Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

kovo 7 turiu mamos gimtadienį, manau skara būtų gera dovana, tik va kuri iš jų lengvai ir greitai nusimezga? aišku nebe gail... kuri legvesnė haruni ar hurna? kažkaip bijau, kad su laiku bus blogai, nes nuo kovo 5 išbėgu darban po 2 metų pertraukos... bet jei reiks naktim megsiu... kažkaip gail buvo labai aiški chema , o kurios dar aiški? juk daug mezgėt pasidalykit patirtim kuri lengviausia ir aiškiausia blush2.gif
Atsakyti
trilijone, North Roe , Vlad... man asmeniskai smile.gif
Atsakyti
ar kas mezgė filigrano? man labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 26, 14:16)
trilijone, North Roe , Vlad... man asmeniskai smile.gif

Bent jau man labai greitai nusimezge North Roe ir labai lengvai ir smagiai mezgasi Luna moth.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 26, 16:16)
Bent jau man labai greitai nusimezge North Roe ir labai lengvai ir smagiai mezgasi  Luna moth.

o gal galima North Roe schemutės paprašyti? O kaip atrodo Luna moth net neįsivaizduoju, kažkaip neužkliuvo ji man dar kol kas.
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 11 05, 22:39)

Atsakyti
...panorau ir as gail skaros rolleyes.gif

nusimezgiau ta "lentele" 9 akiu. 3 krastines gerosios ,abi schemos (2 uzmetimai) ir 3 gerosios vidurines??? MAN CIA NEAISKIAI g.gif gal galit patikslinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 02 26, 16:46)
ar kas mezgė filigrano? man labai patiko...

As mezgiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 02 27, 07:40)
As mezgiau. smile.gif

parodykit kąąą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 27, 09:50)
parodykit kąąą  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 02 26, 22:32)
...panorau ir as gail skaros  rolleyes.gif

nusimezgiau ta "lentele" 9 akiu. 3 krastines gerosios ,abi schemos (2 uzmetimai) ir 3 gerosios vidurines??? MAN CIA NEAISKIAI  g.gif gal galit patikslinti  ax.gif

As tiesa sakant nelabai supratau... bet gal atspesiu. Faktiskai visos skaros turi krastines ripsines akis (visada mezgi gerom abejose pusese) ju buna po 2 arba po 3 akis krastuose. Gail atveju mes turime po 3 akis - vadinasi tavo pradzia susideda is 3 krastiniu / 3 geruju schemos akiu / 3 krastiniu. Krastines visada mezgi, o ta "viduriuka" ziuri pagal schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 02 27, 08:59)

dėkui, šitą mačiau, man įdomu kaip rimusios megzta atrodo, ar čia jos?
Atsakyti