Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

labas mergytės... mezgiau mezgiau šalius atsibodo ir užkliuvo akys už skaros... o Dievuliau kaip gražu... labai noriu išmokt.
Pradžiai keli klausimai. Nusipirkau mocheros 1 matkelį 100 gr (plona) kokiais virbalais megst (šalius mezgu 6 , bet čia gal reikia plonesniais? kažkada esu mezgus sevetėles virbalais principas aiškus, tik vat pradžia kaip...
Atsakyti
Ieskau ieskau ir nerandu... O reikia gana GREIT doh.gif taigi... Uzkliuvo mintis uz EKATERINA skaros, o schemu niekur negaliu pamatyt taip greit g.gif Gal galit padet, auksarankes, a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 02 16, 17:43)
labas mergytės...  mezgiau mezgiau šalius atsibodo ir užkliuvo akys už skaros... o Dievuliau kaip gražu... labai noriu išmokt.
Pradžiai keli klausimai. Nusipirkau mocheros 1 matkelį 100 gr (plona) kokiais virbalais megst (šalius mezgu 6 , bet čia gal reikia plonesniais? kažkada esu mezgus sevetėles virbalais principas aiškus, tik vat pradžia kaip...

aš mezgu 4 ar 4,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 16, 10:36)
angulyte, aciu:)  beje jeigu tu taip ir darai uzbaiginedama tai pabandyk imt dar didesniu virbalus

Būtent, aš tokiu principu ir užbaiginėju. Bet didesnių virbalų nebuvau bandžius... Ačiū už idėją 4u.gif

QUOTE(trilijone @ 2012 02 16, 18:43)
labas mergytės...  mezgiau mezgiau šalius atsibodo ir užkliuvo akys už skaros... o Dievuliau kaip gražu... labai noriu išmokt.

Aš merzgu 3,5-4 nr virbalais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2012 02 16, 17:45)
Ieskau ieskau ir nerandu... O reikia gana GREIT  doh.gif  taigi... Uzkliuvo mintis uz EKATERINA skaros, o schemu niekur negaliu pamatyt taip greit  g.gif  Gal galit padet, auksarankes, a?  4u.gif

Ir as prisidedu.. kaip ir radau viename forume apie ja, bet ten reik but ne tik uzsiregistravusiai, bet dar ir zinuciu turi but..
linaule, prisimenu, mezge ja gal pagelbes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 16, 22:37)
Ir as prisidedu.. kaip ir radau viename forume apie ja, bet ten reik  but ne tik uzsiregistravusiai, bet dar ir zinuciu turi but..
linaule, prisimenu, mezge ja gal pagelbes rolleyes.gif

O turit jos foto?
P.s. jau radau goioglėj Linaulės megztą variantą 4u.gif Graži skara wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 16 vasario 2012 - 21:58
I Ekaterina ir as seniai seile varvinu ax.gif Schemos ieskojau, bet neradau.
Atsakyti
cia kazkuri mezgejele buvo rodziusi savo numegsta EKATERINA. SUPER man jinai nerealiai pasirode ir... Isimylejau tiesiog! Sakau, uzklausiu... Dziuguk kad ne viena ja susizavejau, gal drauge greiciau pavyks ka isieskot wink.gif
Atsakyti
mergaites rasykit savo elektroninius tikrai visoms atsiusiu smile.gif
Atsakyti
linaule, aciu:) Sakyk, o kiek metru jai reikia?..vis pas mane siulu po 500m tik biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
karakalpakija@gmail.com
oj kaip laukiu nesulaukiu bigsmile.gif jau baisiai nagai niezti biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu ir as schemutes dangute.b@gmail.com
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti