sveikutes, nauji metai - nauji darbai
puskare "Georgiana"
QUOTE(son @ 2012 01 01, 20:32)
Grazi,tai gal cia avantiura 2 ?
QUOTE(rimusia @ 2012 01 01, 21:39)
Grazi,tai gal cia avantiura 2 ?
mezgiau pagal aprašyma
QUOTE(ausrara @ 2012 01 01, 12:28)
Gražuuuu
QUOTE(son @ 2012 01 01, 19:32)
Raudona Mėgstamiausia mano spalva
O kur rast aprašymą, gal nuoroda kur po ranka? Kokio dydžio virbalai ir kokio dydžio gavosi pusskarė? Nusipirkau rūžavų siūlų, užbaigsiu Sultan, imsiuos mažiukei dukriukei skaros, labai įdomu dydis koks, nes man visos didelės kol kas gaunasi, suvyniočiau dukrą su visais batais
QUOTE(Stiuardese @ 2012 01 01, 22:45)
Gražuuuu
O kur rast aprašymą, gal nuoroda kur po ranka? Kokio dydžio virbalai ir kokio dydžio gavosi pusskarė? Nusipirkau rūžavų siūlų, užbaigsiu Sultan, imsiuos mažiukei dukriukei skaros, labai įdomu dydis koks, nes man visos didelės kol kas gaunasi, suvyniočiau dukrą su visais batais
prasau
http://knitting-club...;max-results=10
Ačiū, son
Sąrašas idėjų ir planų ilgėja... ilgėja....
Sąrašas idėjų ir planų ilgėja... ilgėja....
Atnešu parodyt ką nuveikus,tyliai visų komentarus skaičiau ir panikavau kad nieko nesuprantu,atsispausdinau schemas komentarų nuo pirmos temos ...tiek klausimų turėjau,dabar žiūrint kvailų,dingo internetas savaitei tai teko imti ir daryt. įsimylėjau tokio tipo skaras laukiu kritikos kur ne taip padarius,čia pirmas bandymas
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 31, 12:14)
ten numegztas
Nu tada pas tamstą tobuli mezgimo įgūdžiai
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 02, 18:17)
Atnešu parodyt ką nuveikus,tyliai visų komentarus skaičiau ir panikavau kad nieko nesuprantu,atsispausdinau schemas komentarų nuo pirmos temos ...tiek klausimų turėjau,dabar žiūrint kvailų,dingo internetas savaitei tai teko imti ir daryt. įsimylėjau tokio tipo skaras laukiu kritikos kur ne taip padarius,čia pirmas bandymas
Vat taip va joms baimėms ir panikoms paėmei ir padarei
Labiau žinančios gal atsakys, o nereikėjo jos kraštų tampyt, kad lygus nebūt? Aš tai tame nelabai ką suprantu, bet dauguma tų skarų nelygiais kraštais Ką manot, asės?
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 03, 13:33)
As ja isplovius patampus buvau bet nieko nesimato, mastau susikalti toki trikampi ir patampyt reiks kaime eit i sandeli darbuotis su plaktuku
sekit prie čiužinio pavyzdžiui. aš visada segu su adatėlėm, ir tampau kiek įmanoma šlapią.