Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Anetera 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gražu. O realiai-nuostabu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minita: 05 sausio 2012 - 11:06
QUOTE(anetera @ 2012 01 05, 02:04)
Du prieškalėdiniai mezginiai, jūsų teismui. smile.gif  Ką tik gavau nuotraukytes.

Labai gražios wub.gif
Ale naktibalda kokia biggrin.gif
Atsakyti
Minita, Tarskaliuk ačiū biggrin.gif

QUOTE(tarskaliukas @ 2012 01 05, 19:56)
Ale naktibalda kokia biggrin.gif

Na prie kompiuterio kai atsisėdi tai prarandi laiko nuovoką doh.gif , o šią savaitę su sūneliu dviese karaliaujame tai jam užmigus truputį įsijaučiau. Kai žinutę parašiusi į laikrodį pažiūrėjau baisu pasidarė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 05 sausio 2012 - 21:14
Sveikos,
parodau skarą iš siūlo-juostelės ocean 62 proc nailono ir 38 medvilnė.susimezgė 274 gr doh.gif .Adatėles dar pataisiau, nes tik nuotraukoj pamačiau, kad ne visur vienodai buvau ištempus blush2.gif Ar laikys formą nuimta nuo adatėlių-nežinau ir abejoju ar iš viso laikys.Čia gavosi toks kaip ir bandymas
Spring Thaw

user posted image
O čia fragmentas iš arčiau, kaip tas siūlas atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2012 01 05, 03:04)
Du prieškalėdiniai mezginiai, jūsų teismui. smile.gif  Ką tik gavau nuotraukytes. 

Jau kokia man graži ta Dew Drops Shawl wub.gif wub.gif

QUOTE(bangelee @ 2012 01 06, 13:20)
Sveikos,
parodau skarą iš siūlo-juostelės ocean 62 proc nailono ir 38 medvilnė.susimezgė 274 gr doh.gif

Graži skara 4u.gif Įdomus siūliukas mirksiukas.gif Įdomu ar laikys patampymą (man kažkodėl atrodo, kad nelabai ). Bet, kai pats siūliukas puošnus, tai ir tas patampymas kitaip rodysis mirksiukas.gif Parašyk,kai nuimsi nuo adatėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 01 06, 15:17)
Jau kokia man graži ta Dew Drops Shawl  wub.gif  wub.gif

Ačiū angulyte smile.gif Na kviečiau kviečiau prie manęs prisijungti, bet nė viena nepanoro. Ir ženklus į lietuvių kalbą verčiau ir visaip gundžiau, bet palikote mane ant ledo. verysad.gif Na, bet tai dar ne vėlu, galit šiais metais susigundyti, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
anetera, labai wub.gif as irgi savaja viena mezgu..arba ne:) ne visos gi cia atsizymi, nors labai noretusi, kad daugiau tu skaru butu biggrin.gif

Beje sekancia sumasciau ananasine pusskare.. siuliukai nauji pasirode pereinamu spalvu noresiu isbandyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o jūs man pasakykit - kaip tai ananasinei reikia kažką ten nuardyti ar kaip? ar ne taip supratau diskusiją kažkada.

Sissta, mes per dvi temas šnekamės kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
žemuogienė, aha biggrin.gif kaz ka ir as prisimenu apie nuardyma, dar nesigilinau ir net aprasymo neparsisiunciau ( gal kas turi nuorodele su rusisku aprasu po ranka?)bet ji gana populiari.. atsirastu ir informacijos ir kas padetu jeigu ka:)
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 06, 18:05)
anetera, labai wub.gif  as irgi savaja viena mezgu..arba ne:) ne visos gi cia atsizymi, nors labai noretusi, kad daugiau tu skaru butu biggrin.gif

Beje sekancia sumasciau ananasine pusskare.. siuliukai nauji pasirode pereinamu spalvu noresiu isbandyt blush2.gif  biggrin.gif

Sissta ačiū smile.gif

Mano artimiausiuose planuose taip pat ananasinė pusskarė ax.gif O iš kokių siūliukų tu megsi? Aš ketinau ją megzti iš ON line HOMMAGE-COLOR, bet suabejojau ar jie man nebus per ploni. Čia kurios mezgė tai pastebėjau, jog naudojo Angora2, o Vaida777 Super wash Astral. Ten storesni gerokai siūlai ir skarytės gavosi fantastinės. wub.gif wub.gif
O čia nuorodėlės
http://vfl.ru/i/2011...aec600aa1_1.jpg
http://vfl.ru/i/2011...e78dfa0b0_1.jpg
http://vfl.ru/i/2011...1f3a3b04b_1.jpg
Atsakyti
Dekui uz nuorodeles, anetera 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O isbandyt noriu situos happy.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 06, 18:55)
o jūs man pasakykit - kaip tai ananasinei reikia kažką ten nuardyti ar kaip? ar ne taip supratau diskusiją kažkada.

iš pat pradžių reikia užsidėti akis pagalbiniu siūlu ir pradėt megzti kiauraraštį tikruoju siūlu link padelkų.Kai užbaigsit viską, tada nuardyt tą siūlą ir megzti link kaklo nepilnom eilėm.Tai yra į priešingą pusę.Tiek to siūlo ir tereikia, aš kai užsidėjau raudonu siūlu doh.gif , tai paskui tie pūkeliai kažkiek matėsi baltam šalyje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti