o Ginko yra didesnis variantas? graži labai. spalva man tokia labai labai.
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 14, 22:20)
o Ginko yra didesnis variantas? graži labai. spalva man tokia labai labai.
Pasididini akių skaičių, ir tampa didesnis. Pvz, maniškė didesnė nei Sisstos.
QUOTE(Sissta @ 2012 02 14, 16:34)
Ir atnesu mazyte Ginko virb - 4/ siulai Yarn art Angora de lux / 60x135cm / 45gr.
Labai labai grazi ir spalva ir pati skaryte
Aciu aciu aciu merginos;)
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 02 09, 12:19)
Pasirodau dar viena megzta skarą,
gavosi gana didėlė
gavosi gana didėlė
Ooo, kokia įdomi skara
QUOTE(Sissta @ 2012 02 10, 20:14)
Sissta, aš į bežiūrėdama gal metus seilę varvinu.... Superrr
Beje, buvo diskusija dėl Angora 2 siūliukų - man pirmoji skara (buvo balta) formą laikė, o dabar visai nesenai nuėmiau Gail nuo adtėlių - šnipštas kažkoks Ryt parodysiu
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 12, 20:52)
Gadget, superinė skara. Labai dailiai žiūrisi
QUOTE(angulyte @ 2012 02 15, 19:16)
Sveikos gyvos Na ir tylu čia Kaip ir žadėjau atnešu parodyt savo Gail skariukę - šiaip man labai gražiai jinai žiūrisi, bet krašteliai krašteliai Vat tau ir tampyk,kad gudras kiek nori.... Tik nuėmiau nuo adatėlių ir pššššš..... Vat tau ir Angora 2
Laisviau reikia akys nuleisti.
QUOTE(rimusia @ 2012 02 15, 20:49)
Laisviau reikia akys nuleisti.
O jūs virbalais ar vašeliu užbaiginėjat? Aš skariniu baigimu virbalais visada nuleidžiu. Sakote per tampriai? Na reiks pamėgint laisvėliau.... Ačiū
As skaras uzbaigineju taip, kaip aaagnex mokino. Aciu jai uz tai, nes tikrai labai taprus krastelis gaunasi.
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 07:50)
Skarų užbaigimas. 2 akis sumezgi kaip paprastai, tada gražini akį ant kairio virbalo, išmezgi pynelės akį, tada vėl gražini ant kairio virbalo, vėl suimi 2 akis paprastai ir t.t. Taip mezgant - akių užbaigimo eilėj gaunasi dvigubai daugiau ir ji gaunasi tamporesnė. Skarų užbaigimą aš darau vašeliu, nes taip man greičiau einasi
angulyte, aciu:) beje jeigu tu taip ir darai uzbaiginedama tai pabandyk imt dar didesniu virbalus
p.s. Kieeeek groziu is labo ryto prisiziurejau pati sergu daba:( nesimezga net:( ir nuo kompo varau lauk i lova
p.s. Kieeeek groziu is labo ryto prisiziurejau pati sergu daba:( nesimezga net:( ir nuo kompo varau lauk i lova
be rėmų,
Atrodo, skarų ligos virusą pagavo dar viena
Atrodo, skarų ligos virusą pagavo dar viena