Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

sveikutes, nauji metai - nauji darbai
puskare "Georgianauser posted image"
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 01 01, 20:32)

Grazi,tai gal cia avantiura 2 rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 01, 21:39)
Grazi,tai gal cia avantiura 2  rolleyes.gif ?

mezgiau pagal aprašyma
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2012 01 01, 12:28)
Sveikinu visas su Naujais Metais.
O cia mano zadeta margute.
user posted image

Gražuuuu wub.gif

QUOTE(son @ 2012 01 01, 19:32)

Raudona thumbup.gif Mėgstamiausia mano spalva blush2.gif

O kur rast aprašymą, gal nuoroda kur po ranka? Kokio dydžio virbalai ir kokio dydžio gavosi pusskarė? Nusipirkau rūžavų siūlų, užbaigsiu Sultan, imsiuos mažiukei dukriukei skaros, labai įdomu dydis koks, nes man visos didelės kol kas gaunasi, suvyniočiau dukrą su visais batais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2012 01 01, 22:45)
Gražuuuu  wub.gif
Raudona  thumbup.gif Mėgstamiausia mano spalva  blush2.gif

O kur rast aprašymą, gal nuoroda kur po ranka? Kokio dydžio virbalai ir kokio dydžio gavosi pusskarė? Nusipirkau rūžavų siūlų, užbaigsiu Sultan, imsiuos mažiukei dukriukei skaros, labai įdomu dydis koks, nes man visos didelės kol kas gaunasi, suvyniočiau dukrą su visais batais  lotuliukas.gif

prasau
http://knitting-club...;max-results=10
Atsakyti
Ačiū, son 4u.gif

Sąrašas idėjų ir planų ilgėja... ilgėja.... cool.gif
Atsakyti
O as keiciu planus..va kokia radau, pribaigsiu sarafana ir megsiu ja wub.gif
Atsakyti
user posted image

Atnešu parodyt ką nuveikus,tyliai visų komentarus skaičiau ir panikavau kad nieko nesuprantu,atsispausdinau schemas komentarų nuo pirmos temos ...tiek klausimų turėjau,dabar žiūrint kvailų,dingo internetas savaitei tai teko imti ir daryt. įsimylėjau tokio tipo skaras ax.gif laukiu kritikos kur ne taip padarius,čia pirmas bandymas
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 31, 12:14)
ten numegztas hihihi.gif

Nu tada pas tamstą tobuli mezgimo įgūdžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 02, 18:17)
user posted image

Atnešu parodyt ką nuveikus,tyliai visų komentarus skaičiau ir panikavau kad nieko nesuprantu,atsispausdinau schemas komentarų nuo pirmos temos ...tiek klausimų turėjau,dabar žiūrint kvailų,dingo internetas savaitei tai teko imti ir daryt. įsimylėjau tokio tipo skaras ax.gif laukiu kritikos kur ne taip padarius,čia pirmas bandymas

Vat taip va joms gun_bandana.gif baimėms ir panikoms mirksiukas.gif paėmei ir padarei thumbup.gif

Labiau žinančios gal atsakys, o nereikėjo jos kraštų tampyt, kad lygus nebūt? Aš tai tame nelabai ką suprantu, bet dauguma tų skarų nelygiais kraštais g.gif Ką manot, asės?
Atsakyti
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 03, 13:33)
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku ax.gif

sekit prie čiužinio pavyzdžiui. aš visada segu su adatėlėm, ir tampau kiek įmanoma šlapią.
Atsakyti