Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.21

Senoji tema
http://www.supermama...?...781127&st=0

user posted image

Užsukim pasirodyt savo darbelius, didelius ir mažus, akiai, širdžiai ir kūnui mielus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 21 gruodžio 2011 - 01:41
Ateinu...tik labai kukliai,su simbolinėm rankų darbo dovanėlėm kolegėms...nes šiuo metu neturiu kada nei nert,nei megzt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Merginos SOS: numezgiau kaledoms is merilo vilnos megztini dovanu. Patarkit, ar man ji pries dovanojant isskalbti ar ne??? ir ka man padaryti, galvojau pralyginti siules ir dabar matosi., kad ten pralyginta, ar truputeli praslapinti tas vietas ar ka daryti???????
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 12 21, 21:25)
Merginos SOS: numezgiau kaledoms is merilo vilnos megztini dovanu. Patarkit, ar man ji pries dovanojant isskalbti ar ne??? ir ka man padaryti, galvojau pralyginti siules ir dabar matosi., kad ten pralyginta, ar truputeli praslapinti tas vietas ar ka daryti???????

ishskalbt rankom,guldyt ir dziovint wink.gif
Atsakyti
ir jei tai merino, tai but labai atsargiai ir beskalbiant neistasyt, nes merino siulas labai tysta, pasileidzia. sugaudyt reikai ir sudeliot i tinkama forma ant patiesalo 4u.gif
Atsakyti
nusimezgiau kojine,gal ''senis'' ka nors ides:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 11:57)
user posted image

Kokia simpatiska kojine,saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 10:57)

i tokia kojine tikrai ides thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 12 22, 08:57)

Reikia megzti ir antrą, jei jau nieko neįdės, bus galima nors kojines gražias mūvėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 12 21, 21:00)
Ateinu...tik labai kukliai,su simbolinėm rankų darbo dovanėlėm kolegėms...nes šiuo metu neturiu kada nei nert,nei megzt  blush2.gif
user posted image

Miela ir graži dovanėlė 4u.gif
Atsakyti
truputi papuosiau smile.gif user posted image
Atsakyti