Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

Na ka - pagaliau as ja pabaigiau. Liemene ir kepuryte 2-4 metuku mergaitei. Sudetis 100 proc. medvilne. Taip pat mano ranku darbo sagos bei karoliukai, kurie vaikams taip patinka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai darau taip, pradedu megzti nuo viršaus.
Numezgu riešelį, tada pasirinkusi kokius nors raštelius
mezgu blauzdą, kas kokią penkta eil. nuimu iš šonų po 1akį,
na o tada kai blauzda numegzta mezgu pačią kojinę.
Štai ir visas mokslas

user posted image

kiti mano darbai
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 23, 17:22)
Ateinu ir aš pasigirti savo mezginukais,
tai mano geltonoji serija

nuostabi geltonoji serija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Carollina, nuostabus spalvotas komplektukas wub.gif Preciziškas ir traukiantis akį darbelis, kaip ne kurie thumbup.gif
Atsakyti
Carollina, abaldet' kokia saunuole thumbup.gif thumbup.gif laaaabai grazuuuu:))
Ar galima butu kokia nuorodele kaip tas sagas daryti reikia?labai patiko:) 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Capri, Sissta aciu uz pagyras, smagu girdeti tokius zodzius is tokiu profesionaliu kaip judvi friends.gif
O kas del saguciu, tai Sissta pralinksminai ( nes as cia taip primityviai padariau jas) - zinok, cia is Fimo modelino. As gavau kazkada dovanu is mamos 6 pakelius splavu jo (pakelis apie 8 lt. kainuoja.) Ir grynai kaip plastelina suminkai kaip ka nori ir paskui ant 110 laipsniu orkaiteje kepi 25 minutes ir viskas. Visai neseniai tik susipazinau su modelinu ir supratau,kad visokiu tokiu dalykeliu galima prisikepti ir isiuti i musu mezginius skirtus vaikukiams. Zinok, as visai vepla ant modelino, bet kaip sugebejau taip isminkiau ir iskepiau. Pasiskaitinek polimerinio molio tema rankdarbiu temoje, ten moterys tokiu stebuklu pridariusios, o svarbiausia nereikes sagu daugiau niekada prikti, kai pati ismoksi daryti. 4u.gif
Atsakyti
Carollina, su profesionale tai padauginai biggrin.gif 4u.gif Aciu labai.. teks eiti ziureti, bet zinok bijau biggrin.gif stengiuos is mezgimo forumo nosies ne kisti, nes ir taip galva skauda kada numegzti viska ko norisi, o jei dar i kaz ka isigilinsiu tai isvis nemegosiu net tu varganu keliu valandu doh.gif
Atsakyti
sniegelis1232, liuks tavo geltonoji serija 4u.gif

O čia mano skraistė..
user posted image
Atsakyti
Tavoji skraistė man irgi labai patiko,
aš jau ją pastebėjau ,,mezginyje,,
Aš tai vis nesiryžtu tokiu raštu megzti,
man vis atrodo, kad tos akys pradės plaukioti
į visas puses.

kiti mano darbai
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 01 23, 22:21)
Na ka - pagaliau as ja pabaigiau. Liemene ir kepuryte 2-4 metuku mergaitei. Sudetis 100 proc. medvilne. Taip pat mano ranku darbo sagos bei karoliukai, kurie vaikams taip patinka  4u.gif

Vasara, vasarėlė, o jau spalvų ryškumas, mergaitė bus super papuošta (tikiuosi mergaitė nešios smile.gif )
Atsakyti
Romap, labai labai daili skraistė bigsmile.gif wub.gif , prie jaunosios suknelės ji labai tiktų wub.gif
Atsakyti
Ačiū, diudas, čia toks paeksperimentavimas su modeliuku gavosi... gal eigoje dar patobulės smile.gif

Atsakyti