Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Sissta @ 2012 02 11, 10:35)
IngridaGal, aciu:) 4u.gif
linaule,  duok savo pasta, as osinkoi prasiau kad man atsiustu

Ir aš labai norėčiau schemutės, jei negaila... jolmitr@yahoo.de
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 02 11, 11:50)
Sveika 4u.gif Man irgi labai patiko ši skara. Svarstau ir aš ją pradėti, bet tik nuo pirmadienio prisijungsiu  ax.gif Aš tai šį raštą šifravau taip:
o- yo (uzmetimas)
k3tog sumegztos dvi akys i kaire
SK2p sumegztos dvi akys i desine
x- centrine akis
---  trys akys kraštinės
pilkas langelis -nera akies
tuscias langelis-gera akis
blogoje pusėje mezgama viskas gerom, tik tikriausiai siūlas imamas iš kitos pusės (taip, kaip ir kitas skaras mezgant) g.gif
Tik man neaišku, kaip megzti tą centrinę akį, gal persukant siūlą?  g.gif
Gal atsiras mezgusių ją, kad galėtų dar mums patarti?  blush2.gif ir iš kur gauti 15 akių raštui pradėti?

Kaip suprasti? esu mezgusi pora skaru, tai blogoje puseje mezgu paprastom blogom akim.
Atsakyti
Rodausi, nors nesu patenkinta... Kažkaip po ištampymo formos nelaiko man tie Angora2, o dar tampymo eigoj mano mažoji tichariom iš pusės skaros adatėles ištraukiojo... Ir užbaigimas mano atrodo ne toks, kaip geltonosios Ginkgo, nors mezgiau tiksliai pagal schemą... blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 11 vasario 2012 - 18:12
sandrasa, spalva lb grazi wub.gif ir padidinai ja thumbup.gif as tai mazaja numezgiau...ka tik nuo virbalu nemiau:)
O jei istampymas nepatinka teks perdaryt biggrin.gif kad jau patiktu:)

Beje, del angora 2... man lb keista gal nuo siuliu spalvos priklauso, jums taip nebuvo? pvz. ruda skara mezgiau puikiai laiko forma... mama nesioja pastoviai, o anytai juoda kur padovanojau susitrauke vos neiskart doh.gif net geda:(
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 11, 19:15)
sandrasa, spalva lb grazi wub.gif  ir padidinai ja thumbup.gif as tai mazaja numezgiau...ka tik nuo virbalu nemiau:)
O jei istampymas nepatinka teks perdaryt biggrin.gif kad jau patiktu:)

Teks mirksiukas.gif Padidinau šiek tiek smile.gif . Man spalva irgi labai, ieškojau panašios Kid moherio, bet nieko panašaus neradau... Bet ko gero kitą skarą megsiu jau iš Kid moherio... rolleyes.gif .Planuose North Roe ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 11 vasario 2012 - 18:21
sandrasa, grazi skara, spalva wub.gif .

o as pabandziau Luna moth, niu nesigauna man kazkas sad.gif , eisiu ardyti ir dar karta bandyti.

North Roe, labai lengva skara, labai greitai nusimezga. Mezgiau dovanu tokia mamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 11 vasario 2012 - 19:06
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 10, 07:59)
grazios skaros  wub.gif . Sakykit,kiek sumezgete vienai skarai? Dvieju matkeliu gana?

Ačiū smile.gif
Abiem skarytėm sunaudojau 3 motkelius ir pritrūkau gal 6iom eilėm tai teko pirkti ketvirtą motkelį. Tai jums 2jų tikrai užteks ir manau dar liks, nes ten metražas 375m
Papildyta:
QUOTE(Sissta @ 2012 02 10, 20:14)
mano Lazykaty.. nufotkint man sunkoka buvo doh.gif  biggrin.gif
user posted image

Sissta puiku wub.gif wub.gif Labai man patinka tokio tipo skaros. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pabandziau megzti Luna moth, numezgiau 32 eiles, bet vaizdas nepatiko, kazkaip labai negraziai susimezga man tos akys. Ir pagal schema gaunasi taip, kad reikia sumegzti po tris o ne po dvi akis.
I siulus nekreipkit demesio, cia tik taip pabandziau is siulu likuciu.
user posted image
Mezgiau 2 nr. virbalais. O is tos angoros fine megzciau 3.5, bet ar nebus per dideles akys g.gif
Gal pagelbes kuri, gal atsiras kas mezgete tokia skara, kokiais siulais, kelinto nr virbalais, ir kaip ten su tom sumegztom akim, po dvi ar po tris akis reikai sumegzti.
rimusia, gal prisimins, nes mezgusi tokia skara.
Niu ot isitaisiau galvos skausma, kitam savaitgaliui reikia skaros, o as dar net nepradejusi. Teks atsiprasyti North Roe ir megzti ja. uoj kaip neidomu antra karta megzti toki pati daikta verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 14:45)
ir kaip ten su tom sumegztom akim, po dvi ar po tris akis reikai sumegzti.

aš nemezgiau, bet pažiūrėjau schemą, tai ten po 3 reikia sumegzti, tik skirtingais būdais.
Papildyta:
Noriu Lazy katy megzti, nu bet kaip sunkiai tą schemą žlibinu tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 12, 14:51)
aš nemezgiau, bet pažiūrėjau schemą, tai ten po 3 reikia sumegzti, tik skirtingais būdais.
Papildyta:
Noriu Lazy katy megzti, nu bet kaip sunkiai tą schemą žlibinu tai siaubas doh.gif

tai va tame ir beda, kaip graziai sumegzti tas tris akis. nes man tai nesigavo, na tieiog neisivaiduoju kaip taisiklingai reikai sumegzti.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 16:04)
tai va tame ir beda, kaip graziai sumegzti tas tris akis. nes man tai nesigavo, na tieiog neisivaiduoju kaip taisiklingai reikai sumegzti.

vienoje pusėje susimezga trys paprastai, o kitoje - susimezga dvi ir persitraukia per trečią. o jūs po dvi sumezginėjot ar kaip? išsiskalbus išsilygina akys, čia ne bėda kad atrodo negražiai.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 16:45)
Vakar pabandziau megzti  Luna moth, numezgiau 32 eiles, bet vaizdas nepatiko, kazkaip labai negraziai susimezga man tos akys. Ir pagal schema gaunasi taip, kad reikia  sumegzti po tris o ne po dvi akis.
I siulus nekreipkit demesio, cia tik taip pabandziau is siulu likuciu.
user posted image
Mezgiau 2 nr. virbalais. O is tos angoros fine megzciau 3.5, bet ar nebus per dideles akys  g.gif
Gal pagelbes kuri, gal atsiras kas mezgete tokia skara, kokiais siulais, kelinto nr virbalais, ir kaip ten su tom sumegztom akim, po dvi ar po tris akis reikai sumegzti.
rimusia, gal prisimins, nes mezgusi tokia skara.
Niu ot isitaisiau galvos skausma, kitam savaitgaliui reikia skaros, o as dar net nepradejusi. Teks atsiprasyti North Roe ir megzti ja. uoj kaip neidomu antra karta megzti toki pati daikta  verysad.gif

viskas gerai tik pabandyk iš vilnos ir su storesniais virbalais ax.gif , as sita irgi mezgu, smagiai mezgasi
Atsakyti