Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Sakiau, kad rytas uz vakara protingesnis. Viskas gaunasi smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Mezgu is angora fine 2.5 nr virbalais, tikiuosi kad forma laikys.
Einu dar vieno puodo kavos ir varysiu user posted image user posted image user posted image megzti, tikiuosi triju dienu begyje uzbaigti.

Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus ir paaiskinimus, jamkit po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš mezgu pirmą skarą, bandau Haruni smile.gif Pradžioj, kai įsijungiau aprašymą ir paskaičiau, galvoju: ojei, pakliuvau į bėdą, nieko nebus doh.gif bet kai pabandžiau užsidėti akis, pamezgiau- ne taip baisu, kaip pasirodė smile.gif
Atsakyti
Gražios visų skaros 4u.gif
sissta, o kur gingko? g.gif man gi aktualu, aš ją pradėjau narpliot, bet per savaitgalį nebuvau nei paėmus ax.gif
Atsakyti
be rėmų, vat vat geriau nesigilinti o tiesiog pradet;)) as irgi pakraupus buvau nuo tu aprasymu ispradziu:)

Snieguro@ka, vakar diena tik uzmerkiau, o vakare (galiu tik vakare kai vaikai jau miega) uzsimezgiau ir pamirsau apie ja doh.gif biggrin.gif nu syvakar jau tikrai reikes, o tai per daug jinai jau vandeny maudosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2012 01 08, 16:17)
Aciu smile.gif
Italian Collection mohair 9000, maksiminiai ax.gif Siaip labai svelnuciai ir mieli.

tai kaip suprantu jie ne kokie ar ne g.gif
Atsakyti
Sissta, paskaitykit man schemą Lazy katy nuo dešinės į kairę kąąą ax.gif tarkim antra eilutė - gera, užmetimas, gera gera, kas tada??? kas tas brūkšniukas?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 13, 14:08)
tai kaip suprantu jie ne kokie ar ne  g.gif

Jie gal neitin laiko istampyma tik, o pagal mieluma tai man labai patiko ir kol kas kiek nesioju neapsibumbulavo. Tai net nezinau, mezgiau echo flowers is ju, kaip tokiai tai gal ir nieko.

Jetus, kiek groziu vel pradejot, AUKSARANKES wub.gif
Baigineju leaves dancing, liko gal 6 eiles ir nezinau ar nepritruksiu siulu cool.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galetumet kuri pasidalint Lazy Katy schemute? 4u.gif
ausra.rackauskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 13, 19:51)
Sissta, paskaiTYK man schemą Lazy katy nuo dešinės į kairę kąąą ax.gif  tarkim antra eilutė - gera, užmetimas, gera gera, kas tada??? kas tas brūkšniukas?

Kiekvienoi blogoj eilei pries paskutine aki reik daryt uzmetima
geroji eile - nuimi krastine, uzmetimas, dvi geros, istempi aki is praetos eiles, gerosiosios kol ant virbalu nelieka 2 akis - uzmetimas ir suimi 2kartu ( tikriausiai tai ir yra tas bruksniukas?)
Nzn kaip tu neiziuri, gi geros kokybes atsiunciau:( padidink tiesiog pritraukiant su pele?

Ausra, as gi tau issiunciau i pasta schemute? daba dar patikrinau esi sarase kam issiunciau..
Atsakyti
o ko as negavau g.gif Pagalvojau kad negavai mano zinutes.
Atsakyti
Pakartojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 13, 20:22)
Kiekvienoi blogoj eilei pries paskutine aki reik daryt uzmetima
geroji eile - nuimi krastine, uzmetimas, dvi geros, istempi aki is praetos eiles, gerosiosios kol ant virbalu nelieka 2 akis - uzmetimas ir suimi 2kartu ( tikriausiai tai ir yra tas bruksniukas?)
Nzn kaip tu neiziuri, gi geros kokybes atsiunciau:( padidink tiesiog pritraukiant su pele?

vat tas ištempimas akies ir yra tas brūkšniukas vadinasi. nu laaabai neryškiai man rodo sad.gif bet atpainiosiu. ir kaip tą akį ištempti? toks jausmas kad pirmą kartą virbalus laikau, nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti