Senoji tema
http://www.supermama...?...781127&st=0
Užsukim pasirodyt savo darbelius, didelius ir mažus, akiai, širdžiai ir kūnui mielus
Ateinu...tik labai kukliai,su simbolinėm rankų darbo dovanėlėm kolegėms...nes šiuo metu neturiu kada nei nert,nei megzt
Merginos SOS: numezgiau kaledoms is merilo vilnos megztini dovanu. Patarkit, ar man ji pries dovanojant isskalbti ar ne??? ir ka man padaryti, galvojau pralyginti siules ir dabar matosi., kad ten pralyginta, ar truputeli praslapinti tas vietas ar ka daryti???????
QUOTE(Rudojilape @ 2011 12 21, 21:25)
Merginos SOS: numezgiau kaledoms is merilo vilnos megztini dovanu. Patarkit, ar man ji pries dovanojant isskalbti ar ne??? ir ka man padaryti, galvojau pralyginti siules ir dabar matosi., kad ten pralyginta, ar truputeli praslapinti tas vietas ar ka daryti???????
ishskalbt rankom,guldyt ir dziovint
ir jei tai merino, tai but labai atsargiai ir beskalbiant neistasyt, nes merino siulas labai tysta, pasileidzia. sugaudyt reikai ir sudeliot i tinkama forma ant patiesalo
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 11:57)
Kokia simpatiska kojine,saunuole
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 10:57)
nusimezgiau kojine,gal ''senis'' ka nors ides:)
i tokia kojine tikrai ides
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 08:57)
nusimezgiau kojine,gal ''senis'' ka nors ides:)
Reikia megzti ir antrą, jei jau nieko neįdės, bus galima nors kojines gražias mūvėti
QUOTE(lututė @ 2011 12 21, 21:00)
Ateinu...tik labai kukliai,su simbolinėm rankų darbo dovanėlėm kolegėms...nes šiuo metu neturiu kada nei nert,nei megzt
Miela ir graži dovanėlė