Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(trilijone @ 2012 02 23, 15:44)
kadangi esu tik pradedančioji, o dar tik baiginėju pirmą savo gyvenime skarikę... gail... viskas man gerai gaunasi, tik nenusipirkau virbalų su vielute, tai viskas dar ant virbalų ir nelabai matyti ar kas gausis, bet jau esu 134 eilėj ir atrodo klaidos dar nepadariau nei vienos. tik vat klausimas kas mezgė gail, ar užtenka vieno matkelio angoros ? kažkaip man katastrofiškai mažėja siūlų, o juk dar kraštelį reiks apnerti? ar aš klystu? ir gaunasi tikrai didelė, dar išsitampys... o jei neužteks siūlų, ar galiu mažint iki 7 lapelių ar butinai iki 6 lapelių (ten kažkur radau parašyta, kad lapelių skaičius turi būti lyginis, bet ir taip žiūriu ir kitaip nematau skirtumo jei būtų 7 lapliai... gal kas mažino?

o kur jūs radot apie lapelių skaičių? aš mezgiau ir 6 ir 7, ir viskas suėjo. kai mezgiau 7, užteko angoros matkelio, tik aš neapnėrinėju, man negražu.
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 16:49)
trilijone, turi but nelygis lapeliu skaicius 7,9,11,  lyginiai su Haruni
As dariau 7 +uzbaigimas sunaudojau 60gr angora 2 siulu

na shemoj tai 8 ...ir plius "KAIMA" dalis (aš čia iš rusiškos scemos) bandysiu kartot ne 8 , o 7 kartus pagrindinę dalį , tada mano 100 gr. matkelio tai tikrai turėtų užtekt...

ačiūkas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 23, 17:34)
o kur jūs radot apie lapelių skaičių? aš mezgiau ir 6 ir 7, ir viskas suėjo. kai mezgiau 7, užteko angoros matkelio, tik aš neapnėrinėju, man negražu.

gal ir sumaišiau, taip daug skaičiau apie skaras, kol apsisprendžiau pradėt nuo man atrodžiusios lengviausios..., gal lapelių skaičius buvo apie kitą skarą parašytas...
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 02 23, 17:38)
na shemoj tai 8 ...ir plius "KAIMA" dalis (aš čia iš rusiškos scemos)  bandysiu kartot ne 8 , o 7 kartus pagrindinę dalį , tada mano 100 gr. matkelio tai tikrai turėtų užtekt...

ačiūkas 4u.gif
Papildyta:

gal ir sumaišiau, taip daug skaičiau apie skaras, kol apsisprendžiau pradėt nuo man atrodžiusios lengviausios..., gal lapelių skaičius buvo apie kitą skarą parašytas...

Esu mezgus kelias "Gail" ir dabar viena kabo ant virbalų, nes klijentė būtent jos užsiprašė prie suknutės. Lapelių skaičius jokios įtakos neturi. Iš vieno matkelio Angoros išeina viena skara ir truputukas siūlų lieka jei mezgi ją tiksliai pagal aprašymą.
Atsakyti
pasirodau savo praeitos savaitės darbelį ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 23 vasario 2012 - 18:23
Labai graži skara, Son, dar nepabodusi
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 14:10)
Svaj-a thumbup.gif

O as atnesu testuojama sali:) numezgiau dar pries kuri laika tik niekaip nenufotkinau:)

Koks superinis thumbup.gif

QUOTE(son @ 2012 02 23, 18:23)
pasirodau savo praeitos savaitės darbelį ax.gif

wub.gif wub.gif ir kaip spėjat g.gif nežinau, aš tai nebespėju niekaip nieko doh.gif
Atsakyti
Labai gražios skaros naujos, labai 4u.gif
Atsakyti
son, super sparniukai thumbup.gif

merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sissta, labai jūsų darbelis įspūdingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 02 23, 19:23)
pasirodau savo praeitos savaitės darbelį ax.gif user posted image

graži skara ,ji atrodo tokia elegantiška ,nepaprasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 13:10)
O as atnesu testuojama sali:) numezgiau dar pries kuri laika tik niekaip nenufotkinau:)

Koks isdomus bigsmile.gif
QUOTE(son @ 2012 02 23, 17:23)
pasirodau savo praeitos savaitės darbelį

Grazu thumbup.gif

Pasirodysiu ir saviskes North roe krasciuku
user posted image

user posted image
Atsakyti
baigiau savo pirmą skarą gyvenime gail... guli ant lovos ištampyta visa... ai dar klausimas jūs ištampę laukiat kol išdžius ir lyginat, ar drėgną lyginat ar išviso nelyginat? beje plaunat kuo muilu, šampūnu ar dar kuo? aš šalius tai plaukų šampūnu plaudavau... gavosi didelė gana, nors ir sumažinau pagal shemą vienu lapuku ir siūlų 100 gr vos užteko liko tiek, kad net apnerti neužtektų tai ir nenersiu blush2.gif nufotkinsiu kai nukabinsiu , nors itariu, kad jau gail tai jums visoms atsibodusi...
Atsakyti