Duok emeila, atsiusiu ten du puslapiai isviso aprasymo
[quote=finta,2012 02 07, 14:00]
Ačiū Jūsų irgi laaaaabai graži
Ačiū Jūsų irgi laaaaabai graži
finta, mmmmmm o krastelius cia kaip darei?
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 02 07, 13:08)
Jūsų irgi laaaaabai graži
QUOTE(Sissta @ 2012 02 07, 16:51)
finta, mmmmmm o krastelius cia kaip darei?
Aciu, mergaites Krastelius vaseliu apneriau. Man kartais traukia, kai uzbaigiu virbalais, o ir siaip man taip graziau Aisu ne visoms skaroms tas tinka.
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 02 07, 11:46)
Na dabar seilę varvinu į šitą bežiūrėdama:)
Atrodo paprastenė už Aoelian, ar tik taip atrodo:) ar mezgėt šitą ?
aš i ja varvinu seile kažin kaip ji iš storesniu siuliuku žiuretusi ne iš plonos mocheros ir kažin iš kokiu siulu ji pavyzdyje megzta
Man atrodo cia kaz kas i Roma panasaus butu
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 02 07, 11:46)
Šita pas mane ant virbalų, dar iki rašto nepriėjau. Ketinau ją mamai gimtadieniui nuregzti, bet susirgus dukrytei visi darbai sustojo ir deja tikrai ilgam
Aš paėmusi esu Teksrenos pusvilnės siūliukus. Iš 100 proc vilnos mezgiau Summer Bandit skarą tai man labai patiko. manau ir ši turėtų žiūrėtis.
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 02 07, 10:46)
Kokius 2 milijonus kartų paprastesnė
QUOTE(savitre @ 2012 02 07, 19:45)
aš i ja varvinu seile kažin kaip ji iš storesniu siuliuku žiuretusi ne iš plonos mocheros ir kažin iš kokiu siulu ji pavyzdyje megzta
Mezgiau iš plonos pusiau alpakos (450 m/50 g), man patiko. Iš storesnių siūlų tiesiog gerokai šiltesnė bus. Manau, atrodytų gražiai. Suknelės kraštą jos raštu mezgiau iš 200/50 g storio siūlų, atrodo gerai}.
Foto (stuburą dariau iš persuktų akių, kad skylutės būtų beveik nematomos).
Skara
Stuburiukas
Suknytė
QUOTE(anetera @ 2012 02 08, 00:42)
Šita pas mane ant virbalų, dar iki rašto nepriėjau.
Sėkmės
QUOTE(Sissta @ 2012 02 06, 22:54)
Jei skaitys (o kad skaitys tai esu tikra) zmogus apie kuri cia sneku, tegu nepyksta, rankos auksines, o taip saves nevertinti tai as nzn...
čia ne vien savęs nevertinimas. manau ir kitų darbo sumenkinimas tuo pačiu. aš kažkada irgi buvau įmetusi kažką panašaus, pati niekada už tiek nemegzčiau.
pažiūrėjau paskutines skaras - o man pvz kaip gražu tas "stuburas" skaroj kai matosi, aš vienai specialiai dariau, nors nebuvo schemoj
Aš irgi užsimaniau tos geltonosios skaros... . Turiu nusipirkusi Angora 2 siūlus, kažin kaip iš jų ta skara žiūrėtųsi?
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 08, 09:16)
manau ir kitų darbo sumenkinimas tuo pačiu.
gerai, kad man tai tik hobis, bet ir tai uzkabino duse , o ka daryt ir kaip jauciasi tos, kurios gyvena is mezgimo?! beviltiska man sita tema tiesiog
gadget3, labai faina ir interpritacija sukneleje
sandrasa, as megzciau
BEJE kas mezge kiek metru sunaudojot sitai skarai?
Merginos kas mezge LAZY KATY? niekaip man nesigauna graziai surinkti akis nuo kairiojo krasto bandziau ir nuo uzmetimu ir nuo paciu krastiniu akiu rinkt ir niekaip man nesiziuri:(