Aš irgi labai laukiu schemutės j.lenzbergiene@gmail.com
QUOTE(Sissta @ 2012 02 17, 10:04)
linaule, aciu:) Sakyk, o kiek metru jai reikia?..vis pas mane siulu po 500m tik
jau nepamenu lygtais 2 matkes sumezgiau princeses siulu 3,5 nr virbalais ,dar biskis liko
Na gal ir man norėt nors dar nepabaigta ginkgo
vigitap@gmail.com
vigitap@gmail.com
dvi dienas nebuvau prisedusi prie mezgimo, bet zadu per si vakara ir ryt diena pabaigti. Jau turiu 2 schema pakartojus 5 kartus, tai gal dar kokius 3 kartosiu, nezinau bus matyti, noriu, kad gautusi didele skara. Dar noriu imegzti svarovskiuku, bet nezinau ar siai skarai tinka, nes kazkaip nesumastau kurioje vietoje imegzti.
jei gerai supratau tai baigti reikia ties 24 eilute.
Kiek kartu kartojote jus 2 schema?
jei gerai supratau tai baigti reikia ties 24 eilute.
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 17, 18:13)
Aš kartojau 4 kartus, nes nenoriu didelės Bandysiu baiginėti ir žiūrėsiu, kaip atrodys, nes kažko krašteliui dar norėtųsi kažin kaip išsitampys kampučiai Man atrodo, kad svarovskiukus pasaugok kitai skarai arba bandyk ten, kur trys akys susimezga įmegzti, kai megsi paskutinį kartą nuo 15-24 eilės, bet tada daugokai jų susimegs...
as is plonu siulu mezgu su 2.5 nr virbalais, tai kazkaip mezgi mezgi ir nieko ji nedideja .
Tai va, kad turbut bus skara be svarovskiuku, nes kazkaip jie man siai skarai niekur neisitaiko.
Tai va, kad turbut bus skara be svarovskiuku, nes kazkaip jie man siai skarai niekur neisitaiko.
QUOTE(finta @ 2012 02 07, 14:00)
labai graži skara ;
gal kuri galite atsiųsti skaros gentalija schema ,prašau ,labai jau noriu nusimegzti martandum
oi mergytės užkrėsit mane tuo virusu, net sapnavau šianakt mezgu rauoną moherinį gail, bet jau bemegsdama jau noriu kitos
juokingiausia, kad megsdama ripso kraštelį blogojoj pusėj vis užmirštu ir reikia grįžt tris paskutines akis, nu beveik nuolat, vis nepriprantu.
juokingiausia, kad megsdama ripso kraštelį blogojoj pusėj vis užmirštu ir reikia grįžt tris paskutines akis, nu beveik nuolat, vis nepriprantu.
QUOTE(martandum @ 2012 02 19, 12:02)
labai graži skara ;
gal kuri galite atsiųsti skaros gentalija schema ,prašau ,labai jau noriu nusimegzti martandum
http://www.darbeliai...riai/Martandum/ yra mano darbelių
Mergaitės, o ar buvo kur "Vagilkos" schema??? Nu užsinorėjau aš josios
QUOTE(angulyte @ 2012 02 20, 08:52)
Mergaitės, o ar buvo kur "Vagilkos" schema??? Nu užsinorėjau aš josios
http://ysolda.com/support/errata/