokios užsimanė, modelį ji išsirinko, o man tik reikėjo pradžią padaryt- tai vat, pradžia užsitęsė iki pat siūlo galo ( liko 0,70 cm siūlo). Siūlai smagiai mezgasi, tai smagu ir krutint virbalus. Dabar galvoj jau kirba naujos mintys, gal vaikams, gal sau, bet jau vasarai kirbyt. Idėjas renkuos, paskui chaltūrinsiu vėl kokį naujadarą
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 01:59)
Oi įsivaizduoju kaip ėmė nervas mezgant Vis galvoji užteks ar teks pirkt. Kai tiek siūlo liko tai tikra laimė, likučiai nesikaupe. Pikčiausia, kai dėl poros eilučių tenka pirkti naują motkelį ir jis lieka beveik pilnas, o tos spalvos jau kaip ir nenori. Galvos skausmas .
Sėkmės taip ir toliau. Lauksim kito "naujadaro"
QUOTE(anetera @ 2012 01 30, 01:08)
nepatikėsit- liko cieli 6 nepraimti, tai dar iš tokių galiu megzt ir megzt . Šitoji sesei iškeliavo šiandien, tai dabar iš likusių siūlų sau , dukrai ir sūnui reikės ką nors rampulyt. Būsim šokoladiniai visi
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 02:14)
nepatikėsit- liko cieli 6 nepraimti, tai dar iš tokių galiu megzt ir megzt . Šitoji sesei iškeliavo šiandien, tai dabar iš likusių siūlų sau , dukrai ir sūnui reikės ką nors rampulyt. Būsim šokoladiniai visi
Nieko spalvytė graži, skaniai atrodysit