Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Sissta @ 2012 02 08, 10:25)

Merginos kas mezge LAZY KATY? niekaip man nesigauna graziai surinkti akis nuo kairiojo krasto g.gif bandziau ir nuo uzmetimu ir nuo paciu krastiniu akiu rinkt ir niekaip man nesiziuri:(

as mezgiau lazy Katy, bet nekilo jokiu kliuciu surenkant akis, kadangi skara pas mama, tai negaliu paziureti kurias as ten surinkau akis ir nepamenu:(...
Atsakyti
ievakas, aciu uz rupesti 4u.gif jei tai ta apie kuria as galvoju tai ji tiesiog vaaau bigsmile.gif wub.gif ... radau kelias internete, isdidinau, ale visur tokios skilutes, as ,matyt, noriu to kas neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi gražiau, kai skylutės matosi g.gif
Bandžiau studijuot, kaip ten pradžia darosi gingko skarai.Tai ten kažką rašo. kad pačią pradžią kabliuku išmegzt. Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 08, 11:29)
ievakas, aciu uz rupesti 4u.gif jei tai ta apie kuria as galvoju tai ji tiesiog vaaau bigsmile.gif  wub.gif ... radau kelias internete, isdidinau, ale visur tokios skilutes, as ,matyt, noriu to kas neimanoma biggrin.gif

taip, visur skylutes susidaro.
as pati dabar gerai savo apziurejau, tai man atrodo as netas akis surinkau, kaip pagal aprasyma, bet nieko, man tai grazu tos skylukes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakas: 08 vasario 2012 - 12:24
Snieguro@ka, pripudruota per daug cia su tuo vaseliu.. man atrodo jei seip surinksi 2 akis ir pramegzi 7 eiles gausis tas pats 4u.gif .. paskui pagal aprasima, surenki is krastelio 3 ir 2 pradiniu - is viso 7 na i r taip toliau:)
Atsakyti
Na taip, iš tikro ta pradžia ta pati, tik čia ne ripsinis kraštelis, reiktų gera bloga daryt g.gif
Atsakyti
As mezgiau LazyKaty,tai kokios tau gali buti problemos? g.gif Pagal ilgay krasta akiu rinkti nereikia,tik kur tiesei. smile.gif Tai is kiekvienos skylutes prirenki po dvi ak. smile.gif Tik reikia kad ak,skaicius sutaptu,kad is kampiniu akiu issimegztu vienas motyvas. 4u.gif
Atsakyti
rimusia, visa ta as supratau, tik man nlb graziai atrode tos skyles kur likdavo... tik dabar kai baigiau supratau, kad po istampymo jos pasisleps;)
Atsakyti
Ar esate kuri mezgusi skara is siu siulu http://www.mezgyklel...ngora-fine.html
idomu ar laikys forma po tampymo? Man jie zymiai svelnesni uz angora2.
Atsakyti
mamkaa, raso kad ten 70%nataralaus pluosto, tai tikrai turetu laikyt:)

O yra kas mezges is lino?
Atsakyti
sveikos mezgijeles, tai ka bemezgat? blush2.gif as tai va planuoju megzti skara, noriu nelabai kiauros tai renkuosi tarp siu:
raindrop
cassandra

gal kuri jau yra mezgusi is siu ar gal norit kartu megzti?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 09, 10:02)
Ar esate kuri mezgusi skara is siu siulu http://www.mezgyklel...ngora-fine.html
idomu ar laikys forma po tampymo? Man jie zymiai svelnesni uz angora2.

As mezgiau is situ, bet man kazkaip atrodo kad nelabai laiko forma kai nuimi nuo adateliu.
user posted image
user posted image
Atsakyti