Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Inetux @ 2012 01 27, 12:17)
'Midsummer Night’s Shawl '  ax.gif

user posted image
"Roma" vilnelė, 200g.

o cia nerta vaseliu??? gal galit parodyt schema, labai kazko panasaus ieskau, o virbalais skaru dar nemoku blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

QUOTE(anetera @ 2012 01 28, 17:45)
O čia tai šedevras wub.gif  Kadangi vašelį pažystu, tai įsivaizduoju kiek čia knibinimo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o už kruopštumą dar ir  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai visom už gražius žodžius 4u.gif blush2.gif Skarą nuneriu per savaitę, dirbant po porą trejetą valandų per dieną ax.gif

QUOTE(bonza @ 2012 01 29, 18:29)
o cia nerta vaseliu??? gal galit parodyt schema, labai kazko panasaus ieskau, o virbalais skaru dar nemoku  blush2.gif

TAip, vąšeliu. Kol kas su virbalais ir aš nesusidraugauju cool.gif schema čia 4u.gif
Atsakyti
dar viena tokia pati,tik spalva kita biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Sveikutės, dar neaiškumai dėl Haruni blush2.gif kada pradedi megzti visas shemas right edge, center edge, light edge ar shemas vieną su kita jungti tik nuo raport, ar reikia išmegti visą shemą, ir kas už raporto yra. Aš mezgu viską, ne tik raportą ir man kažkas nelabai gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
Snieguro@ka, einant is sono ta dali iki raporto reik sumegzti tik karta, paskui kartoji raportus iki centro, sumezgi centra, kartoji kaires puses raportus ir viena karta tai kas yra "kairiausia" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
na o prieš centrą, reikia megzti tas akis kur yra po raporto.nes po to kvadratuko, dar ten yra kelios akys, ar jas megzt ar megzt tik raportus? nežinau, gal neaiškiai aš čia aiškinu... blush2.gif
Atsakyti
user posted image trecioji mano skara, tik niekaip nesupratau visom skarom reikejo 2vnt kamuoliuku siulu, nuo vienos nieko neliko, nuo kitos vos ne puse kamuoliuko liko. cia taip nevienodas metrazas ar kas, skaros vienodos.

Gal kas zinot, ar jos patentuotos. Ne uzilgo keliames i Norvegija ir mastau jeigu ten jas parduot sumastyciau ar galeciau. Gal is musu yra mezgeju uzsiimanciu cia veikla Norvegijoje, domiuosi kokios realios galimybes yra uzsiimti savo megstama veikla ir gaut is to pajamas. radau ivairiausiu puslapiu,kur pardavinejami NO rankdarbiai, bet idomu ar kas perka, nes Lt kazkaip visi nori veltui,jau geriau as dovanom mezgu blush2.gif
Atsakyti
grazus pateikimas, Kristina,
siaip neetiska ir turbut, galima sakyt, draudziama tas skaras pardavineti, po schemomis maciau buvo parasyta, kad leidziama naudotis asmeniniais, bet ne komerciniais tikslais.

bet man tai kitas klausimas iskyla, is kur jus turit tiek kantrybes vis ta pacia skara megzt (cia ne asmeniskai kristinos klausiu, pastebejau kad ne viena jau po n-taja kazkokia mezga)? negaleciau prisiverst antra tokia pacia numegzt, nebelieka man to dziaugsmo, kai dar nezinai koks bus rezultatas, kai pasigrozi kiekvienu nauju motyvu. na gaunasi toks mechaniskas mezgimas. nesakau, kad tai blogai, mezgant pardavimui kaip tik geriau, pagreitis igaunamas smile.gif bet taaaip monotoniska.. smile.gif jau numezgiau aeolian ir gail. pirmoji man smagiai mezgesi, bet nekartociau, o gail... kosmaras man kazkodel, o cia visos atsiputusios ja mezget. gal kad mano siulai juodi, vis pasimesdavau kur esu, ka daryt smile.gif taip uzkniso, kad net pamazinau as ja gerokai smile.gif
vistiek grozis jinai
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 31, 01:51)
grazus pateikimas, Kristina,
siaip neetiska ir turbut, galima sakyt, draudziama tas skaras pardavineti, po schemomis maciau buvo parasyta, kad leidziama naudotis asmeniniais, bet ne komerciniais tikslais.

as ju puslapi irgi si sakini perskaiciau tai kaip supratau draudziama,bet jei suvedi i google tos skaros pavadinima ir parduodu ismeta oj kiek daug pardavimu jos.
Man dar raudonos reik prie palto lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Kristina A-A,2012 01 30, 22:41]

Ojoj kaip gražu 4u.gif o man verkt norisi, nes teks ardyt iki tos agavos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 30, 20:47)
na o prieš centrą, reikia megzti tas akis kur yra po raporto.nes po to kvadratuko, dar ten yra kelios akys, ar jas megzt ar megzt tik raportus? nežinau, gal neaiškiai aš čia aiškinu... blush2.gif

aš prieš centrą irgi mezgu akis po raporto. kitaip juk nesigaus pagal akis g.gif

QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 30, 23:51)
bet man tai kitas klausimas iskyla, is kur jus turit tiek kantrybes vis ta pacia skara megzt (cia ne asmeniskai kristinos klausiu, pastebejau kad ne viena jau po n-taja kazkokia mezga)? negaleciau prisiverst antra tokia pacia numegzt, nebelieka man to dziaugsmo, kai dar nezinai koks bus rezultatas, kai pasigrozi kiekvienu nauju motyvu. na gaunasi toks mechaniskas mezgimas. nesakau, kad tai blogai, mezgant pardavimui kaip tik geriau, pagreitis igaunamas smile.gif  bet taaaip monotoniska.. smile.gif jau numezgiau aeolian ir gail. pirmoji man smagiai mezgesi, bet nekartociau, o gail... kosmaras man kazkodel,  o cia visos atsiputusios ja mezget. gal kad mano siulai juodi, vis pasimesdavau kur esu, ka daryt smile.gif taip uzkniso, kad net pamazinau as ja gerokai smile.gif
vistiek grozis jinai

aš prieš Kalėdas numezgiau gal 5 Haruni smile.gif nebeturėjau laiko kitas narplioti, o šitą jau mintinai galiu varyt. va dabar mezgu vėl, bet jaučiu jau paskutinę, gana biggrin.gif

QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 31, 09:37)
as ju puslapi irgi si sakini perskaiciau tai kaip supratau draudziama,bet jei suvedi i google  tos skaros pavadinima ir parduodu ismeta oj kiek daug pardavimu jos.
Man dar raudonos reik prie palto lotuliukas.gif

čia slidus klausimas. po skaros schema rašo, kad pardavinėti draudžiama, bet tarkim visos tos skaros buvo rankdarbių žurnaliuke sudėtos, kur nei žodžio apie tai smile.gif
Atsakyti
Na tai gal dar neardyt bigsmile.gif Nežinau pas mane tai ta skara kažkokia improvizacija smile.gif negi jum niekur nera nei klaideles?man centre, tai per daug akių, tai truksta, nors į shemas žiuriu akis išputus.ir iš kraštų taip pat.gerai gaunasi tik tie raportai, right ir left be klaideles.o šiaip tai vis kazkur kazką vis pataisyt reikia:) ir vis galvoju, kad dabar tai mokausi, na o kitą tai jau megsiu bus viskas čiki piki:)))
Atsakyti