Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Snieguro@ka, o is kur tavo aprasymas? prisimenu buvo su klaida kaz kur g.gif
Kristina A-A, ir lt ir kitur reikia nemazai laiko ir pastangu kad kas ka pirktu, nesvarbu ar tai skaros ar kitas mezgynis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 13:56)
Na tai gal dar neardyt bigsmile.gif Nežinau pas mane tai ta skara kažkokia improvizacija smile.gif negi jum niekur nera nei klaideles?man centre, tai per daug akių, tai truksta, nors į shemas žiuriu akis išputus.ir iš kraštų taip pat.gerai gaunasi tik tie raportai, right ir left be klaideles.o šiaip tai vis kazkur kazką vis pataisyt reikia:) ir vis galvoju, kad dabar tai mokausi, na o kitą tai jau megsiu bus viskas čiki piki:)))

iš kur ėmėt schemą? dabar bent knitting club tai jau nauja schema be klaidos įdėta. parodykit kokią jūs turit.
Atsakyti
Aš atsispauzdinau iš čia kur pirmoj temoj įdėta.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguro@ka: 31 sausio 2012 - 15:00
o kaip mezgete AgaveCharts ? ten paryskinti bruksneliai kur reikia po 3 akis sumegzti, ne po du. as toj vietoj buvau uzkliuvusi su pirma skara
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 14:59)
Aš atsispauzdinau iš čia kur pirmoj temoj įdėta.

jazus čia ne Haruni ...
Atsakyti
Cia aeolian skaros schema
Atsakyti
ne, na aš jau tada nebežinau:) o tai kas tada yra haruni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguro@ka: 31 sausio 2012 - 15:35
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 17:34)
ne, na aš jau tada nebežinau:) o tai kas tada yra haruni?

mano paskutine ikelta skara yra aeolian skara ar tokia jus mezgate?
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 16:42)
mano paskutine ikelta skara yra aeolian skara ar tokia jus mezgate?

Taip tokią. na bet jeigu čia ir ne haruni, tai vistiek man pagal shemas galai nesueina, o turi sueiti:)
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 10:37)
as ju puslapi irgi si sakini perskaiciau tai kaip supratau draudziama,bet jei suvedi i google  tos skaros pavadinima ir parduodu ismeta oj kiek daug pardavimu jos.
Man dar raudonos reik prie palto lotuliukas.gif

savo gaminius norint pardavineti,reikes issiimti patenta. Netikiu,kad kas giliau kapstysis del schemu,o beto gi apimtis bus maza. Didziausia problema bus surasti klijentu unsure.gif as gyvenu ne NO,bet kito uzsienio didmiestyje...visiskai kita meno pakraipa cia. Veltinis,skaros,serveteles ar pan. vertinama (as lab. pradejau dometis),busi visada pastebeta ir isgirta,bet nesioti /pirkti tokiu dalyku retas (ypatingai retas) kas nesioja. Aisku yra lab. daug zmoniu kilusiu is rytu saliu,bet jie nores uz pusdyki ...Papuosalai ir paveikslai yra einamiausi.
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 31, 18:25)
Taip tokią. na bet jeigu čia ir ne haruni, tai vistiek man pagal shemas galai nesueina, o turi sueiti:)

man viskas sueina .o kaip mezgete AgaveCharts ? ten paryskinti bruksneliai kur reikia po 3 akis pasiziurekit ar po 3 akis suiminet ,
http://knitty.com/IS...PATTaeolian.php
Atsakyti
[quote=Kristina A-A,2012 01 31, 18:08]
Aha, po 3, skaičiau kad kai kas ten pasimovėsmile.gif man atrodo, kad mano klaida, po edge prieš centrą nereikia akių po raporto megzt. o jūs mezgėt?
Atsakyti