labuka
prie jusu puikiu ir nuostabiu groziu skaru,atnesu ir as saviske
na va ateinu ir savo "Sapnų gaudyklės" pasirodyti
http://public.fotki....pn-gaudykl.html
ten dar dvi mano megztos skarytes yra kam idomu galit pasigrožėti
http://public.fotki....pn-gaudykl.html
ten dar dvi mano megztos skarytes yra kam idomu galit pasigrožėti
mergaites ,visas visas su praejusiom sventem... svajoniu issipildymo
ir vel nauju skaryciu temele papildyta o jau grozis
na,ir Savitre pagaliau pasirode ...o kaip skaryte,ar trikampe gavosi?Kai pamaciau tavo skara,tai isitikinau galutinai,kad mes truputeli ne taip mezgem viduriuka,pagal orginala,tai skaros viduryje platejimai daromi,o pas mus tie lapeliai,kaip pradejom,taip ir nubaigem iki galo.........ten ja dar reikia studijuoti ta schemute.......kad skaryte gautusi trikampe...........
Bet man ir tokia,kokia mes numezgem labai grazi ,ar ne?
na,ir Savitre pagaliau pasirode ...o kaip skaryte,ar trikampe gavosi?Kai pamaciau tavo skara,tai isitikinau galutinai,kad mes truputeli ne taip mezgem viduriuka,pagal orginala,tai skaros viduryje platejimai daromi,o pas mus tie lapeliai,kaip pradejom,taip ir nubaigem iki galo.........ten ja dar reikia studijuoti ta schemute.......kad skaryte gautusi trikampe...........
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 27, 13:23)
mergaites ,visas visas su praejusiom sventem... svajoniu issipildymo
Aš irgi ta pati pagalvojau o manoji gavosi kaip akis tokios formos. kažkiek nusivyliau kai pamačiau jos forma ir supratau ka blogai padariau bet ardyti tikrai nekyla rankos... o ir tokia yra kam patinka manoji jau turi kliente taigi mano spintoj ji neliūdes tures naujus namučius kuriuose bus naudojama ir mylima
QUOTE(savitre @ 2011 12 27, 13:37)
Aš irgi ta pati pagalvojau o manoji gavosi kaip akis tokios formos. kažkiek nusivyliau kai pamačiau jos forma ir supratau ka blogai padariau bet ardyti tikrai nekyla rankos... o ir tokia yra kam patinka manoji jau turi kliente taigi mano spintoj ji neliūdes tures naujus namučius kuriuose bus naudojama ir mylima
as tai galvojau,kad tik mano galvai nedaejo,kaip reikia megzti......Nieko pasitaisysim,kai megsim kita......ir smagu,kad tavoji jau turi namucius,as tai dovanojau kita,o sita pasilikau sau,man prie sukneles labai tiks
O VISOS TOS ,KURIOS MEGS "SAPNU GAUDYKLE" TEGUL ISIGILINA I SCHEMAS.....
QUOTE(sigita @ 2011 12 24, 22:50)
mmmmm labai grazu, gal kita, megziu tokia
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 26, 12:13)
Labai gražu
Aciu
QUOTE(rimusia @ 2011 12 23, 07:01)
sveikos mezgejeles ale kokios grazios skaros tik negaliu ieiti,praso ''parol''ivest o jums duoda paziuret shemutes?
06.03.2006 ivesk
Merginos lb grazios skaros naujosios o as net nzn kokia dabar narplioti... turiu Gazzal Dennis nuostabios raudonos spalvos ir vis lauzau galva
Ir dar gal kas mezge is ju? vienguba dejot siula ar ne?
Merginos lb grazios skaros naujosios o as net nzn kokia dabar narplioti... turiu Gazzal Dennis nuostabios raudonos spalvos ir vis lauzau galva
Ir dar gal kas mezge is ju? vienguba dejot siula ar ne?
Dovanas megzt nebereik ir visos dingot? Viskas skaru nebemezgam?
QUOTE(Sissta @ 2011 12 29, 21:15)
As mezgu
QUOTE(Sissta @ 2011 12 29, 21:15)
Mezgam mezgam
Pilkąją pabaigiau ir padovanojau, foto bus Dabar mezgu Sultaną Panache, gal jau pagaliau ir aš pati turėsiu ką ant kaklo pasirišt
Kas dar ką veikiat?
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 29, 23:45)
Mezgam mezgam
Pilkąją pabaigiau ir padovanojau, foto bus Dabar mezgu Sultaną Panache, gal jau pagaliau ir aš pati turėsiu ką ant kaklo pasirišt
Kas dar ką veikiat?
Kas dar ką veikiat?
aš irgi i ja varvinu seile bet kol kas tik varvinu nes su siulais problema turiu tinkamu nepritaikau, o be to turiu pradetu daug darbu kuriuos reikia pabaigti dar šiais metais tai naujo iki triju karaliu tikrai nebepradesiu