Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

O as noriu sau pusskare nusimegzti, bet neissirenku kokia, ir neisivaizduoju kaip megzti blush2.gif Siande siulus jau nusipirkau.

Dabar vyksta paieska kokia megzti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 29, 22:51)
aš irgi i ja varvinu seile bet kol kas tik varvinu nes su siulais problema turiu  doh.gif  lotuliukas.gif  tinkamu nepritaikau, o be to turiu pradetu daug darbu kuriuos reikia pabaigti dar šiais metais tai naujo iki triju karaliu tikrai nebepradesiu blush2.gif

Varau iš baltos Romos, nes liko nuo anos skaros, pirkau 2 matkelius, o net 1 nesumezgiau, tai ir varau šitą iš tų likučių, nes jeipadėsiu tuos siūlus, tai padėsiu suvisam eilinį kartą blush2.gif

QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 29, 22:59)
O as noriu sau pusskare nusimegzti, bet neissirenku kokia, ir neisivaizduoju kaip megzti  blush2.gif  Siande siulus jau nusipirkau.

Dabar vyksta paieska kokia megzti  smile.gif

Prašom pasirodyt ką išsirinksite, aš irgi neišrinkau dar dukrai, o ir siūlų rūžavų nenusipirkau dar doh.gif
Atsakyti
Ravelryje sviezienos radau ax.gif
Let it snow
user posted image

Nuage volcanique
user posted image
user posted image

Grazios man sios wub.gif Aprasymus ikeliau i trikampiu skaru lobyno temele mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gražu.... O aš dėjau į kojas su "Sapnų gaudykle". Nu nesimezgė kažkaip ji man... tai numezgiau Leaves dancing... Smagiai mezgėsi, tik klaidų tai neišvengiau doh.gif Per vidurį išėjo 2 akimis per platus gerųjų akių ruožas, bet kas nemezgęs tos skaros, turbūt ir nepastebėtų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 12:01)
Kaip gražu.... O aš dėjau į kojas su "Sapnų gaudykle". Nu nesimezgė kažkaip ji man... tai numezgiau Leaves dancing... Smagiai mezgėsi, tik klaidų tai neišvengiau  doh.gif Per vidurį išėjo 2 akimis per platus gerųjų akių ruožas, bet kas nemezgęs tos skaros, turbūt ir nepastebėtų  ax.gif

čia dancing leaves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 12:01)
Kaip gražu.... O aš dėjau į kojas su "Sapnų gaudykle". Nu nesimezgė kažkaip ji man... tai numezgiau Leaves dancing... Smagiai mezgėsi, tik klaidų tai neišvengiau  doh.gif Per vidurį išėjo 2 akimis per platus gerųjų akių ruožas, bet kas nemezgęs tos skaros, turbūt ir nepastebėtų

Nu man gražuuu wub.gif

Kad man visos gražios blush2.gif

O dabar va parodysiu pilkąją (dukra galėjo ir atidžiau fotkint unsure.gif ), pasilikau aš su ja uodegoj blush2.gif Bet svarbu, kad pabaigiau, ania smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 30, 17:54)
čia dancing leaves?  g.gif

Dabar net suabejojau, nes kelias schemas žiūrėjau... Man regis kad taip g.gif
Atsakyti
aš kitokią turiu dancing leaves, gal keli variantai yra ... bet kuriuo atveju vistiek gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 30 gruodžio 2011 - 18:28
Stiuardese pagaliau,grazi skara,tik uodega uzsilenkus biggrin.gif ka dabar megzi?
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 12 30, 19:07)
Stiuardese pagaliau,grazi skara,tik uodega uzsilenkus biggrin.gif ka dabar megzi?

Ačiū. Sakau dukra paveikslavo, tai viską atmestinai daro doh.gif paauglystė... ir padovanojau jau, tai neturiu ko perfotografuot unsure.gif Čia ji džiovint buvo paklota...
user posted image

Dabar mezgu Sultana, 90 eilių jau turiu, nes man pačiai tai ir neliko nei vienos skaros, vaikštau vasariniu parduotuviniu pasirišus doh.gif

Kažin kurios skaros galėtų būt vasarinės? Na gegužės mėn. gi vėl mokytojoms dovanų reiks, pasirūpinčiau gal iš anksto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 30 gruodžio 2011 - 19:20
O šita Engelman skara? Čia kur osinkoj kelios skaros buvo, taip? Labai graži. Gal ir man sau nusimegzt...
Atsakyti
kokia sultana?
Atsakyti