žemuogienė, galima gi padidinti ta schema.. as paint'e paprastai atskirai iskarpius buvau jas padidintas ir atspausdinau
Aciu mergaites uz atsakymus, eisiu megzti is angora fine su 3nr virbalais.
son, kaip faina, kad ne viena, jei kils klausimu zinosiu i ka kreiptis. Kiek jau turite numezgusi? is kokiu siulu mezgat?
son, kaip faina, kad ne viena, jei kils klausimu zinosiu i ka kreiptis. Kiek jau turite numezgusi? is kokiu siulu mezgat?
QUOTE(Sissta @ 2012 02 12, 16:33)
žemuogienė, galima gi padidinti ta schema.. as paint'e paprastai atskirai iskarpius buvau jas padidintas ir atspausdinau
tai va bandysiu, nes dabar printerio neturiu prie savęs, galvoju iš kompo pamegsiu, ale nei velnio
Ak, kokio dailumo gaiviaspalvė ginkmedukė GIRDĖJAU, kad angora2 nuo spalvos ir švelnumas/kandimas skiriasi, tai gal ir ištampomumas - taip pat. Pažįstama juos labai gyrė kaip skaroms tinkančius (mezgė mėlynžalius, mėlynus, rudus, berods}.
Mėnulio kandisss (žinau, kad drugelis, kandis - gražiau) - pirma mano megzta skara, lengva. Mezgi tiksliai pagal schemą, ir gražu. Kaip tik turiu pačios pradžios foto, gal pagelbesiu.
Visa skara
Mezgiau iš vilnelės apie 350-400 m/100g storio.
Tuo raštu po skaros dar suknią mezgiau ir megztukui rankoves {skirtingapusiniais raštais}, man jis tuo metu LABAI patiko.
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 11, 19:00)
sandrasa, grazi skara, spalva .
o as pabandziau Luna moth, niu nesigauna man kazkas , eisiu ardyti ir dar karta bandyti.
North Roe, labai lengva skara, labai greitai nusimezga. Mezgiau dovanu tokia mamai.
o as pabandziau Luna moth, niu nesigauna man kazkas , eisiu ardyti ir dar karta bandyti.
North Roe, labai lengva skara, labai greitai nusimezga. Mezgiau dovanu tokia mamai.
Mėnulio kandisss (žinau, kad drugelis, kandis - gražiau) - pirma mano megzta skara, lengva. Mezgi tiksliai pagal schemą, ir gražu. Kaip tik turiu pačios pradžios foto, gal pagelbesiu.
Visa skara
Mezgiau iš vilnelės apie 350-400 m/100g storio.
Tuo raštu po skaros dar suknią mezgiau ir megztukui rankoves {skirtingapusiniais raštais}, man jis tuo metu LABAI patiko.
gadget3, garzi skara. o jau spalva .
Galva uzkaitusi juodai, pirstai nori megzti, o smegenys nebedirba. Numegiau is naujo (na jau tuo tikru siulu) 34 eilutes ir stop. Suvokiu kad reikia kartoti nuo 15 eilutes, bet nieko nesigauna kazkas.
Einu seimyna miegliui ruosti, ryt ryte gal galva sviesesne bus.
Papildyta:
niu ir dar toks klausimas pasistojo beziurint i schema, ka reiskia tas uzrasas virs antros schemos?
Galva uzkaitusi juodai, pirstai nori megzti, o smegenys nebedirba. Numegiau is naujo (na jau tuo tikru siulu) 34 eilutes ir stop. Suvokiu kad reikia kartoti nuo 15 eilutes, bet nieko nesigauna kazkas.
Einu seimyna miegliui ruosti, ryt ryte gal galva sviesesne bus.
Papildyta:
niu ir dar toks klausimas pasistojo beziurint i schema, ka reiskia tas uzrasas virs antros schemos?
Sissta, labai grazi Lazy Katy, mnan jos forma nereali
Ir kita- zalioji- taip pat labai grazi!!!!
Ir kita- zalioji- taip pat labai grazi!!!!
o kuri nors mezgėt skarą iš 100 proc šilko sudėties siūlų?
Labas rytas siandien sapnavau gadget3 skara.
Vedu vaika i darzeli ir bandysiu megzti.
Gal gali kas uzvesti ant kelio, kaip megzti 35 eilute?
Vedu vaika i darzeli ir bandysiu megzti.
Gal gali kas uzvesti ant kelio, kaip megzti 35 eilute?
MAMKAA, sapnavai net ?
35 eilutę mezgi 1:1 kaip 15, tik DAUGIAU pakartojimų pilnų telpa, ir viskas. Pamenu, kai ją mezgiau, kol mezgi, netaisyklingai atrodo, bet jei darai viską pagal parašymą, tikrai išeina.
Hmmm, gal dar vieną nusimegzt?
Papildyta:
Parodyta skara LUNAR MOTH originale megzta iš bambuko viskozės su šilku, galima pamatyt kritimą. Vasarinei skarai imčiau tokį siūlą. Ypač bambuką - nes ir šilko kritimas yra, ir bambuko viskozės savybė vėsinti, kai karšta, ir šildyt, kai šalta.
Plius 100 pr. šilkas būna ir neslidus, medvilninio minkštumo, kaip tik iš tokio mezgu dabar (grynai dėl tų superiniųjų šilko savybių, kaip neerzinimas etc.}.
35 eilutę mezgi 1:1 kaip 15, tik DAUGIAU pakartojimų pilnų telpa, ir viskas. Pamenu, kai ją mezgiau, kol mezgi, netaisyklingai atrodo, bet jei darai viską pagal parašymą, tikrai išeina.
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 12, 22:29)
o kuri nors mezgėt skarą iš 100 proc šilko sudėties siūlų?
Parodyta skara LUNAR MOTH originale megzta iš bambuko viskozės su šilku, galima pamatyt kritimą. Vasarinei skarai imčiau tokį siūlą. Ypač bambuką - nes ir šilko kritimas yra, ir bambuko viskozės savybė vėsinti, kai karšta, ir šildyt, kai šalta.
Plius 100 pr. šilkas būna ir neslidus, medvilninio minkštumo, kaip tik iš tokio mezgu dabar (grynai dėl tų superiniųjų šilko savybių, kaip neerzinimas etc.}.
ievakas, aciukas;)
gadget3, o kur galima tokiu pirkt jeigu ka?
gadget3, o kur galima tokiu pirkt jeigu ka?
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 13, 07:13)
MAMKAA, sapnavai net ?
tikrai taip, sapnavau , kad savo mezgiau mezgiau ir nesigavo tokia kaip jusu, tai jusu prasiau, kad parduotumet, bet nepardavet , tik paskolinot. Uzsidejusi jusu skara laksciau laksciau po pieva.....O cia sapnas ir baigesi, suo prikele.
Leisiu sau dar karta paklausti. 35 eilute, nu suvokiu kad tokia pati kaip 15, bet...
35 eilute: pirma aki nukeliam, dvi akys ripso, uzmetimas, 6 akys geros, uzmetimas, 1 gera, uzmetimas, 1 gera, trys sumegztos, 5 geros, uzmtimas, 1 gera, uzmetimas, 1 gera, trys sumegztos, 5 geros ir t.t.
Ar gerai as cia mastau? Baigiu gerti kava ir eisiu bandyti. Tik bijau kad ne taip, ne slabai jau nemegstu ardyti, o ypac skaru, nes pasileidzia visi uzmetimai ir labai sunku sugaudyti paskui kas ir kur.
NIu turiu toki itarima, kad savaitgali skaros nebus , o taip reikia dovanai.
Papildyta:
QUOTE(Sissta @ 2012 02 13, 07:51)
Ir man idomu butu, kur nusipirkti tokiu siulu Kaune? Vasarai prie juros vakare eiti noreciau gazios baltos skaros.
Gražus sapnas. Ir aš tą skarą tik sapnuot galiu, nes dabar ji iš 2 m skėsties tik tik pagalvytei tiko. KAI KASSS (ne ašššš) išskalbė.
Viskozės su bambuku ir medvilne yra PRISMOJE, tik ji storoka. Mezgiausi tuniką vasarai. Man patiko Šilko neslidaus pirkau Maksimoje Iš tų jų užvežimų, kurie vienkartiniai.
Viskozės su bambuku ir medvilne yra PRISMOJE, tik ji storoka. Mezgiausi tuniką vasarai. Man patiko Šilko neslidaus pirkau Maksimoje Iš tų jų užvežimų, kurie vienkartiniai.