Snieguro@ka, o is kur tavo aprasymas? prisimenu buvo su klaida kaz kur
Kristina A-A, ir lt ir kitur reikia nemazai laiko ir pastangu kad kas ka pirktu, nesvarbu ar tai skaros ar kitas mezgynis
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 13:56)
Na tai gal dar neardyt Nežinau pas mane tai ta skara kažkokia improvizacija negi jum niekur nera nei klaideles?man centre, tai per daug akių, tai truksta, nors į shemas žiuriu akis išputus.ir iš kraštų taip pat.gerai gaunasi tik tie raportai, right ir left be klaideles.o šiaip tai vis kazkur kazką vis pataisyt reikia:) ir vis galvoju, kad dabar tai mokausi, na o kitą tai jau megsiu bus viskas čiki piki:)))
iš kur ėmėt schemą? dabar bent knitting club tai jau nauja schema be klaidos įdėta. parodykit kokią jūs turit.
Aš atsispauzdinau iš čia kur pirmoj temoj įdėta.
o kaip mezgete AgaveCharts ? ten paryskinti bruksneliai kur reikia po 3 akis sumegzti, ne po du. as toj vietoj buvau uzkliuvusi su pirma skara
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 14:59)
Aš atsispauzdinau iš čia kur pirmoj temoj įdėta.
jazus čia ne Haruni ...
Cia aeolian skaros schema
ne, na aš jau tada nebežinau:) o tai kas tada yra haruni?
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 17:34)
ne, na aš jau tada nebežinau:) o tai kas tada yra haruni?
mano paskutine ikelta skara yra aeolian skara ar tokia jus mezgate?
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 16:42)
mano paskutine ikelta skara yra aeolian skara ar tokia jus mezgate?
Taip tokią. na bet jeigu čia ir ne haruni, tai vistiek man pagal shemas galai nesueina, o turi sueiti:)
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 10:37)
as ju puslapi irgi si sakini perskaiciau tai kaip supratau draudziama,bet jei suvedi i google tos skaros pavadinima ir parduodu ismeta oj kiek daug pardavimu jos.
Man dar raudonos reik prie palto
Man dar raudonos reik prie palto
savo gaminius norint pardavineti,reikes issiimti patenta. Netikiu,kad kas giliau kapstysis del schemu,o beto gi apimtis bus maza. Didziausia problema bus surasti klijentu as gyvenu ne NO,bet kito uzsienio didmiestyje...visiskai kita meno pakraipa cia. Veltinis,skaros,serveteles ar pan. vertinama (as lab. pradejau dometis),busi visada pastebeta ir isgirta,bet nesioti /pirkti tokiu dalyku retas (ypatingai retas) kas nesioja. Aisku yra lab. daug zmoniu kilusiu is rytu saliu,bet jie nores uz pusdyki ...Papuosalai ir paveikslai yra einamiausi.
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 18:25)
Taip tokią. na bet jeigu čia ir ne haruni, tai vistiek man pagal shemas galai nesueina, o turi sueiti:)
man viskas sueina .o kaip mezgete AgaveCharts ? ten paryskinti bruksneliai kur reikia po 3 akis pasiziurekit ar po 3 akis suiminet ,
http://knitty.com/IS...PATTaeolian.php
[quote=Kristina A-A,2012 01 31, 18:08]
Aha, po 3, skaičiau kad kai kas ten pasimovė man atrodo, kad mano klaida, po edge prieš centrą nereikia akių po raporto megzt. o jūs mezgėt?
Aha, po 3, skaičiau kad kai kas ten pasimovė man atrodo, kad mano klaida, po edge prieš centrą nereikia akių po raporto megzt. o jūs mezgėt?