Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Sveikos, na pasirodysiu ir as ax.gif kadangi su orchideja susipykusi tai is pykscio stai ka numezgiau, tik nerandu vietos kur ja paguldyt ir istampyt, tai vaizdelis ne koks jos g.gif

user posted image

sia anksciau mezgiau, bet cia nesirodziau cia ax.gif
user posted image

o cia is pereinamu siulu supaprastinta Haruni
ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 02 28, 08:45)
na aš pradžią kažkur skaičiau , tai taip ir dariau...
uždedam 3 akis ripsu išmezgam 10 eilių, tada surenkam 5 šonines akis , ir 3 per galą. viso gaunasi 11 tada tas 11 skirstom taip... 3ripsas 2 geros  užmetimas geroji vidurio užmetimas dvi krašto gerosios ir trys ripso... aštaip išmasčiau ir man gerai gavos... tik aš naujokė ir galėjau prigrybaut, pvz tik nuotraukoj pamačiau kad mano skaros galas visai kitoks nei shemoj ir nuotraukose biggrin.gif

cia jau logiskiau,tik 5 krastines susidaro unsure.gif

Jurgitele grazu wub.gif
Atsakyti
atnešu parodyti juodulį ax.gif

skara gail

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 28, 16:12)
atnešu parodyti juodulį  ax.gif

Na kas belieka pridurti, gražus Juodulys biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lusasita, labai gražu wub.gif mano pirmoji skara buvo juoda Gail tik iš storesnių siūlų, o iš plonų ji atrodo dar gražiau thumbup.gif
Jurgitele, gražios baltutės, kaip sniegelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinuolė: 28 vasario 2012 - 17:13
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 28, 16:12)
atnešu parodyti juodulį  ax.gif

skara gail

user posted image

super...ir mano taip atrodys dabar biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit man parekomenduoti kokia ne pacia didziausia skaryte? noriu numegzti velykoms dovanu MB mociutei, o jinai tokia labai jau bais mazulyte bobulyte; noretusi, kad ne tik ant peciu uzsimestu, bet ir pasiristi galetu.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 29, 08:57)
Sveikos,

gal galit man parekomenduoti kokia ne pacia didziausia skaryte? noriu numegzti velykoms dovanu MB mociutei, o jinai tokia labai jau bais mazulyte bobulyte; noretusi, kad ne tik ant peciu uzsimestu, bet ir pasiristi galetu.

Imk gali bet kurią skarą, tik nedidink, megzk nelabai storais virbalais.

Pvz Aeolian mažasis variantas, Vlad arba imk kažkokią kurią bet kada gali pabaigt - tarkim Gail, North Roe ar pan
Atsakyti
Aciu!

apziurejau, kag Geil labai sekmingai galima mazesni varianta ismegzti thumbup.gif bandysiu; kaip tik turiu visokiu mocheros siuliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 02 28, 11:00)
cia jau logiskiau,tik 5 krastines susidaro  unsure.gif

Jurgitele grazu  wub.gif

taip ir brėžinyje rodo , ripso jie nerašo , o tos dvi kraštinės yra...
Atsakyti
kaip apsirikau nusipirkus siūlus Pretti... sudėtis 70% moherio 30% akrilo... tarpais dingsta pūkas po kelis metrus susinervinau juodai...
Atsakyti
dar viena, si karta sviesi "GAILE"

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti