Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

as tylom,SIANDIEN ''PRIKALIAU''
EKATERINA
user posted image
CIA MAZOJI EKATERINA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 03 sausio 2012 - 15:49
Kristina A-A, saunuole thumbup.gif
linaule, labai grazi.... teks man ja kada nors butinai numegzti, kadangi bendravardes su ja esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 03, 13:33)
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku ax.gif

Tai dar gali būt gal nuo siūlų priklauso, kai temą verčiau, tai mergaitės minėjo, kad kai kurie siūlai nesilaiko g.gif Kad tam tampymui man pačiai kantrybės nebelieka blush2.gif

O jūs praktikuojat kuri nors nugarinimą?
Papildyta:
Aij dar pamiršau, linaule wub.gif wub.gif bet tai ir greičiai pas jumi, merginos, gal virbalai su varikliukais lotuliukas.gif Pas mane tik kaupiasi į sarašą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 30, 19:13)
O dabar va parodysiu pilkąją (dukra galėjo ir atidžiau fotkint  unsure.gif ), pasilikau aš su ja uodegoj  blush2.gif Bet svarbu, kad pabaigiau, ania  smile.gif

Stiuardese, nagis...labai gražu thumbup.gif
QUOTE(son @ 2012 01 01, 20:32)
sveikutes, nauji metai - nauji darbai
puskare "Georgiana

Wau, gražu thumbup.gif
QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 16:30)
EKATERINA

Tikrai, gal pas tamstelę virbalai su varikliukais - tiek skarų, ir visos naujos thumbup.gif
Graži Ekaterina wub.gif
Atsakyti
Vėl naujų skarų pasipylė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir visų noriu, ir pusskarės ir Ekaterinos.Tiesa, elfinės jau nebenoriu, nes pora esu numezgus ax.gif Nežinau, kaip suspėti g.gif , nors reikia mažiau prie kompo sėdėt blush2.gif , bet tada ir tų grožių nepamatyčiau bet ir .....nereikėtų norėti lotuliukas.gif

Stiuardese, aš kartais nugarinu su lygintuvu blush2.gif Bet tik iš Angora2 siūlų ir tokias, kurių raštas ir iš viso netampius neblogai atrodo, pvz, Haruni, Gail.Bet kai raštas labai sutrauktas , banguotas, tada tampau g.gif Ananasinę pusskarę irgi tik lyginau su garu mirksiukas.gif
Ir kuri čia abejojo ar tinka ananasinei vienspalvis siūlas, tai mano balta, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 02, 19:17)

Šaunuolė 4u.gif Svarbiausia, kad pačiai šis darbelis patiko, kaip sakoma "užsikabinai" - tai pirmyn  thumbup.gif
Kai panešiojusi išplausi skarą, galėsi pamėginti kitaip ištampyti. Aš tampau ant dvigulės lovos su adatėlėmis, nors mano Aeolian iš Kid moherio nuėmus nuo adatėlių nenorėjo formos laikyti, manau, jog per tvirtai užbaigiau paskutinę eilutę ir tai neleido kaip reikiant įtempti. Kitą megsiu iš plonesnių siūliukų ir storesniais virbalais.

QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 16:30)
EKATERINA

Labai graži skarytė wub.gif
Papildyta:
Dar kažko aš čia su tuo žinučių rašymu matyt nesuprantu. Privardinau privardinau daugybę, o kai įkėlė tai tik kelios. Tingiu vėl versti lapus ir rankioti. Tai visoms, kurių nepaminėjau po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės
Papildyta:
Labai norėjau visas darbštuoles pasveikinti su Naujaisiais Metais. smile.gif
Linkiu, kad nestigtų idėjų, išradingumo, kantrybės, kad puošdamos kitus nepamirštumėte savęs, mirksiukas.gif kad neprarastumėte budrumo, kai vyks siūlų išpardavimai, o tos kurios turi pakankamą "viršsvorį", kad gražiai, linksmai lieknėtų ir džiugintų mus visas savo darbeliais. Būkime draugiškos, patariančios paguodžiančios, kad ir toliau čia būtų smagu lankytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 03 sausio 2012 - 17:29
but gerai varikliukas,siandien nieko nemezgu gal ryt kokia,apie sia galvoju
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 15:30)
EKATERINA

Wow wub.gif
Man jau galva susisuko nuo jusu grozybiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos Naujais metais,naujuose namučiuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buvau atostogų išlėkus į LT,tai tik dabar prisėdau prie kompo ir negaliu atsigrožėti jūsų skaromis bigsmile.gif Bandysiu atidžiau peržiūrėti viską,ale kad tik neužkibčiau vėl,nes kol kas planų dar turiu ir be skarų ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Dieviškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif
sakiau-daugiau jokių skarų ax.gif bijau-neatlaikysiu blush2.gif lotuliukas.gif jau kokia graži Ekaterina thumbup.gif wub.gif o jeigu dar ir didelė wub.gif
Atsakyti
Du prieškalėdiniai mezginiai, jūsų teismui. smile.gif Ką tik gavau nuotraukytes.
Žadėta kokybiškesnė nuotrauka blush2.gif su tikra spalva. Dew Drops Shawl. Siūlai Angora fine. Kalėdinė dovana dukrai. Gaila brolis ir vėl fotografuodamas neapėmė skaros kampelio. doh.gif
user posted image

Dar viena kalėdinė dovanėlė iš Teksrenos 100% vilnos. Sumezgiau beveik 2 matkelius. Springtime Bandit Shawl.
user posted image

Abi skarytės mielai nešiojamos šeimininkių, o tai juk svarbiausia. ax.gif

Kai skaros didelės labai sunku jas kur nors gražiai patalpinti, kad visa matytūsi. Na tobulumui ribų nėra. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 05 sausio 2012 - 02:06