Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(trilijone @ 2012 02 27, 08:59)

Gražžuolė skara wub.gif

Mano Įžūlioji FYLLERYD (pati ant virbalų užlėkė), dyydelė ir minkštaaaa wub.gif pirma moherinė skara biggrin.gif

60 g., stuburas - 1 m.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 27, 10:01)
As tiesa sakant nelabai supratau... bet gal atspesiu. Faktiskai visos skaros turi krastines ripsines akis (visada mezgi gerom abejose pusese) ju buna po 2 arba po 3 akis krastuose. Gail atveju mes turime po 3 akis - vadinasi tavo pradzia susideda is 3 krastiniu / 3 geruju schemos akiu / 3 krastiniu. Krastines visada mezgi, o ta "viduriuka" ziuri pagal schema 4u.gif

aciu
kaip neaisku,tai nemoku net paklausti rolleyes.gif
man del viduriniu itarimas buvo. ar ne perdaug susidarys geru akiu viduryje...
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 27, 09:38)

Mano Įžūlioji FYLLERYD (pati ant virbalų užlėkė), dyydelė ir minkštaaaa wub.gif pirma moherinė skara biggrin.gif
60 g., stuburas - 1 m.

Grazu wub.gif
manau ir man atejo laikas sau nusimegzti skara, visiems mezgu, o sau nei vienos neturiu.
Sau megziu Fylleryd, gadget padejo apsispresti smile.gif. Sakykit o kokia cia mochera? na siulas koks, gal siulu foto turite?
Atsakyti
Ot ačiū, kad padėjau apsispręst biggrin.gif

Moheris čia iš Savito Stiliaus (megzti rūbai ir kelios spalvytės likutinių siūliukų pavyniotų, merino vilnytės plonos - centolavaggio plonumo - po 50 g, ir moheriukų po 25 g), gauruotas ir minkštutis, dėl gauruotumo laisvai mezgant skylės kaip ir nedidelės atrodo, formą - ypač kampukuose - laiko pusėtinai, bet viską nugalėjo spalvaaaaaaaaaa cool.gif Aš pirkaus jo vieną gabaliuką privyniot prie storo siūlo kepuriukui, ir likutis PACC ant virbalų užlėkė. PAC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 vasario 2012 - 12:23
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 27, 10:21)
dėkui, šitą mačiau, man įdomu kaip rimusios megzta atrodo, ar čia jos?

Stai mano,megzta iz Baltikos siuliuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 02 27, 13:55)
Stai mano,megzta iz Baltikos siuliuku  smile.gif

geras, labai gražu, o kuri esat mezgusi ką nors iš margų - pereinamų siūlų? išskyrus ananasinę ir Lazy Katy.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 02 27, 14:55)
Stai mano,megzta iz Baltikos siuliuku  smile.gif
user posted image

gražu, ar didelė gavos?
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 02 26, 17:52)

ačiū, su anglų nelabai draugauju, bet bandysiu šifruoti...
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 02 27, 21:43)
ačiū, su anglų nelabai draugauju, bet bandysiu šifruoti...

oi cipa,galvojau tu cia man komentara pametejei biggrin.gif ...nes as kai pasiimu schema,tai nei rusiskai,nei angliskai,nei vokiskai tikriausiai nesuprasciau unsure.gif Gentiana su padidinimo stiklu mezgiau...netiko man tu isvirksciu akiu eiles rolleyes.gif Dabar vel...turiu ardyti cool.gif

trilijone,tu katik mezgei gail,zvilkterek ka pacia pradzia -
3 krastines,abi schemos,3 vidurines ,abi schemos,3 krastines

Mano tos 3 vidurines taip ir eina,nesusijungia pilnai tie lapukai kaip pas jus VISAS doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 02 27, 22:27)
oi cipa,galvojau tu cia man komentara pametejei  biggrin.gif ...nes as kai pasiimu schema,tai nei rusiskai,nei angliskai,nei vokiskai tikriausiai nesuprasciau  unsure.gif Gentiana su padidinimo stiklu mezgiau...netiko man tu isvirksciu akiu eiles  rolleyes.gif Dabar vel...turiu ardyti  cool.gif

Mano tos 3 vidurines taip ir eina,nesusijungia pilnai tie lapukai kaip pas jus VISAS  doh.gif  unsure.gif

Vidurinė - centrinė akis turi būti viena, ko gero turėjo galvoje. 3 kraštinės, 3 vidurinės (1 rašto ,1 centrinė, 1 rašto) ir vėl 3 kraštinės. Pasitikslinau schemoje, taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 02 27, 23:44)
Vidurinė - centrinė akis turi būti viena, ko gero turėjo galvoje. 3 kraštinės, 3 vidurinės (1 rašto ,1 centrinė, 1 rašto) ir vėl 3 kraštinės. Pasitikslinau schemoje, taip ir yra.

aciukas
http://www.liveinter.../post163112604/ as is cia mezgiau...
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 02 27, 23:27)
oi cipa,galvojau tu cia man komentara pametejei  biggrin.gif ...nes as kai pasiimu schema,tai nei rusiskai,nei angliskai,nei vokiskai tikriausiai nesuprasciau  unsure.gif Gentiana su padidinimo stiklu mezgiau...netiko man tu isvirksciu akiu eiles  rolleyes.gif Dabar vel...turiu ardyti  cool.gif

Mano tos 3 vidurines taip ir eina,nesusijungia pilnai tie lapukai kaip pas jus VISAS  doh.gif  unsure.gif

na aš pradžią kažkur skaičiau , tai taip ir dariau...
uždedam 3 akis ripsu išmezgam 10 eilių, tada surenkam 5 šonines akis , ir 3 per galą. viso gaunasi 11 tada tas 11 skirstom taip... 3ripsas 2 geros užmetimas geroji vidurio užmetimas dvi krašto gerosios ir trys ripso... aštaip išmasčiau ir man gerai gavos... tik aš naujokė ir galėjau prigrybaut, pvz tik nuotraukoj pamačiau kad mano skaros galas visai kitoks nei shemoj ir nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti