as tylom,SIANDIEN ''PRIKALIAU''
EKATERINA
CIA MAZOJI EKATERINA
Kristina A-A, saunuole
linaule, labai grazi.... teks man ja kada nors butinai numegzti, kadangi bendravardes su ja esam
linaule, labai grazi.... teks man ja kada nors butinai numegzti, kadangi bendravardes su ja esam
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 03, 13:33)
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku
Tai dar gali būt gal nuo siūlų priklauso, kai temą verčiau, tai mergaitės minėjo, kad kai kurie siūlai nesilaiko Kad tam tampymui man pačiai kantrybės nebelieka
O jūs praktikuojat kuri nors nugarinimą?
Papildyta:
Aij dar pamiršau, linaule bet tai ir greičiai pas jumi, merginos, gal virbalai su varikliukais Pas mane tik kaupiasi į sarašą
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 30, 19:13)
O dabar va parodysiu pilkąją (dukra galėjo ir atidžiau fotkint ), pasilikau aš su ja uodegoj Bet svarbu, kad pabaigiau, ania
Stiuardese, nagis...labai gražu
QUOTE(son @ 2012 01 01, 20:32)
sveikutes, nauji metai - nauji darbai
puskare "Georgiana
puskare "Georgiana
Wau, gražu
QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 16:30)
EKATERINA
EKATERINA
Tikrai, gal pas tamstelę virbalai su varikliukais - tiek skarų, ir visos naujos
Graži Ekaterina
Vėl naujų skarų pasipylė Ir visų noriu, ir pusskarės ir Ekaterinos.Tiesa, elfinės jau nebenoriu, nes pora esu numezgus Nežinau, kaip suspėti , nors reikia mažiau prie kompo sėdėt , bet tada ir tų grožių nepamatyčiau bet ir .....nereikėtų norėti
Stiuardese, aš kartais nugarinu su lygintuvu Bet tik iš Angora2 siūlų ir tokias, kurių raštas ir iš viso netampius neblogai atrodo, pvz, Haruni, Gail.Bet kai raštas labai sutrauktas , banguotas, tada tampau Ananasinę pusskarę irgi tik lyginau su garu
Ir kuri čia abejojo ar tinka ananasinei vienspalvis siūlas, tai mano balta, man patiko
Stiuardese, aš kartais nugarinu su lygintuvu Bet tik iš Angora2 siūlų ir tokias, kurių raštas ir iš viso netampius neblogai atrodo, pvz, Haruni, Gail.Bet kai raštas labai sutrauktas , banguotas, tada tampau Ananasinę pusskarę irgi tik lyginau su garu
Ir kuri čia abejojo ar tinka ananasinei vienspalvis siūlas, tai mano balta, man patiko
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 02, 19:17)
Šaunuolė Svarbiausia, kad pačiai šis darbelis patiko, kaip sakoma "užsikabinai" - tai pirmyn
Kai panešiojusi išplausi skarą, galėsi pamėginti kitaip ištampyti. Aš tampau ant dvigulės lovos su adatėlėmis, nors mano Aeolian iš Kid moherio nuėmus nuo adatėlių nenorėjo formos laikyti, manau, jog per tvirtai užbaigiau paskutinę eilutę ir tai neleido kaip reikiant įtempti. Kitą megsiu iš plonesnių siūliukų ir storesniais virbalais.
QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 16:30)
EKATERINA
EKATERINA
Labai graži skarytė
Papildyta:
Dar kažko aš čia su tuo žinučių rašymu matyt nesuprantu. Privardinau privardinau daugybę, o kai įkėlė tai tik kelios. Tingiu vėl versti lapus ir rankioti. Tai visoms, kurių nepaminėjau po Šaunuolės
Papildyta:
Labai norėjau visas darbštuoles pasveikinti su Naujaisiais Metais.
Linkiu, kad nestigtų idėjų, išradingumo, kantrybės, kad puošdamos kitus nepamirštumėte savęs, kad neprarastumėte budrumo, kai vyks siūlų išpardavimai, o tos kurios turi pakankamą "viršsvorį", kad gražiai, linksmai lieknėtų ir džiugintų mus visas savo darbeliais. Būkime draugiškos, patariančios paguodžiančios, kad ir toliau čia būtų smagu lankytis
QUOTE(linaule @ 2012 01 03, 15:30)
EKATERINA
EKATERINA
Wow
Man jau galva susisuko nuo jusu grozybiu
Sveikutės visos Naujais metais,naujuose namučiuose
Buvau atostogų išlėkus į LT,tai tik dabar prisėdau prie kompo ir negaliu atsigrožėti jūsų skaromis Bandysiu atidžiau peržiūrėti viską,ale kad tik neužkibčiau vėl,nes kol kas planų dar turiu ir be skarų
Buvau atostogų išlėkus į LT,tai tik dabar prisėdau prie kompo ir negaliu atsigrožėti jūsų skaromis Bandysiu atidžiau peržiūrėti viską,ale kad tik neužkibčiau vėl,nes kol kas planų dar turiu ir be skarų
Dieviškas grožis
sakiau-daugiau jokių skarų bijau-neatlaikysiu jau kokia graži Ekaterina o jeigu dar ir didelė
Du prieškalėdiniai mezginiai, jūsų teismui. Ką tik gavau nuotraukytes.
Žadėta kokybiškesnė nuotrauka su tikra spalva. Dew Drops Shawl. Siūlai Angora fine. Kalėdinė dovana dukrai. Gaila brolis ir vėl fotografuodamas neapėmė skaros kampelio.
Dar viena kalėdinė dovanėlė iš Teksrenos 100% vilnos. Sumezgiau beveik 2 matkelius. Springtime Bandit Shawl.
Abi skarytės mielai nešiojamos šeimininkių, o tai juk svarbiausia.
Kai skaros didelės labai sunku jas kur nors gražiai patalpinti, kad visa matytūsi. Na tobulumui ribų nėra.
Žadėta kokybiškesnė nuotrauka su tikra spalva. Dew Drops Shawl. Siūlai Angora fine. Kalėdinė dovana dukrai. Gaila brolis ir vėl fotografuodamas neapėmė skaros kampelio.
Dar viena kalėdinė dovanėlė iš Teksrenos 100% vilnos. Sumezgiau beveik 2 matkelius. Springtime Bandit Shawl.
Abi skarytės mielai nešiojamos šeimininkių, o tai juk svarbiausia.
Kai skaros didelės labai sunku jas kur nors gražiai patalpinti, kad visa matytūsi. Na tobulumui ribų nėra.