Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Sissta @ 2012 02 21, 17:27)
Beveik baigiu sirgt biggrin.gif  prisijungsio prie bet kokio "kipiso":))
Kas Jekaterina mezga?

Jurgitele, jau ir suradau as ta pataisyma, ir nuoroda ne karta dejau ir verciau as ta perejima, juk jis ir yra 86 eilute doh.gif
Gal kas turi RainDrops aprasyma? geriausia rusiskai 4u.gif

tai 86 eile as ismezgiau jau su patasymu, o va strigau jau 88 eilej, nu nesuprantu kaip megst ja kaip tas spalvas sulygint melyna su oranzine, jau man kaip tundrai reik paeiliui sudiktuot, nuo vaistu matyt smegenai nedirba doh.gif
Atsakyti
88 jau jokiu spalvu nereik lygint, cia 86 reikejo
88 jau tiesiog "virs" pagal schema reik megzti

krastines/ 2suimtos / uzmetimas/8akys/ 3suimtos/uzm/persukta/uzm/2akys/uzm.persukta/uzm/2akys/uzm/persukta/uzm/3suimtos/8akys/uzm/3suimtos
cia raportas ji kartot visa eile, tik pabaigoi pries krastines ne 3suimtos, o 2 - simetriskai pradziai
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 21, 21:57)
88 jau jokiu spalvu nereik lygint, cia 86 reikejo
88 jau tiesiog "virs" pagal schema reik megzti

krastines/ 2suimtos / uzmetimas/8akys/ 3suimtos/uzm/persukta/uzm/2akys/uzm.persukta/uzm/2akys/uzm/persukta/uzm/3suimtos/8akys/uzm/3suimtos
cia raportas ji kartot visa eile, tik pabaigoi pries krastines ne 3suimtos, o 2 - simetriskai pradziai

o tai aciu, na rytoj bandysiu nes jau migdomuju isgeriau bijau, kad dar didesniu nesamoniu nepadaryciau doh.gif o antra raporta nuo kuriuos vietos reik kartot?
o dar kvailas klausimas, o kaip simetriskai suprast?
Atsakyti
aš lazy katy niurkau ... niekaip neįskaitau antros schemos, megsiu beveik interpretuodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 21, 17:27)
Beveik baigiu sirgt biggrin.gif  prisijungsio prie bet kokio "kipiso":))
Kas Jekaterina mezga?

As emiausi. Tik dar nesu galutinai isitikinusi, kad nenumesiu biggrin.gif Nors man ji be galo grazi...
Atsakyti
gentiana

man siurprizas pavyko,dabar galiu ir eteryje pasirodyti
aciuuuuu uz pagalba,likau patenkinta.
Atsakyti
Svaj-a thumbup.gif

O as atnesu testuojama sali:) numezgiau dar pries kuri laika tik niekaip nenufotkinau:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 14:10)
O as atnesu testuojama sali:) numezgiau dar pries kuri laika tik niekaip nenufotkinau:)

Kokia graži wub.gif Turi gal schemą ir pasidalintum? g.gif blush2.gif
Atsakyti
aaagnex, aciukas, gaila, bet sitos negaliu duot, nes gausiu i nosi ax.gif unsure.gif po kuriuo laiko ji Ravelyje atsiras.

Paziurejau, ogi autore testavimo dar neuzdare thumbup.gif jos blogas galima paprasyt ir ji pati atsius:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 23 vasario 2012 - 15:28
kadangi esu tik pradedančioji, o dar tik baiginėju pirmą savo gyvenime skarikę... gail... viskas man gerai gaunasi, tik nenusipirkau virbalų su vielute, tai viskas dar ant virbalų ir nelabai matyti ar kas gausis, bet jau esu 134 eilėj ir atrodo klaidos dar nepadariau nei vienos. tik vat klausimas kas mezgė gail, ar užtenka vieno matkelio angoros ? kažkaip man katastrofiškai mažėja siūlų, o juk dar kraštelį reiks apnerti? ar aš klystu? ir gaunasi tikrai didelė, dar išsitampys... o jei neužteks siūlų, ar galiu mažint iki 7 lapelių ar butinai iki 6 lapelių (ten kažkur radau parašyta, kad lapelių skaičius turi būti lyginis, bet ir taip žiūriu ir kitaip nematau skirtumo jei būtų 7 lapliai... gal kas mažino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trilijone: 23 vasario 2012 - 15:45
trilijone, turi but nelygis lapeliu skaicius 7,9,11, lyginiai su Haruni
As dariau 7 +uzbaigimas sunaudojau 60gr angora 2 siulu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 23 vasario 2012 - 15:52
na viskas, jauciu lengviau nusisaut negu uzbaigt orchideja, ar as durna jau ar kazkas pas mane su mezginiu negerai, numezgiau kaip rase sissta uzbaigiu raporta o pradet vel reik nuo 2 suimt ir uzmetimas ar pradet 8 akis megst?
ir raporto gale suimt 2 akis visada reik taip ar tik 88 eilej doh.gif
Atsakyti