QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 23, 16:22)
labai gražu ir originalu
Raudonas šalis..
O čia mano skraistė..
[/quote]
Man patiko ši skraistė, labai gražiai atrodo. Aš grožiuosi ir žaviuosi ir kitais darbeliais: ir raudonu šaliu, ir geltonąja linija...
Atsiprašau, ar yra kur aprašytas šis darbelis , ar čia premjera? O iš kokių siūlų mezgate?
Ačiū už atsakymą.
[/quote]
Man patiko ši skraistė, labai gražiai atrodo. Aš grožiuosi ir žaviuosi ir kitais darbeliais: ir raudonu šaliu, ir geltonąja linija...
Atsiprašau, ar yra kur aprašytas šis darbelis , ar čia premjera? O iš kokių siūlų mezgate?
Ačiū už atsakymą.
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 25, 10:51)
Ačiū už atsakymą.
Ačiū už atsakymą.
Malonu, kad patiko. Megzta iš moherinių siūlų (mohera 70 proc. + 30 proc. akrilas su liureksu). Aprašymo nėra - tiesiog kažkur mačiau panašaus daikto nuotrauką ir mezgiau kaip sakoma "iš akies".. nieko sudėtingo - reikia numegzti stačiakampį reikiamo dydžio ir susiūti..
Suprantu, kad auksarankei nereikia nei schemos nei modelio. Viskas einasi kaip iš pypkės. O man...
Gal raštą galėtumėte pasufleruoti? Kokio jis turėtų būti pločio? Ilgį tai kažkaip atitaikyčiau. Kiek sunaudojote siūlų?
Gal raštą galėtumėte pasufleruoti? Kokio jis turėtų būti pločio? Ilgį tai kažkaip atitaikyčiau. Kiek sunaudojote siūlų?
QUOTE(Carollina @ 2012 01 23, 21:21)
Na ka - pagaliau as ja pabaigiau. Liemene ir kepuryte 2-4 metuku mergaitei. Sudetis 100 proc. medvilne. Taip pat mano ranku darbo sagos bei karoliukai, kurie vaikams taip patinka
Be galo gražu ir žaisminga
Žydra gėlelė
Zivivi, puiki gėlė -- net nesupratau iš karto, kad nerta...
QUOTE(Romap @ 2012 01 26, 11:13)
Zivivi, puiki gėlė -- net nesupratau iš karto, kad nerta...
Ačiū Čia mano pirmoji nerta gėlė apskritai
QUOTE(deize @ 2012 01 25, 14:49)
O GROŽIS gal būtų galima pamatyti schemutę?
aciu uz pagyrima.Mezgu situos megztukus pasinaudodama sukneles aprasymu.
http://club.osinka.r...pic.php?t=44294