O as noriu sau pusskare nusimegzti, bet neissirenku kokia, ir neisivaizduoju kaip megzti Siande siulus jau nusipirkau.
Dabar vyksta paieska kokia megzti
QUOTE(savitre @ 2011 12 29, 22:51)
aš irgi i ja varvinu seile bet kol kas tik varvinu nes su siulais problema turiu tinkamu nepritaikau, o be to turiu pradetu daug darbu kuriuos reikia pabaigti dar šiais metais tai naujo iki triju karaliu tikrai nebepradesiu
Varau iš baltos Romos, nes liko nuo anos skaros, pirkau 2 matkelius, o net 1 nesumezgiau, tai ir varau šitą iš tų likučių, nes jeipadėsiu tuos siūlus, tai padėsiu suvisam eilinį kartą
QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 29, 22:59)
O as noriu sau pusskare nusimegzti, bet neissirenku kokia, ir neisivaizduoju kaip megzti Siande siulus jau nusipirkau.
Prašom pasirodyt ką išsirinksite, aš irgi neišrinkau dar dukrai, o ir siūlų rūžavų nenusipirkau dar
Ravelryje sviezienos radau
Let it snow
Nuage volcanique
Grazios man sios Aprasymus ikeliau i trikampiu skaru lobyno temele
Let it snow
Nuage volcanique
Grazios man sios Aprasymus ikeliau i trikampiu skaru lobyno temele
Kaip gražu.... O aš dėjau į kojas su "Sapnų gaudykle". Nu nesimezgė kažkaip ji man... tai numezgiau Leaves dancing... Smagiai mezgėsi, tik klaidų tai neišvengiau Per vidurį išėjo 2 akimis per platus gerųjų akių ruožas, bet kas nemezgęs tos skaros, turbūt ir nepastebėtų
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 12:01)
Kaip gražu.... O aš dėjau į kojas su "Sapnų gaudykle". Nu nesimezgė kažkaip ji man... tai numezgiau Leaves dancing... Smagiai mezgėsi, tik klaidų tai neišvengiau Per vidurį išėjo 2 akimis per platus gerųjų akių ruožas, bet kas nemezgęs tos skaros, turbūt ir nepastebėtų
čia dancing leaves?
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 12:01)
Nu man gražuuu
Kad man visos gražios
O dabar va parodysiu pilkąją (dukra galėjo ir atidžiau fotkint ), pasilikau aš su ja uodegoj Bet svarbu, kad pabaigiau, ania
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 30, 17:54)
čia dancing leaves?
Dabar net suabejojau, nes kelias schemas žiūrėjau... Man regis kad taip
aš kitokią turiu dancing leaves, gal keli variantai yra ... bet kuriuo atveju vistiek gražu
Stiuardese pagaliau,grazi skara,tik uodega uzsilenkus ka dabar megzi?
QUOTE(linaule @ 2011 12 30, 19:07)
Stiuardese pagaliau,grazi skara,tik uodega uzsilenkus ka dabar megzi?
Ačiū. Sakau dukra paveikslavo, tai viską atmestinai daro paauglystė... ir padovanojau jau, tai neturiu ko perfotografuot Čia ji džiovint buvo paklota...
Dabar mezgu Sultana, 90 eilių jau turiu, nes man pačiai tai ir neliko nei vienos skaros, vaikštau vasariniu parduotuviniu pasirišus
Kažin kurios skaros galėtų būt vasarinės? Na gegužės mėn. gi vėl mokytojoms dovanų reiks, pasirūpinčiau gal iš anksto
O šita Engelman skara? Čia kur osinkoj kelios skaros buvo, taip? Labai graži. Gal ir man sau nusimegzt...
kokia sultana?