QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 30, 20:47)
na o prieš centrą, reikia megzti tas akis kur yra po raporto.nes po to kvadratuko, dar ten yra kelios akys, ar jas megzt ar megzt tik raportus? nežinau, gal neaiškiai aš čia aiškinu...
aš prieš centrą irgi mezgu akis po raporto. kitaip juk nesigaus pagal akis
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 30, 23:51)
bet man tai kitas klausimas iskyla, is kur jus turit tiek kantrybes vis ta pacia skara megzt (cia ne asmeniskai kristinos klausiu, pastebejau kad ne viena jau po n-taja kazkokia mezga)? negaleciau prisiverst antra tokia pacia numegzt, nebelieka man to dziaugsmo, kai dar nezinai koks bus rezultatas, kai pasigrozi kiekvienu nauju motyvu. na gaunasi toks mechaniskas mezgimas. nesakau, kad tai blogai, mezgant pardavimui kaip tik geriau, pagreitis igaunamas
bet taaaip monotoniska..
jau numezgiau aeolian ir gail. pirmoji man smagiai mezgesi, bet nekartociau, o gail... kosmaras man kazkodel, o cia visos atsiputusios ja mezget. gal kad mano siulai juodi, vis pasimesdavau kur esu, ka daryt
taip uzkniso, kad net pamazinau as ja gerokai
vistiek grozis jinai
aš prieš Kalėdas numezgiau gal 5 Haruni
nebeturėjau laiko kitas narplioti, o šitą jau mintinai galiu varyt. va dabar mezgu vėl, bet jaučiu jau paskutinę, gana
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 09:37)
as ju puslapi irgi si sakini perskaiciau tai kaip supratau draudziama,bet jei suvedi i google tos skaros pavadinima ir parduodu ismeta oj kiek daug pardavimu jos.
Man dar raudonos reik prie palto
čia slidus klausimas. po skaros schema rašo, kad pardavinėti draudžiama, bet tarkim visos tos skaros buvo rankdarbių žurnaliuke sudėtos, kur nei žodžio apie tai