Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

labuka
prie jusu puikiu ir nuostabiu groziu skaru,atnesu ir as saviske
user posted image
user posted image
Atsakyti
na va ateinu ir savo "Sapnų gaudyklės" pasirodyti

http://public.fotki....pn-gaudykl.html
ten dar dvi mano megztos skarytes yra kam idomu galit pasigrožėti
Atsakyti
mergaites ,visas visas su praejusiom sventem... 4u.gif svajoniu issipildymo newyear.gif

ir vel nauju skaryciu temele papildyta thumbup.gif o jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif
na,ir Savitre pagaliau pasirode wub.gif ...o kaip skaryte,ar trikampe gavosi?Kai pamaciau tavo skara,tai isitikinau galutinai,kad mes truputeli ne taip mezgem viduriuka,pagal orginala,tai skaros viduryje platejimai daromi,o pas mus tie lapeliai,kaip pradejom,taip ir nubaigem iki galo.........ten ja dar reikia studijuoti ta schemute.......kad skaryte gautusi trikampe........... ax.gif ax.gif
Bet man ir tokia,kokia mes numezgem labai grazi ,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 27, 13:23)
mergaites ,visas visas su praejusiom sventem...  4u.gif svajoniu issipildymo  newyear.gif

ir vel nauju skaryciu temele papildyta  thumbup.gif  o jau grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif
na,ir Savitre pagaliau pasirode  wub.gif ...o kaip skaryte,ar trikampe gavosi?Kai pamaciau tavo skara,tai isitikinau galutinai,kad mes truputeli ne taip mezgem viduriuka,pagal orginala,tai skaros viduryje platejimai daromi,o pas mus tie lapeliai,kaip pradejom,taip ir nubaigem iki galo.........ten ja dar reikia studijuoti ta schemute.......kad skaryte gautusi trikampe...........  ax.gif  ax.gif
Bet man ir tokia,kokia mes numezgem labai grazi ,ar ne?  mirksiukas.gif

Aš irgi ta pati pagalvojau o manoji gavosi kaip akis tokios formos. kažkiek nusivyliau kai pamačiau jos forma ir supratau ka blogai padariau bet ardyti tikrai nekyla rankos... o ir tokia yra kam patinka manoji jau turi kliente taigi mano spintoj ji neliūdes tures naujus namučius kuriuose bus naudojama ir mylima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 27, 13:37)
Aš irgi ta pati pagalvojau o manoji gavosi kaip akis tokios formos. kažkiek nusivyliau kai pamačiau jos forma ir supratau ka blogai padariau bet ardyti tikrai nekyla rankos... o ir tokia yra kam patinka manoji jau turi kliente taigi mano spintoj ji neliūdes tures naujus namučius kuriuose bus naudojama ir mylima  wub.gif

as tai galvojau,kad tik mano galvai nedaejo,kaip reikia megzti......Nieko pasitaisysim,kai megsim kita......ir smagu,kad tavoji jau turi namucius,as tai dovanojau kita,o sita pasilikau sau,man prie sukneles labai tiks smile.gif

O VISOS TOS ,KURIOS MEGS "SAPNU GAUDYKLE" TEGUL ISIGILINA I SCHEMAS..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 12 24, 22:50)
mmmmm  wub.gif  labai grazu, gal kita, megziu tokia

QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 26, 12:13)
Labai gražu  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2011 12 23, 07:01)

sveikos mezgejeles 4u.gif ale kokios grazios skaros ax.gif tik negaliu ieiti,praso ''parol''ivest g.gif o jums duoda paziuret shemutes? blush2.gif
Atsakyti
06.03.2006 ivesk 4u.gif

Merginos lb grazios skaros naujosios wub.gif o as net nzn kokia dabar narplioti... turiu Gazzal Dennis nuostabios raudonos spalvos ir vis lauzau galva doh.gif
Ir dar gal kas mezge is ju? vienguba dejot siula ar ne?
Atsakyti
Dovanas megzt nebereik ir visos dingot? Viskas skaru nebemezgam?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 29, 21:15)

As mezgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 29, 21:15)

Mezgam mezgam mirksiukas.gif

Pilkąją pabaigiau ir padovanojau, foto bus ax.gif Dabar mezgu Sultaną Panache, gal jau pagaliau ir aš pati turėsiu ką ant kaklo pasirišt doh.gif

Kas dar ką veikiat?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 29, 23:45)
Mezgam mezgam  mirksiukas.gif

Pilkąją pabaigiau ir padovanojau, foto bus  ax.gif Dabar mezgu Sultaną Panache, gal jau pagaliau ir aš pati turėsiu ką ant kaklo pasirišt  doh.gif

Kas dar ką veikiat?

aš irgi i ja varvinu seile bet kol kas tik varvinu nes su siulais problema turiu doh.gif lotuliukas.gif tinkamu nepritaikau, o be to turiu pradetu daug darbu kuriuos reikia pabaigti dar šiais metais tai naujo iki triju karaliu tikrai nebepradesiu blush2.gif
Atsakyti