Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(tiklis @ 2012 03 03, 10:00)
nebrangus,palyginus..1 matkiukas-9-10 lt... mirksiukas.gif
tokia mezgiau ir su ''skaidriais'' rasos karoliukais-tokia ''prabangesne'' ir ''vakarine'' atrodo..pati sau norejau ''paprastesnes'' tongue.gif

toks pas tave http://www.veriniams...f0422b54253ead5

Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2012 03 03, 10:02)
a...nebrangus...cia gi riesinem naudojamas mirksiukas.gif .preciosa mirksiukas.gif ...30 gr apie 6 lt mirksiukas.gif

o kur jo galima nusipirkti apart internete? niu reikes bazeje paziureti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 03 kovo 2012 - 11:06
http://www.remigijus...=...t=2a&page=2

va pas mane is sitos serijos mirksiukas.gif ...
Papildyta:
bazese ir yra sita parde..,jei neklystu blush2.gif ...man,matai kai toli iki kauno-tai arba geri draugiski zmones nuperka,arba internetu siunciuos mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 03, 10:48)
Kur galima nusipirkti sio siulo ir kiek jis kainuoja?
Labai garzu, niu kaip jums jos gaunasi tokios kaip voratinkliai. Gal labai storais virbalais mezgat?

Lusasita, ar toks jusu siulas http://www.diteksas.lt/verpalai, jei gerai suprantu cia kg. kaina? o po kiek ten galima jo nusipirkti, as cia apie svori klausiu?

Kodel man nerodo kokiu spalvu jie dar ten turi  g.gif  g.gif  g.gif

mamka, as gyvenu Panevezyje . Tai viena parduotuvyte pardavineja sveriama diteksine kid mohera. senesniojo vezimo jos kaina 25 gr 7.5 LT , o jau naujesnes 25 gr po 9 lt. Brangiau zymiai nei Vilniuje, nu bet yra kaip yra ax.gif
Atsakyti
Lusasita,tiklis labai grazios skaros bigsmile.gif thumbup.gif As koki karta irgi mastau su karoliukais pazaist, bet... itariu skaros mann dabar bus daaaauug retesnes:(
Atsakyti
Nors ir neabai gal pasigyrimui tinka 4u.gif Etherial kitaip 4u.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
aaagnex, labai patikoooo:) ci is wool jazz gal? kaip jie laiko tampyma, labai kanda?
ir kodel netinka pasigyrimui?
Atsakyti
Būtent šita skara daug gražesnė, kai yra retesnė ir iš plonesnių siūlų mirksiukas.gif Bet - ieškojau tokios skaros, kur nebūtų daug rašto ir būtų mano nemegsta, nes man nuobodu tokią pat megzt biggrin.gif

Siūlai Lama iš babinos 100 proc vilna. Sumezgiau 177g. Kaina jų 1kg/50Lt Kanda laaabai, kažkiek išskalbus paminkštėjo, bet vis tiek man per šiurkšti - teks atiduot kažkam, kas ne toks jautrus ax.gif

Ištampymą laiko, bet aš per anksti nuo adatėlių nuėmiau, tai šiek tiek susigarbanojo kraštai... Pgarinsiu dar palyginsiu, o gal reiks ir pertampyt ax.gif

Ačiū už pastebėjimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 kovo 2012 - 08:52
aaagnex, nuostabi skara 4u.gif

O čia mano Gail, pagaliau baigiau, trūksta laiko, o artėja pavasaris jo trūks dar labiau doh.gif doh.gif doh.gif Siūlų ir norų kalnas, o laiko nėra.

user posted image

Atsakyti
Knifofija, labai gražu, o kokiais virbaliukais mezgėt? nes mano 7 lapukų jau buvo milžiniška, tik aišku reta labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 03 06, 09:20)
Knifofija, labai gražu, o kokiais virbaliukais mezgėt? nes mano 7 lapukų jau buvo milžiniška, tik aišku reta labai smile.gif

3,5 ir mezgiau tamprokai, nes skara bus naudojama prie suknutės trumpom rankovėm, kuri megsta tokiu pačiu raštu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 03 06, 10:04)
aaagnex, nuostabi skara  4u.gif

O čia mano Gail, pagaliau baigiau, trūksta laiko, o artėja pavasaris jo trūks dar labiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif Siūlų ir norų kalnas, o laiko nėra.

user posted image

wub.gif

as jau irgi ismokau smile.gif ,tik is storu ji pas mane negrazi unsure.gif nusipirkau plonesniu...
Atsakyti
baigineju Gail pagaliau.. ax.gif
na manau kad baigineju, nenusprendziu vis daryti 9 ar 10 laapeliu g.gif

padekit 4u.gif pasakykit kaip uzbaigti skara..
kaip paskutines eiutes ismegsti, kad graziaai nusilaidytu
Atsakyti