Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

o Ginko yra didesnis variantas? graži labai. spalva man tokia labai labai.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 14, 22:20)
o Ginko yra didesnis variantas? graži labai. spalva man tokia labai labai.

Pasididini akių skaičių, ir tampa didesnis. Pvz, maniškė didesnė nei Sisstos.
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 14, 16:34)

Ir atnesu mazyte Ginko 4u.gif virb - 4/ siulai Yarn art Angora de lux / 60x135cm / 45gr.

Labai labai grazi ir spalva ir pati skaryte wub.gif
Atsakyti
Aciu aciu aciu merginos;) wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 02 09, 12:19)
Pasirodau dar viena megzta skarą,
gavosi gana didėlė
bigsmile.gif

user posted image
blush2.gif

Ooo, kokia įdomi skara 4u.gif
QUOTE(Sissta @ 2012 02 10, 20:14)
simuonele, megzk ir mus nepamirs pradziugint:)
mano Lazykaty.. nufotkint man sunkoka buvo doh.gif  biggrin.gif
user posted image

Sissta, aš į bežiūrėdama gal metus seilę varvinu.... Superrr thumbup.gif

Beje, buvo diskusija dėl Angora 2 siūliukų - man pirmoji skara (buvo balta) formą laikė, o dabar visai nesenai nuėmiau Gail nuo adtėlių - šnipštas kažkoks doh.gif Ryt parodysiu mirksiukas.gif

QUOTE(gadget3 @ 2012 02 12, 20:52)

user posted image

Gadget, superinė skara. Labai dailiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Na ir tylu čia ax.gif Kaip ir žadėjau atnešu parodyt savo Gail skariukę - šiaip man labai gražiai jinai žiūrisi, bet krašteliai krašteliai doh.gif Vat tau ir tampyk,kad gudras kiek nori.... Tik nuėmiau nuo adatėlių ir pššššš..... verysad.gif Vat tau ir Angora 2
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 02 15, 19:16)
Sveikos gyvos  4u.gif  Na ir tylu čia  ax.gif  Kaip ir žadėjau atnešu parodyt savo Gail skariukę - šiaip man labai gražiai jinai žiūrisi, bet krašteliai krašteliai  doh.gif Vat tau ir tampyk,kad gudras kiek nori.... Tik nuėmiau nuo adatėlių ir pššššš.....  verysad.gif Vat tau ir Angora 2

Laisviau reikia akys nuleisti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 02 15, 20:49)
Laisviau reikia akys nuleisti. smile.gif

O jūs virbalais ar vašeliu užbaiginėjat? Aš skariniu baigimu virbalais visada nuleidžiu. Sakote per tampriai? g.gif Na reiks pamėgint laisvėliau.... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As skaras uzbaigineju taip, kaip aaagnex mokino. Aciu jai uz tai, nes tikrai labai taprus krastelis gaunasi.

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 07:50)
Skarų užbaigimas. 2 akis sumezgi kaip paprastai, tada gražini akį ant kairio virbalo, išmezgi pynelės akį, tada vėl gražini ant kairio virbalo, vėl suimi 2 akis paprastai ax.gif ir t.t. rolleyes.gif Taip mezgant - akių užbaigimo eilėj gaunasi dvigubai daugiau ir ji gaunasi tamporesnė. Skarų užbaigimą aš darau vašeliu, nes taip man greičiau einasi ax.gif

Atsakyti
angulyte, aciu:) beje jeigu tu taip ir darai uzbaiginedama tai pabandyk imt dar didesniu virbalus

p.s. Kieeeek groziu is labo ryto prisiziurejau rolleyes.gif wub.gif wub.gif pati sergu daba:( nesimezga net:( ir nuo kompo varau lauk i lova verysad.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo pirmą skarą, Haruni, labai didelė gavos, beveik per visą išskleistą sofą, esu baisiai savim patenkinta, skara irgi biggrin.gif Labai patiko megzti, būtinai pabandysiu ir kitas smile.gif
Taip smagu, kads negalėjau nepasigirti lotuliukas.gif
Atsakyti
be rėmų, thumbup.gif
Atrodo, skarų ligos virusą pagavo dar viena g.gif biggrin.gif
Atsakyti