labas mergytės... mezgiau mezgiau šalius atsibodo ir užkliuvo akys už skaros... o Dievuliau kaip gražu... labai noriu išmokt.
Pradžiai keli klausimai. Nusipirkau mocheros 1 matkelį 100 gr (plona) kokiais virbalais megst (šalius mezgu 6 , bet čia gal reikia plonesniais? kažkada esu mezgus sevetėles virbalais principas aiškus, tik vat pradžia kaip...
Ieskau ieskau ir nerandu... O reikia gana GREIT taigi... Uzkliuvo mintis uz EKATERINA skaros, o schemu niekur negaliu pamatyt taip greit Gal galit padet, auksarankes, a?
QUOTE(trilijone @ 2012 02 16, 17:43)
labas mergytės... mezgiau mezgiau šalius atsibodo ir užkliuvo akys už skaros... o Dievuliau kaip gražu... labai noriu išmokt.
Pradžiai keli klausimai. Nusipirkau mocheros 1 matkelį 100 gr (plona) kokiais virbalais megst (šalius mezgu 6 , bet čia gal reikia plonesniais? kažkada esu mezgus sevetėles virbalais principas aiškus, tik vat pradžia kaip...
aš mezgu 4 ar 4,5
QUOTE(Sissta @ 2012 02 16, 10:36)
angulyte, aciu:) beje jeigu tu taip ir darai uzbaiginedama tai pabandyk imt dar didesniu virbalus
Būtent, aš tokiu principu ir užbaiginėju. Bet didesnių virbalų nebuvau bandžius... Ačiū už idėją
QUOTE(trilijone @ 2012 02 16, 18:43)
Aš merzgu 3,5-4 nr virbalais
QUOTE(ArGin @ 2012 02 16, 17:45)
Ieskau ieskau ir nerandu... O reikia gana GREIT taigi... Uzkliuvo mintis uz EKATERINA skaros, o schemu niekur negaliu pamatyt taip greit Gal galit padet, auksarankes, a?
Ir as prisidedu.. kaip ir radau viename forume apie ja, bet ten reik but ne tik uzsiregistravusiai, bet dar ir zinuciu turi but..
linaule, prisimenu, mezge ja gal pagelbes
QUOTE(Sissta @ 2012 02 16, 22:37)
Ir as prisidedu.. kaip ir radau viename forume apie ja, bet ten reik but ne tik uzsiregistravusiai, bet dar ir zinuciu turi but..
O turit jos foto?
P.s. jau radau goioglėj Linaulės megztą variantą Graži skara
I Ekaterina ir as seniai seile varvinu Schemos ieskojau, bet neradau.
cia kazkuri mezgejele buvo rodziusi savo numegsta EKATERINA. SUPER man jinai nerealiai pasirode ir... Isimylejau tiesiog! Sakau, uzklausiu... Dziuguk kad ne viena ja susizavejau, gal drauge greiciau pavyks ka isieskot
mergaites rasykit savo elektroninius tikrai visoms atsiusiu
linaule, aciu:) Sakyk, o kiek metru jai reikia?..vis pas mane siulu po 500m tik
karakalpakija@gmail.com
oj kaip laukiu nesulaukiu jau baisiai nagai niezti
oj kaip laukiu nesulaukiu jau baisiai nagai niezti
Oi kaip laukiu ir as schemutes dangute.b@gmail.com
Aciu is anksto
Aciu is anksto