Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Aš irgi labai laukiu schemutės j.lenzbergiene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaL: 17 vasario 2012 - 10:10
QUOTE(Sissta @ 2012 02 17, 10:04)
linaule, aciu:) Sakyk, o kiek metru jai reikia?..vis pas mane siulu po 500m tik biggrin.gif  doh.gif

jau nepamenu lygtais 2 matkes sumezgiau princeses siulu 3,5 nr virbalais ,dar biskis liko smile.gif
Atsakyti
Na gal ir man norėt ax.gif nors dar nepabaigta ginkgo
vigitap@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mamkaa, kaip sekasi megzti skarą? gal jau baigėte? kiek kartų kartojote antrą schemą ?
user posted image
[/quote]
Dydžio manajai kaip ir užtektų, tik nebežinau kaip ją užbaigt g.gif tiesiog užbaigti pagal raštą 24 eilutėje ir viskas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 17 vasario 2012 - 18:13
dvi dienas nebuvau prisedusi prie mezgimo, bet zadu per si vakara ir ryt diena pabaigti. Jau turiu 2 schema pakartojus 5 kartus, tai gal dar kokius 3 kartosiu, nezinau bus matyti, noriu, kad gautusi didele skara. Dar noriu imegzti svarovskiuku, bet nezinau ar siai skarai tinka, nes kazkaip nesumastau kurioje vietoje imegzti.
jei gerai supratau tai baigti reikia ties 24 eilute.
Kiek kartu kartojote jus 2 schema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 17 vasario 2012 - 18:16
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 17, 18:13)
Kiek kartu kartojote jus 2 schema?

Aš kartojau 4 kartus, nes nenoriu didelės ax.gif Bandysiu baiginėti ir žiūrėsiu, kaip atrodys, nes kažko krašteliui dar norėtųsi ax.gif kažin kaip išsitampys kampučiai g.gif Man atrodo, kad svarovskiukus pasaugok kitai skarai arba bandyk ten, kur trys akys susimezga įmegzti, kai megsi paskutinį kartą nuo 15-24 eilės, bet tada daugokai jų susimegs... g.gif
Atsakyti
as is plonu siulu mezgu su 2.5 nr virbalais, tai kazkaip mezgi mezgi ir nieko ji nedideja smile.gif.
Tai va, kad turbut bus skara be svarovskiuku, nes kazkaip jie man siai skarai niekur neisitaiko.
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2012 02 07, 14:00)
Pasirodau savaja "vagilka"
user posted image
Snieguro@ka, saunuole, graziai skaryte atrodo 4u.gif

labai graži skara ;
gal kuri galite atsiųsti skaros gentalija schema ,prašau ,labai jau noriu nusimegzti wink.gif 4u.gif 4u.gif martandum wink.gif
Atsakyti
oi mergytės užkrėsit mane tuo virusu, net sapnavau šianakt biggrin.gif mezgu rauoną moherinį gail, bet jau bemegsdama jau noriu kitos doh.gif
juokingiausia, kad megsdama ripso kraštelį blogojoj pusėj vis užmirštu ir reikia grįžt tris paskutines akis, nu beveik nuolat, vis nepriprantu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(martandum @ 2012 02 19, 12:02)
labai graži skara ;
gal kuri galite atsiųsti skaros gentalija schema ,prašau ,labai jau noriu nusimegzti wink.gif 4u.gif  4u.gif martandum wink.gif

http://www.darbeliai...riai/Martandum/ yra mano darbelių wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ar buvo kur "Vagilkos" schema??? bigsmile.gif Nu užsinorėjau aš josios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 02 20, 08:52)
Mergaitės, o ar buvo kur "Vagilkos" schema???  bigsmile.gif  Nu užsinorėjau aš josios  doh.gif

http://ysolda.com/support/errata/
Atsakyti