Sakiau, kad rytas uz vakara protingesnis. Viskas gaunasi
Mezgu is angora fine 2.5 nr virbalais, tikiuosi kad forma laikys.
Einu dar vieno puodo kavos ir varysiu megzti, tikiuosi triju dienu begyje uzbaigti.
Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus ir paaiskinimus, jamkit po
Gražios visų skaros
sissta, o kur gingko? man gi aktualu, aš ją pradėjau narpliot, bet per savaitgalį nebuvau nei paėmus
sissta, o kur gingko? man gi aktualu, aš ją pradėjau narpliot, bet per savaitgalį nebuvau nei paėmus
be rėmų, vat vat geriau nesigilinti o tiesiog pradet;)) as irgi pakraupus buvau nuo tu aprasymu ispradziu:)
Snieguro@ka, vakar diena tik uzmerkiau, o vakare (galiu tik vakare kai vaikai jau miega) uzsimezgiau ir pamirsau apie ja nu syvakar jau tikrai reikes, o tai per daug jinai jau vandeny maudosi
Snieguro@ka, vakar diena tik uzmerkiau, o vakare (galiu tik vakare kai vaikai jau miega) uzsimezgiau ir pamirsau apie ja nu syvakar jau tikrai reikes, o tai per daug jinai jau vandeny maudosi
QUOTE(finta @ 2012 01 08, 16:17)
tai kaip suprantu jie ne kokie ar ne
Sissta, paskaitykit man schemą Lazy katy nuo dešinės į kairę kąąą tarkim antra eilutė - gera, užmetimas, gera gera, kas tada??? kas tas brūkšniukas?
QUOTE(ingauk @ 2012 02 13, 14:08)
tai kaip suprantu jie ne kokie ar ne
Jie gal neitin laiko istampyma tik, o pagal mieluma tai man labai patiko ir kol kas kiek nesioju neapsibumbulavo. Tai net nezinau, mezgiau echo flowers is ju, kaip tokiai tai gal ir nieko.
Jetus, kiek groziu vel pradejot, AUKSARANKES
Baigineju leaves dancing, liko gal 6 eiles ir nezinau ar nepritruksiu siulu
Sveikos,gal galetumet kuri pasidalint Lazy Katy schemute?
ausra.rackauskiene@gmail.com
ausra.rackauskiene@gmail.com
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 13, 19:51)
Sissta, paskaiTYK man schemą Lazy katy nuo dešinės į kairę kąąą tarkim antra eilutė - gera, užmetimas, gera gera, kas tada??? kas tas brūkšniukas?
Kiekvienoi blogoj eilei pries paskutine aki reik daryt uzmetima
geroji eile - nuimi krastine, uzmetimas, dvi geros, istempi aki is praetos eiles, gerosiosios kol ant virbalu nelieka 2 akis - uzmetimas ir suimi 2kartu ( tikriausiai tai ir yra tas bruksniukas?)
Nzn kaip tu neiziuri, gi geros kokybes atsiunciau:( padidink tiesiog pritraukiant su pele?
Ausra, as gi tau issiunciau i pasta schemute? daba dar patikrinau esi sarase kam issiunciau..
o ko as negavau Pagalvojau kad negavai mano zinutes.
Pakartojau
QUOTE(Sissta @ 2012 02 13, 20:22)
Kiekvienoi blogoj eilei pries paskutine aki reik daryt uzmetima
geroji eile - nuimi krastine, uzmetimas, dvi geros, istempi aki is praetos eiles, gerosiosios kol ant virbalu nelieka 2 akis - uzmetimas ir suimi 2kartu ( tikriausiai tai ir yra tas bruksniukas?)
Nzn kaip tu neiziuri, gi geros kokybes atsiunciau:( padidink tiesiog pritraukiant su pele?
vat tas ištempimas akies ir yra tas brūkšniukas vadinasi. nu laaabai neryškiai man rodo bet atpainiosiu. ir kaip tą akį ištempti? toks jausmas kad pirmą kartą virbalus laikau, nebesuprantu